Προς το περιεχόμενο

ACER LAPTOP: Αξίζει να αγοράσω;

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Συνεχίζοντας το θρυλικό Post' date=' θα ήθελα να ρωτήσω την γνώμη σας για την άφιξη των:

ASPIRE 1802WSMi , P4 3.0GHz, 17' WIDE TFT,RADEON X600, DVD-RW DUAL WIN XP HOME GR =1648.08 + 18% ΦΠΑ

Aspire 2026WLMi, Centrino 2.0GHz, DVD-RW, Wide Screen = 2040.48 + 18% ΦΠΑ

[Τιμες RAM Shop']

Ομολογώ πως το 1802 είναι άκρως προκλητικό και σε πολύ καλή τιμή. Λογικά, έχοντας βάρος 4.3 κιλά, μάλον δεν χρησιμοποιεί Desktop Parts σωστά; (Αυτό το λέω σαν αρνητικό για μένα καθότι ψάχνε ένα Desktop Replacement με καλές επιδόσεις και καλό value for money, ενώ διάρκεια μπαταρίας και βάρος έρχονται σε δεύτερη μοίρα). Αυτό που μου φαίνεται λίγο περίεργο είναι αυτή η Randeon X600 που χρησιμοποιεί.

έχω και ΄γω την ίδια απορία με τον φίλο Innersense :roll:

πέρνουν desktop parts η σειρες 18**? :roll:

• Απαντ. 272
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

tora ida oti to topic exei ftasei 16 selides.arga apantisa.oxi laptop tha exei parei mono alla tha to exei kanei kai anabathmisi

Δεν πειραζει, πολυς κοσμος αποκτα μια σαφη εικονα για το τι σημανει acer σαν εταιρια κατασκευης laptops.

Δημοσ.

Min perimenete na diavaso 17 selides. Apla ti gnomi mou tha po. Ta acer einai mia hara montela kai aksizoun akrivos osa einai kai ta europoula poy kostizoun. An doseis 900 euro gia acer tha to eyxaristitheis. To idio ki an doseis 2000 euro.. H aksia tous einai analogi me tin poiotita kai tin kataskeui tous. Exo doulepsei arketa pano se mixanimata kai pisteuo pos mporo na exo auti tin apopsi.

Episis an einai na sou katsei provlima tha sou katsei me opoio laptop ki as eisai. An vevaia sou katsei me Vaio tote atixises dioti kata emena exoun to xeirotero service...

Aytaaaaaa! :)

Δημοσ.

Φιλαράκο μου αν θες την γνώμη μου (ασχολούμαι άμεσα στο χώρο της Πληροφορικής ως Τεχνικός Η/Υ) σου λέω το εξίς: οι ΜΟΝΟΙ φορητοί που αξίζουν είναι:

1. Toshiba (είναι όμως λίγο ακριβά)

2. Acers (πολύ καλές τιμές και πολύ καλές επιδόσεις. Όσα είχαμε πωλήσει στην εταιρεία που δούλευα, αρκετά σε αριθμό δεν επέστρεψε ΟΥΤΕ ΕΝΑ πίσω με πρόβλημα)

3. ΙΒΜ

Μην αποφασίσεις να πάρεις κάτι άλλο αν θες να με ακούσεις εκτός από αυτές τισ μάρκες που σου έγραψα !!!

Δημοσ.

Είχα διαβάσει όλο το topic αλλά θέλω να κάνω κάποιες ερωτήσεις επειδή θέλει laptop ο πατέρας μου και σύντομα θα πάρω και εγώ. Το Πλαίσιο στο site του αυτή την στιγμή έχει το ACER ASPIRE 1802WSMI . Αυτό παίρνει desktop parts; Επίσης, όσο είχε στο site του το Πλαίσιο την σειρά 17xx είδα ότι κανένα laptop της σειράς αυτής δεν είχε κάρτα γραφικών με μνήμη πάνω από 64mb... Για την περίπτωσή μου τουλάχιστον είναι απαραίτητα τα 128mb μνήμης στην κάρτα γραφικών γιατί παίζω παιχνίδια με αρκετά υψηλές απαιτήσεις ( need for speed underground, grand theft auto vice city, counter strike 1.6 & condition zero ) σε γραφικά. Το θέμα με τα desktop parts είναι αρκετά σημαντικό ( κυρίως για τον σκληρό δίσκο με νοιάζει γιατί παραπάνω από 512mb ram δεν μου χρειάζονται προς το παρόν ). Εκτός από κάποια laptop της acer που παίρνουν desktop parts, υπάρχουν άλλης εταιρίας που να παίρνουν desktop parts ( εκτός από τα HP που δεν αγοράζω με τίποτα ) ;

