Προς το περιεχόμενο

ACER LAPTOP: Αξίζει να αγοράσω;

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Loipon....

O Acer 252lmi einai genikws poli grigoro pc, to dvd-r grafei mia xara(an kai exei poly mapa programma eggrafhs dvd), alla parathrisa to e3hs spastiko provlhma. Otan eimai sto krevataki mou kai grafw sto word mesa sthn apoliti isixia tou dwmatiou mou, akougetai ana 40-50 defterolepta ena :shock: bbbbbzzzzzzzz. Einai to cpu (h system) fan pou mou spaei ta nevra. O 8orybos tou einai poli eknevristikos kai kanei san tourbina. Den 8a me xalage na exei sta8ero bouito alla otan skaei ola ta RPM mazemena akougetai poli asxhma.

• Απαντ. 272
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Sxetika me ta Acer, enas kollitos pire prin mia vdomada to Acer 1700 me tin 17ara othoni (den thimamai akrivos to montelo). Fisika milame gia desktop replacement an kai telika poia i diafora? Mpataria? Baros? To sigkekrimeno laptop sikonetai mia xara parolo pou zigizei 7 kila! Oso gia tin bataria, iparxei meros ston kosmo xoris briza??? Eite eisai se karavi eite eisai se aftokinito, exeis revma. Sto aeroplano den ksero an epitrepetai alla as mi geliomaste, poios doulevei me bataria?? Prosopika i bataria mou xrisimevei mono otan peftei to revma (poli xrisimi ofeilo na po). Afto omos einai ena allo thema. Nomizo kai go oti ta acer exoun veltiothei arketa. Prin apo 2 xronia pou agorasa to korifaio tote compaq 2715ea (pou eftixos den mou vgale to paramikro provlima opos kanena desktop i laptop pou eixa mexri simera) den mou pernouse kan apo to mialo na agoraso acer. H othoni tou sigkekrimenou Acer parepimptontos, den exei kamia sxesi me tis othones ton "koinon" laptops. Einai super othoni, elaxista katoteri apo tin othoni tou Sony me tin 16ara othoni kai tou "megalou" asimeniou Toshiba me ti wide screen othoni (sigxoreste me pou den thimamai montela). Oles oi alles othones einai tholes me elaxisti gonia theasis, na min ta leo, afou ta kserete. Oso gia ta Toshiba (gia ta opoia psinomai kai psinomoun) anthropos pou doulevei stin elliniki antiprosopeia mou to ksekopse (gmt). Provlima sti motherboard, akouson akouson. To epivevaiosa kai apo filo pou poulaei ena palio satelite. Afta.

Δημοσ.

Sxetika me ta Acer, enas kollitos pire prin mia vdomada to Acer 1700 me tin 17ara othoni (den thimamai akrivos to montelo).

Είναι αυτό που αναφέρω σε παραπάνω post μου.

Πιο συγκεκριμένα:

- ACER 1705Smi. 17" οθόνη(άρα)

- Intel Pentium 4/3,06GHz

- 512 RAM

- 120 GB HD / 7200 RPM

- nVidia GeForce FX Go5600, 128MB

- IEEE 802.11b Wireless LAN

- DVD-RW Drive

...και...ναι(!)..φτιάχνει και καφέ!!! :D

Είναι ότι καλύτερο σε φορητό υπάρχει αυτή την στιγμή στην Ελληνική αγορά και με αρκετά καλή σχέση τιμής!

Δημοσ.

Ρε παιδιά ναστε καλά.

Ειλικρινά καθε φορά νομίζω ότι κάπου καταλήγω, αλλά όντως κάθε χρήστης-επισκέπτης είναι μοναδικός και η εμπειρία μετράει!

Ε, και άμα ακούς ενα δυο τρεις χρήστες να λένε το ίδιο, ε, καπου ξέρεις μετά τι να περιμένεις, και στα καλά και στα αρνητικά.

Φιλε kirileman με έστειλες αδιάβαστο με την toshiba...

Το δικό μου toshiba έχει ψιλοανωμαλία στα usb του...motherboard δεν είναι αυτό?

Αμα όμως στο λέει και άνθρωπος μέσα από την toshiba, κάτι ξέρει.

Αλλά βέβαια θα μου πεις και ποιο Laptop στην τελική ανάλυση είναι εντελώς error free? Καμιά φορά είναι και θέμα τύχης.

Πάντως το acer 1703 με την 17άρα, τουλάχιστον σε αυτό εδώ το topic, έχει μόνο ευχαριστημένους χρήστες. Οχι βέβαια ότι το 291Lmi πάει πίσω, κάθε άλλο.

Δημοσ.

Γενικά η σειρά 1700 ...τα κάνει όλα αν κατάλαβα καλά!

Τιμη άπαιχτη. Τα υπόλοιπα είναι τα προς συζήτηση, αξιοπιστία, service, ποιότητα κατασκευής.

Μιλούσα με ένα φίλο που έχει acer και που παραδέχτηκε ότι είναι απρόσεχτος, με αποτέλεσμα το acer του να έχει φάει πολλά χτυπήματα. Το έχει ένα ετος. Ε, δεν είχε ούτε ένα πρόβλημα.

Δημοσ.

