Προς το περιεχόμενο

ACER LAPTOP: Αξίζει να αγοράσω;

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν,

με δισκους ο sattelite2satellite τα είπε όλα. Κατανοητά πλήρως.

Τώρα για τα καμμένα pixel, έμαθα κι εγώ ότι κι ο xaxa.

Από 3 pixel και πάνω στο αλλάζουν. Εμένα προσωπικά με ενοχλεί αρκετά αυτό το θέμα. Δίνω μια περιουσία για την αγορά, δύσκολα μπορώ να ανεχτώ έστω και ένα Pixel στην πιο ακρινή γωνία της οθόνης.

Ο toshiba που έχω την τελευταία τριετία δεν παρουσίασε ποτέ τέτοιο πρόβλημα.

Ακόμα μια φορά προβηματίστηκα με το service, όπως μας τα ξαναείπε (για xxx φορά δυστυχώς...) ο xaxa.

• Απαντ. 272
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σχετικά με τα καμμένα pixel, πιστεύω ότι με αρκετή επιμονή σου αλλάζουν και για 1 καμμένο pixel! Εδώ εμένα μου έκαναν ολόκληρη αντικατάσταση από την αντιπροσωπεία στην Ιταλία, για ένα ηχείο, το οποίο στην τελική μπορεί να μην ήταν σωστά συνδεδεμένο! Πιστεύω ότι με λίγο "κυνήγι" όλα τα πετυχαίνουμε! ;-)

Δημοσ.

Ο sat2sat είναι τεχνικός αυτοδίδακτος από το 1982....

Κατά τα άλλα, Φυσικός σε Λύκειο που σήμερα απεργεί...

Αν δείτε στο (όποτε λειτουργεί... τώρα τελευταία)

http://www.fleamarket.gr/feedback/feedback.cfm?username=SATELLITE

θα πειστείτε ότι είναι και ο χειρότερος πωλητής hardware...

Δημοσ.

Φιλε Stakis σίγουρα το τι μπορεί να γίνει σε μια ατυχία(καμένα Pixel) είναι και θέμα της συμπεριφοράς που θα έχουμε.

Βέβαια πρέπει να βρει κανεις και κάποιον στην εκαστοτε εταιρία να δει με φιλοτιμο το θεμα αλλιώς...

Δημοσ.
Αντιθέτως όλοι μου είπαν αυτό που ήδη ήξερα' date=' μακριά από hp-compaq!

Acer λοιπόν![/quote']

Gia etiologise to se parakalo! Etimazome na agorasw simera avrio to nx9010!

Papajohn

Δημοσ.

Φιλε, προβλήματα τα hp-compaq.

Το λένε τόσο φίλοι μου όσο και γνωστός φίλου μου στο service στην Ελλάδα.

Δεν ξέρω λεπτομέρειες, ξέρω το συμπέρασμα όλων αυτών: μακριά...

Κάνε ένα search στο insomnia για hp-compaqκαι θα δεις και μόνος σου...

BACK TO ACER...

Eρωτηση

Αν υποθέσω ότι για οικονομικούς λόγους δεν αγοράζω τελικά τον 1703 με 3,5 σκληρό με 5400rpm, και πάρω πχ. τον 252Lmi με 2,5 δισκο στις 4200rpm, πιστεύετε ότι είναι αξιόλογη η διαφορά ταχύτητας ή αμελητέα? Σαν επιδόσεις μιλώ, και με δεδομένο ότι η μνήμη θα πάει σίγουρα στο 1gb.

Δημοσ.

Egw pantws sta xania poy exw milhsei me atoma se magazia akoysa kala logia gia acer an kai akoysa oti se enan poy toy spase ena koumpi perimene 1 mhna kai gia na rthei apo taiwan...

Tespa egw den ta thewrw toso aksiopista...h timh toys vevaia einai teleia!

Egw proswpika doyleyw Toshiba A-25 sta 3.06 HT 60GB 512 DDR WIRELLESS 8011.G(54MBPS) enswmatwmeno,to kanw sklhro xrhsh kai einai aprovlimatisto...allwste mhn ksexnate poiotita ylikwn kai oti polla kommatia einai made in japan stoys toshiba...mpataries kai alla...