Δημοσ.
Είχα διαβάσει όλο το topic αλλά θέλω να κάνω κάποιες ερωτήσεις επειδή θέλει laptop ο πατέρας μου και σύντομα θα πάρω και εγώ. Το Πλαίσιο στο site του αυτή την στιγμή έχει το ACER ASPIRE 1802WSMI . Αυτό παίρνει desktop parts; Επίσης, όσο είχε στο site του το Πλαίσιο την σειρά 17xx είδα ότι κανένα laptop της σειράς αυτής δεν είχε κάρτα γραφικών με μνήμη πάνω από 64mb... Για την περίπτωσή μου τουλάχιστον είναι απαραίτητα τα 128mb μνήμης στην κάρτα γραφικών γιατί παίζω παιχνίδια με αρκετά υψηλές απαιτήσεις ( need for speed underground, grand theft auto vice city, counter strike 1.6 & condition zero ) σε γραφικά. Το θέμα με τα desktop parts είναι αρκετά σημαντικό ( κυρίως για τον σκληρό δίσκο με νοιάζει γιατί παραπάνω από 512mb ram δεν μου χρειάζονται προς το παρόν ). Εκτός από κάποια laptop της acer που παίρνουν desktop parts, υπάρχουν άλλης εταιρίας που να παίρνουν desktop parts ( εκτός από τα HP που δεν αγοράζω με τίποτα ) ;

me endiaferei kai emena amesa h agora laptop me desktop parts (logo ypsilon epidoseon) an kserei kapoios perissotera as mas dosei ta fwta tou plzzzzzzzz :lol:

Δημοσ.

me endiaferei kai emena amesa h agora laptop me desktop parts (logo ypsilon epidoseon) an kserei kapoios perissotera as mas dosei ta fwta tou plzzzzzzzz

Στο site της acer δεν τα γραφει αν υποστηριζει desktop parts?

Πιστευω οτι ολα τα laptops με 17αρια monitor, υποστηριζουν. Το εκαναν τα πιο παλια 17αρια της acer, δεν θα το κανουν τα καινουρια?

Δημοσ.

karib ligo aploika to 8eteis to zhthma.

To oti to einai h seira 17** einai 7.1 kg kai h seira 18** einai 4.5 kg sou leei kati?

Exalou pou8ena den eixa dei sto site ths Acer na grafei oti ypostirizei desktop parts.

Toso kairo kai akoma den exw vrei emperistatwmenh apandhsh!

Gnwrizei kaneis an 8yra pci express pou xrhsimopoiei h seira 18** einai auth pou proorizete gia tis melontikes eukoles anava8miseis gia tis kartes grafikwn?

Epsaxa na vrw ekeino to ar8ro pou eixe sta news to insomnia alla den to vrhka.

Δημοσ.

http://csd.acer.com.tw/acer/URMUL1.NSF/1af87a750eeeb70f0825628f006e0bfc/a4fb03bf4d0ede5648256eee000913e6/$FILE/As1800_ENG.pdf

Με 56Kbps->48Kbps συνήθως και χωρίς να προσφέρεται resume για άπαξ επιτυχυμένο download, αναγκάζομαι να "γράψω" το παραπάνω link....

Τα νεύρα μου....

Βάζω dsl μετά από αυτή την χυλόπιτα...

Δημοσ.

Αν και τα συγκριτικα τεστ του ram εχουν αμφισβητηθει πολλες φορες, ωστοσο δειτε στο συγκριτικο xls στο site του ram ποιο βγαινει πρωτο στην τιμη κατω απο 2000ευρω!

http://www.in.gr/ram/

Δημοσ.

Προσωπικα τη μια βδομαδα που εχω το apsire 1511lmi amd 64 3000+ με 1mb L2 cache :D ειμαι απολυτα ευχαριστημενος ...

Ειδικοτερα μιας και η acer ειναι η μονη εταιρια που εβγαλε a64+ σε laptop προσιτα (εχει και η dell) τα θεωρω best value for money 1340€ το συγκεκριμενο. :wink:

Aναλυτικο review για το συγκεκριμενο μοντελο δειτε εδω

http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=158&page=1&pp=20

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...