Προς το περιεχόμενο

ACER LAPTOP: Αξίζει να αγοράσω;

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 272
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

exo acer apo to pasxa (2001 WLMi) kai eimai poli euxaristimenos.

den exo proigoumeni empeiria apo forita alla ton theoro arketa kalo.

gia egiisi exo dosei 150 Euro parapano kai exo kanei epektasi tis egiisis sta 3 xronia.

telos oso afora tin egrafi cd/dvd den exo kanena problima. ta grafei ola ;-), xoris problimata

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Συνεχίζοντας το θρυλικό Post, θα ήθελα να ρωτήσω την γνώμη σας για την άφιξη των:

ASPIRE 1802WSMi , P4 3.0GHz, 17' WIDE TFT,RADEON X600, DVD-RW DUAL WIN XP HOME GR =1648.08 + 18% ΦΠΑ

Aspire 2026WLMi, Centrino 2.0GHz, DVD-RW, Wide Screen = 2040.48 + 18% ΦΠΑ

[Τιμες RAM Shop]

Ομολογώ πως το 1802 είναι άκρως προκλητικό και σε πολύ καλή τιμή. Λογικά, έχοντας βάρος 4.3 κιλά, μάλον δεν χρησιμοποιεί Desktop Parts σωστά; (Αυτό το λέω σαν αρνητικό για μένα καθότι ψάχνε ένα Desktop Replacement με καλές επιδόσεις και καλό value for money, ενώ διάρκεια μπαταρίας και βάρος έρχονται σε δεύτερη μοίρα). Αυτό που μου φαίνεται λίγο περίεργο είναι αυτή η Randeon X600 που χρησιμοποιεί.

Δημοσ.

Κάτι που ξέχασα να ρωτήσω. Στην σειρά 171* εκτός απο σκληρό δίσκο, μνήμη και CPU, είναι δυνατή και η αναβάθμιση της κάρτας γραφικών;

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δοκιμασα το service της Acer στην Ελλαδα. Δεν πληρωσα κατι(εντος εγγυησης) και το μηχανημα το πηρα επισκευασμενο (dvd drive) εντος 5 ημερων.

Δημοσ.

Στην σειρά 171* εκτός απο σκληρό δίσκο, μνήμη και CPU, είναι δυνατή και η αναβάθμιση της κάρτας γραφικών

Στον 1703 που εχω δεν γινεται αυτο. Ε, ειπαμε! Σε λιγο θα θελουμε και overclocking στα laptops! Δεν νομιζω φιλε μου να γινεται. :)

Δημοσ.

Στην σειρά 171* εκτός απο σκληρό δίσκο' date=' μνήμη και CPU, είναι δυνατή και η αναβάθμιση της κάρτας γραφικών

[/quote']

Στον 1703 που εχω δεν γινεται αυτο. Ε, ειπαμε! Σε λιγο θα θελουμε και overclocking στα laptops! Δεν νομιζω φιλε μου να γινεται. :)

ο ανθρωπος μιλα για την σειρα 171* εσυ ομως εχεις *1703!!μαλλον αρκετα παλιιο για να εισαι σε θεση να απαντησεις

Δημοσ.

Xmmm pou to xe8apsate auto... akoma to psaxnw to 8ema...

H RADEON X600 tou 1802WSMi einai kalh? Einai anava8misimh?

Me provlhmatizei auto to 8ema giati den 8elw na kanw kamia viastikh kinhsh kai se kanena dyo mhnes na vgoun ta Laptop neas genias...

Δημοσ.

ego pantos ta acer den ta polipao.protimo ena toshiba kai na kano anabathmisi tin egiisi sta 4 xronia kai na xero oti ama xalasei tha to ftiaxoun stin elllada kai den tha perimeno na paei exoteriko kai na girisei.oso gia tis taxitites einai sxetiko to ti leei kathe fora.pola modem bgazoun kai tin taxitita tis thiras kai blepei 56 k modem na dixnei 115200.oso lefterisp kapoioi lene oti ta exoterika einai kalitera apo ta esoterika dioti mporeis na ta kliseis kai na ta xananixeis.to basiko einai oti oti einai pstn ine xalia.

Δημοσ.

ama xalasei tha to ftiaxoun stin elllada kai den tha perimeno na paei exoteriko kai na girisei

Ειχα toshiba, δοκιμασα και το service της ideal, ειναι πιο γρηγορο απο της acer.

Η μονη λυση ειναι να ιδρυσει η acer αυτονομο γραφειο και στην Ελλαδα, κατι που δεν ειναι εντελως απιθανο συμφωνα με το techlife.gr.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...