vairass Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Λοιπόν μέσα Μαΐου δεχόμαστε επίθεση από χιλιάδες μυρμήγκια, τελευταίος όροφος ρετιρέ και στο δάπεδο ξύλο στα πιο πολλά δωμάτια, πως θα γίνει να μην τα ξαναδώ;; Πέρυσι έβαλα μια ουσία αλλά δεν έκανε πολλά πολλά, μου την έδωσε ένας φίλος και μου είπε κολλάνε πάνω κλπ. Για πείτε καμία ιδέα... 1
ASDIC Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 δοκιμασμενο 1 ετος τωρα και εχουμε ησυχασει επιτελους. Πας στο φαρμακειο και ζητας βορικο οξυ, εχει ετοιμα πακετακια. Ασπρη σκονη ειναι. Περνεις 1 κουταλια του γλυκου βορικο οξυ σε ενα μπρικι και βαζεις αλλες 2-3 κουταλιες του γλυκου ζαχαρη σε περιπου 1 ποτηρι νερο. ανακατεβεις να παρει μια βραση και να διαλυθουν ολα στο νερο. Το αφηνεις να κρυωσει και μετα περνεις βαμβακι ή χαρτοπετσετα κοβεις μικρα κομματια και τα κανει μικρα μπαλακια μετα τα δαχτυλα σου. Στην συνεχεια τα τοποθετεις σε σημεια που περνανε τα μυρμηγκια, τα ποτιζεις με το υγρο που ετοιμασες και περιμενεις 1-2 εβδομαδες. Το βορικο οξυ ειναι τοξικο για τα μυρμηγκια αλλα σε τοση διαλυση οχι για τον ανθρωπο. Εαν μαλιστα ανακατεψεις την σκονη με ψωμι κανει και για κατσαριδες. Παντα καλο ειναι να πλενεις τα χερια σου ή να φορας γαντια καλου-κακου οταν χειριζεσαι την σκονη. 1
vairass Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 δοκιμασμενο 1 ετος τωρα και εχουμε ησυχασει επιτελους. Πας στο φαρμακειο και ζητας βορικο οξυ, εχει ετοιμα πακετακια. Ασπρη σκονη ειναι. Περνεις 1 κουταλια του γλυκου βορικο οξυ σε ενα μπρικι και βαζεις αλλες 2-3 κουταλιες του γλυκου ζαχαρη σε περιπου 1 ποτηρι νερο. ανακατεβεις να παρει μια βραση και να διαλυθουν ολα στο νερο. Το αφηνεις να κρυωσει και μετα περνεις βαμβακι ή χαρτοπετσετα κοβεις μικρα κομματια και τα κανει μικρα μπαλακια μετα τα δαχτυλα σου. Στην συνεχεια τα τοποθετεις σε σημεια που περνανε τα μυρμηγκια, τα ποτιζεις με το υγρο που ετοιμασες και περιμενεις 1-2 εβδομαδες. Το βορικο οξυ ειναι τοξικο για τα μυρμηγκια αλλα σε τοση διαλυση οχι για τον ανθρωπο. Εαν μαλιστα ανακατεψεις την σκονη με ψωμι κανει και για κατσαριδες. Παντα καλο ειναι να πλενεις τα χερια σου ή να φορας γαντια καλου-κακου οταν χειριζεσαι την σκονη. Σε ευχαριστώ, για τα παιδιά όμως είναι ακίνδυνο; αυτά θα γυρνάνε στο σπίτι μπαλόνι κλπ, υπάρχει φόβος;
ASDIC Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 νομιζω πως ναι, αλλα επιβεβαιωσε το και στο φαρμακειο να σου πουνε ακριβως την διαλυση και σε ποια περιεκτικοτητα ειναι ακινδυνο για παιδια. Το βορικο οξυ να φανταστεις υπαρχει και μεσα στις κονσερβες του τονου σαν συντηριτικο.
