Προς το περιεχόμενο

ACER LAPTOP: Αξίζει να αγοράσω;

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 272
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οσο για την ταχήτητα σκληρού...4200...κολήσαμε πια(ποιος έχει να δώσει ένα κάρο χρήματα να βάλει δίσκο 7200 σε φορητό και επιπλέον να φορτωθεί και τον ενσωματωμένο δίσκο 4200?).

Αν ξέρει κανείς 291lmi πόση graphics memory έχει...

Διαβάζω τα specs, δυστυχώς όχι ειδικά για το 291lmi αλλά γενικά για τη σειρά 290 και οι μάγκες γράφουν μέχρι 64mb. Δηλαδή εγώ τι να υποθέσω, ότι το μοντέλο που θέλω έχει πόσα mb?

Επίσης αν είναι εύκολη η προσθήκη win xp professional αντί του home...

Δημοσ.

Oso afora to thema tou leitourgikou kalo tha itane na mhn to peirakseis...

An apofasiseis na kaneis format kai na valeis xp pro na xereis oti tha xreiastei na exeis ola ta drivers tou hardware apo prin...

Egw pantws an kai me etrwge kai emena to xp home ta afisa kai sta dyo etsi kai den antimetwpisa kanena provlima... ola itane mia xara... voleutika me ta xp home kai xexasa ta pedemata me format ktl. exallou to forhto den einai desktop.

An exei kai english pisteyw tha eisai mia xara kai den tha xreiasteis tipota... :) :)

Δημοσ.

Μα καλά win xp home και Professional, ίδιους drivers δεν έχουν;

Και κάτι άλλο: ξέρει κανείς αν οι εγγραφές είναι burnproof? Δεν το γράφει κανένα ενημερωτικό...

Δημοσ.

Xoris plaka kai emena o Acer mou sindeete poli pio grigora stin idia grammi apo opiodhpote allo modem!!! To "xtipisa" me 4-5 modem esoterika kai eksoterika kai pali proto ebgaine... Ante pane pare kana Acer re kai min akous typous pou sou lene gia CD-ROM kai Mousepads pou ebgaze na poume i IBM kai eixan problima... An kai mou aresoun kai oi Toshiba alla diskola tha breis stin ellada sosto montelo se sosti timi...

Δημοσ.

Οποτε από Modem φυσάει...

Για τα άλλα ρε παιδιά ξέρει κανείς κάτι?

win xp home και Professional, ίδιους drivers δεν έχουν;

Ξέρει κανείς αν οι εγγραφές είναι burnproof?

Δημοσ.

To an einai burnproof apo pou to vlepeis na sou pw...

Oso gia to thema tou modem alli mia psifos kai apo emena...apla einai asteri...

Gia tous drivers sou lew to eksis... eixa palia ena compaq to opoio eixe kapoia koumpakia syntomeusewn ktl otan loipon tou evala xp pro stamatisan na leitourgoun pragma pou ekane to laptop na xanei se ergonomia... Enas allos logos pou tha sou proteina na mhn kaneis format kai valeis xp pro einai oti vazeis etsi se kindyno thn eggyhsh...pragma oxi kalo...

Δημοσ.

1)Οι divers ίδιοι είναι σε Home και Pro, και δεν είναι τίποτα να πας να τους κατεβάσεις από το site της Acer.(αν και είναι καμιά 30ΜΒ όλοι μαζί)

2)Στον 1603LM που έχω Panasonic DVD-RW έχει burnbroof στα άλλα δεν ξέρω.

3)Το μόντεμ συνδέεται πιο γρήγορα γιατί είναι V.92 εκτός και αν δοκιμάσατε και άλλα εσωτερικά V.92 και πήγαινε γρηγορότερα, οπότε άγνωστο το γιατί.

4)Για τα κουμπιά/συντομεύσεις που δεν δουλεύανε σε άλλα Windows είναι γιατί χρειάζεται να κατεβάσεις το πρόγραμμα από το site της εταιρίας, για Αcer πχ. λέγεται lanch pad και βρίσκεται μαζί με τους drivers.

Δημοσ.

ΦΙΛΕ ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΝΑ ACER amd 2500+,RAM:512,καρτα γρφικων ge force 4 128Mb,σκληρο 60 Gb Kai DVD-R και κοστιζει 1500 ευρω σχεδον το ιδιο με αυτο που αναφερεις.

Δημοσ.

Το 1353 LMGR είναι το πρόσφατο απόκτημά μου...

Εμένα δε με προβλημάτησε πουθενά εκτός από την κάρτα γραφικών του που είναι μια S3 ούτε μοντέλο δεν ξέρω...και πρέπει να είναι γενιάς DirectX7 δηλαδή για το πέος...επειδή όμως αυτή τη στιγμή δεν το έχω συνέχεια μαζί μου δε μπορώ να πω με σιγουριά...

αλήθεια γίνεται αναβάθμιση σε κάρτα γραφικών;

Κάτι άλλο: είναι αθόρυβο+δροσερό συγκριτικά με άλλα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...