...επίσης ξέχασα να αναφέρω ότι το συγκεκριμένο ACER, ενδιαφέρεται και για την φυσική σου κατάσταση μιας και ζυγίζει περισσότερο από 2 καρπούζια...Είναι σαν...ή μάλλον ακριβώς σαν να μεταφέρεις ένα desktop PC...!! :D :D :D

Δημοσ.

ποιότητα κατασκευής.

Ισχύει! Έχει τρομερή ποιότητα κατασκευής και τολμώ να πώ ότι μου έπεσε κάτω μια μέρα, μέσα στην τσάντα ευτυχώς, και χωρίς "απώλειες" :?

Δημοσ.

Όσο για το service' date=' επειδή μου χρειάστηκε, έκανα εγώ την βλακεία όμως (μάλλον) και έπαψαν να δουλεύουν οι USB θύρες του. Σε ένα εξουσιοδοτημένο το έστειλα, και τον είχα πίσω με νέο motherboard σε 3 μέρες, αλλά με κάποια μικροπροβλήματα όπως π.χ. δεν δούλευε το δεξί ηχείο του. Και επειδή ήταν νέο notebook και απαράδεκτο αυτο που μου συνέβει, απέτησα και χωρίς καμμία αντίρρηση από μέρους του service (3 μήνες μετά και παρόλο που δεν είναι πολιτική της ACER) να γίνει αντικατάστασή του με καινούργιο μηχάνημα. Με παρέπεμψαν και συννενοήθηκα για αυτό με τον Δ/ντη του service της ACER στην Ιταλία και έγινε άμεση αντικατάστασή του και όλα τα έξοδα πληρωμένα από αυτούς(!!) και με e-mail που μου ζήταγαν συγγνώμη για την ταλαιπωρία μου.

Ελπίζω να βοήθησα :D :D ;)[/quote']

Nα σε ρωτήσω φίλε, μέσο ποιας εταιρίας το έστειλες Ιταλία; Επικοινώνησες κατευθείαν με την Acer ή από το μαγαζί που το αγόρασες το έστειλαν;

Το καλύτερο service είναι αυτό που είναι εκτός Ελλάδας, όπως και της Plextor γι’αυτό την προτιμούνε όλοι.

Δημοσ.

Egw edw kai mia edbomada exw parei ton Aspire 2003WLMi.

Kala to mhxanhma einai korufh.

Centrino 1,6

Ati Radeon 9200 64MB

60BG diskos

kai 15,4 wide othoni

thes kai alla........

Petaei....To sunistw se olous...........

Mhpws to exei kanenas,giati thelw na tou kanw kai mia erwthsh.

Euxaristw

Δημοσ.

ACER 1705Smi...

...Είναι ότι καλύτερο σε φορητό υπάρχει αυτή την στιγμή στην Ελληνική αγορά και με αρκετά καλή σχέση τιμής!

Προς Θεού ρε παιδιά. Καλό είναι (η τουλάχιστον φαίνεται γιατί δεν έιμαι κάτοχος του ACER 1705Smi) αλλά μην τα παραλέμε. Πάντως' date=' ομολογώ ότι αν ήθελα να πάρω λάπτοπ αυτή τη στιγμή, το συγκεκριμένο μοντέλο θα ήταν υποψήφιο (7κιλά λάπτοπ, λέμε τώρα...). Σίγουρα έχει καλή σχέση απόδοσης/τιμής, σε αυτό δεν θα διαφωνήσω. Το ότι έχει μια από τις καλύτερες οθόνες της αγοράς, νομίζω ότι είναι το σημαντικότερο ατού του. Δείτε λίγο και το [b']Sony Vaio Pcg[/b] με την 16αρα οθόνη - η καλύτερη οθόνη φορητού που έχω δει μετά την οθόνη του Toshiba satelite P20-S203, ξέρετε, το ασημένιο εσωτερικά και κόκκινο εξωτερικά φορητό "τέρας" της Toshiba με την 17αρα wide screen οθόνη. Εγώ προσωπικά θα περιμένω μέχρι να δω το νέο Hp-Compaq Nc8000 με το κουτί των παλαιών Presario (15,1'', Ati radeon mobility 9600 με 128ΜΒ, Centrino, Pentium M 1.6, 512 MB, 2 compo drives!!! - τιμή καλύτερα να μην πω) και εξακολουθώ να "ψήνομαι" για κάποιο Toshiba. Δυστυχώς δεν μου κάνουν τα φορήτα 16/9. Νομίζω, πάντως, για να τελειώνω, ότι τα Acer αποτελούν πια πολύ δελεαστικές προτάσεις στο χώρο των φορητών υπολογιστών. Σε ότι αφορά την αξιοπιστία και την ποιότητά τους, ο χρόνος θα δείξει...

Δημοσ.

Αν το acer παρουσιάσει πρόβλημα στι συμφέρει, να το πας στους εδώ και να το στείλουν Ιταλία ή να επικοινωνήσεις ο ίδιος με Ιταλία?

Δημοσ.

ego pedia pantos pira ton fujitsu siemens amilo p4 sta 2.66 ke ime iper ikanopiimenos.

mono parapono oti exi analisi mexri 1024x768...

kata ta alla petai. ke logo dsl to afino anameno xalara 2 ke 3 meres seri...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...