To mono poy symfwnw kai epayksanw einai mhpws eprepe na parw to 17ari toshiba panta,afoy xrhsimopoiei klassika kommatia...giati dystyxws sodimms kai 2.5 sklhroi einai aplhsiastoi...an kai apthn allh opws leei o filos kwstas den metaferetai me to xeri de leei....

Pantws oloi edw fernoyn toys acer kaneis de fernei toshiba,toshiba vrhka mono sthn ideal xaniwn....Parepiptwntws gia nas koyfanw ligo ton phra apo USA apo to bestbuy.com(phga amerikh) 1199 eyrw...

Δημοσ.

BACK TO ACER...

Eρωτηση

Αν υποθέσω ότι για οικονομικούς λόγους δεν αγοράζω τελικά τον 1703 με 3' date='5 σκληρό με 5400rpm, και πάρω πχ. τον 252Lmi με 2,5 δισκο στις 4200rpm, πιστεύετε ότι είναι αξιόλογη η διαφορά ταχύτητας ή αμελητέα? Σαν επιδόσεις μιλώ, και με δεδομένο ότι η μνήμη θα πάει σίγουρα στο 1gb.[/quote']

Ο 1703 έχει 1820€ με 1GByte ram και τσάντα μεταφοράς.

Ο 252Lmi έχει 1350€ περίπου με τσάντα μεταφοράς, αλλά για να πας στο 1Gb ram δεν ξέρω πόσα χρήματα χρειάζονται, ξέρω όμως οτι 256 DDR333=250€.....

Άρα...

Τώρα το βάρος δεν είναι πρόβλημα, αν είναι κάποιος διατεθιμένος να σηκώνει 7-8 κιλά αντί για 3.5 - 4.. , ή αν κινείται με κάποιο αυτοκίνητο, συνήθως τότε κάνουμε 100 μέτρα από τον χώρο στάθμευσης...

Δημοσ.

Τώρα το βάρος δεν είναι πρόβλημα, αν είναι κάποιος διατεθιμένος να σηκώνει 7-8 κιλά αντί για 3.5 - 4.. , ή αν κινείται με κάποιο αυτοκίνητο, συνήθως τότε κάνουμε 100 μέτρα από τον χώρο στάθμευσης...

Εγώ κάθε Πέμπτη, επειδή δεν μπορώ να πάρω αυτοκίνητο τον κουβαλάω στον ώμο μου (1705SMi) για αρκετά μεγάλη απόσταση και μέσα σε 3 είδη συγκοινωνιών πήγαινε-έλα και 100δες μέτρα περπάτημα!! :shock: Είναι θέμα συνήθειας!

Πόσο πιο πολύ μπορεί να "κοκκινήσει" ο ώμος μου;; :D :D :D

Δημοσ.

και όσους κάνουν δίαιτα

Για σκέψου λοιπόν πόσα έξοδα γλιτώνεις από Ινστιτούτα Αδυνατίσματος, γυμναστήρια, αεροβικές γυμναστικές, κλπ.!! Άρα λοιπόν ο ACER σίγουρα είναι μία συμφέρουσα λύση!!! :D :D :D

Δημοσ.

Ωραία η πλάκα με τα βάρη των φορητών!!!

Δηλαδή αν κατάλαβα καλά, γενικώς τα laptops που έχουν 17'' οθόνη συνήθως δέχονται parts από κλασικά επιτρεπέζια pc's?

Δημοσ.

Ναι και αν θέλουμε να τα κάνουμε λίγο πιο ελαφριά, αφήνουμε την extra ram σπίτι...

Έλα ρε τώρα...Τι λες;;!! Η RAM ζυγίζει "1 κιλό"!! Το drive είναι που κάνει την διαφορά!!! :D :D :D

Μήπως τελικά δεν θα έπρεπε η σειρά να λέγεται Aspire αλλά Verge;; :D :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...