vairass Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 νομιζω πως ναι, αλλα επιβεβαιωσε το και στο φαρμακειο να σου πουνε ακριβως την διαλυση και σε ποια περιεκτικοτητα ειναι ακινδυνο για παιδια. Το βορικο οξυ να φανταστεις υπαρχει και μεσα στις κονσερβες του τονου σαν συντηριτικο. Θα ρωτήσω... Σε ευχαριστώ 1
Shadows Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Μια ακομα λυση ειναι να βρεις τυχον τρυπες που μπορει να εχουν κανει στο σπιτι και να βαλεις λιγο πετρελαιο,αυτο που πουλανε στα σουπερ μαρκετ,νομιζω φωτιστικο αναφερεται στην ετικετα.Το πετρελαιο θα τα απωθησει αν και μετα θα πρεπει να στοκαρεις τις τρυπες. Επισης πρεπει να αποκλεισεις καθε πιθανο παραγοντα που θα τα ελκυει οπως υπολλειματα τροφων-σκουπιδια. 2
jimskeet2002 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Ειχα παρει απο ενα μαγαζι με ειδη κηπου ενα φαρμακο της BAYER, maxforce quantum γραφει πανω σε σωληναριο 4γρ. βαζεις μια σταγονιτσα κοντα εκει π ειδες μυρμηγκια και αυτα πανε το παιρνουν το πανε στη φωλια και ξεπαστρευει ολη τη φωλια. Εμενα μ εσωσε. 1
vairass Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Ειχα παρει απο ενα μαγαζι με ειδη κηπου ενα φαρμακο της BAYER, maxforce quantum γραφει πανω σε σωληναριο 4γρ. βαζεις μια σταγονιτσα κοντα εκει π ειδες μυρμηγκια και αυτα πανε το παιρνουν το πανε στη φωλια και ξεπαστρευει ολη τη φωλια. Εμενα μ εσωσε. Θα το δοκιμάσω κ αυτό....
merkon Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Σωστός ο φίλος με το maxforce quantum, έτσι ακριβώς λειτουργούν τα μυρμηγκια... σε σημεία που βλέπεις μυρμηγκια θα βάλεις μερικές σταγόνες σε μέγεθος μπιζελιου και εκείνα θα φάνε και θα το μεταφέρουν στην φωλιά... Υ.γ. Αν θες κάτι άλλο, λόγω επαγγέλματος μπορώ να βοηθήσω 1
crom251 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Γεωπονικο καταστημα και ζητας Fendona ή Icon και ψεκαζεις. Με τα συγκεκριμενα (υπαρχουν και πολλα ακομα με αλλα ονοματα, απλως αναφερω τα πιο γνωστα) μπορεις να ψεκασεις και για κουνουπια, μυγες, κατσαριδες κλπ. Το maxforce quantum κανει μονο για μυρμηγκια...
merkon Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Τα μυρμήγκια δεν εξοντώνονται με ψεκασμό τοσο αποτελεσματικά, οπως με το gel... Δεν εχει λογο να παρει κατι αλλο πέρα απο gel εφόσον αντιμετωπίζει προβλημα με μυρμήγκια και οχι με κατσαρίδες και αλλα έντομα. 1
moure Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Υ.γ. Αν θες κάτι άλλο, λόγω επαγγέλματος μπορώ να βοηθήσω Μιας και θα γνωρίζεις αρκετά παραπάνω από εμένα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να κάνω κάτι με τα κουνούπια Εγώ ζω σε μονοκατοικία και το καλοκαίρι έχω σοβαρό πρόβλημα με αυτά,δεν μπορώ να κάτσω στην βεράντα η στον κηπο γιατί με ρημάζουν.Ο εξωτερικός χώρος του σπιτιού είναι μεγάλος,1,5 στρέμμα με πεύκα και λίγο γκαζόν. Υπάρχει κάποιο σκεύασμα αποτελεσματικό αλλά και ασφαλές για το παιδί μου και τα σκυλιά μου?
vairass Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Σωστός ο φίλος με το maxforce quantum, έτσι ακριβώς λειτουργούν τα μυρμηγκια... σε σημεία που βλέπεις μυρμηγκια θα βάλεις μερικές σταγόνες σε μέγεθος μπιζελιου και εκείνα θα φάνε και θα το μεταφέρουν στην φωλιά... Υ.γ. Αν θες κάτι άλλο, λόγω επαγγέλματος μπορώ να βοηθήσω Θέλω κάτι που να μην κανει κακό στα παιδιά γιατί μιλάμε για νήπια όχι για μεγάλα παιδιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα