Προς το περιεχόμενο

ACER LAPTOP: Αξίζει να αγοράσω;

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

"Πιστεύω να βρώ IP4 στα 3.06GHz/533 ώστε να έχω και HYPER THREATING cpu. ".

Που σημαίνει απλά πάμε αγοράζουμε μια κλασική cpu για desktop pc και την τοποθετούμε όταν θέλουμε (πως άραγε?) στο 1703. Ποιος ξέρει άραγε, η τοποθέτηση θέλει ιδιαίτερη μαστοριά?

• Απαντ. 272
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Νίωθω υποχρεωμένος να μεταφέρω στο topic την έκπληξή μου!

Δηλαδή έτσι όπως το έχουν φτιάξει, έχει κανείς τα καλά και των δύο κόσμων: και την αναβαθμισιμότητα των desktop pc και την φορητότητα των laptops!

Τι άλλο να ζητήσει κανείς...

Δημοσ.

Ένα μικρό αερόστατο,

ώστε να ελλατώσει

το πραγματικό βάρος των 7+ κιλών->70 Newton

σε φαινόμενο βάρος 3+ κιλών -> 30+ Newton,

για να γίνει ελαφρύτερο.

Σήμερα είναι Πέμπτη.... 29 Ιαν 2004,

αύριο οι εκπαιδευτικοί αργούν αλλά πληρώνονται.

Εύχομαι όλοι οι μαθητές/μαθήτριες να γίνουν πολύ καλίτεροι των δασκάλων τους

σε ο,τιδήποτε τους ενδιαφέρει.

Δημοσ.

Desktop replacement και μικρό βάρος δεν πάνε μαζί...

Προσωπικά είναι το τελευταίο πράγμα που με ενδιαφέρει.

Για μένα προέχει -εκτός από τα τεχνικά χαρακτηριστικά- η αξιοπιστία του μηχανήματος.

Οι περισσότεροι χρήστες εδώ λένε ότι είναι ευχαριστημένοι και γιατί εργάζονται ώρες καθημερινά, και μήνες συνολικά, χωρίς προβλήματα.

Καλή ποιότητα κατασκευής και value for money. Αυτή είναι η acer, έτσι δεν είναι?

Δημοσ.

SATELLITE2SATELLITE, sorry για την χαζή ερώτηση, παρότι είσαι πολύ αναλυτικός στις απαντήσεις σου και παρά το ότι το θέμα το θίξαμε ξανά, δεν έχω καταλάβει αρκετά κάτι:

Τελικά, μπορώ να πάρω οποιονδήποτε δίσκο της αγοράς για desktop pc με 7200 στροφές και να τον τοποθετήσω στο 1703, ή χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο να προσέξω?

Οι άλλοι στο hac shop μου λέγανε για τροφοδοσίες, θερμοκρασίες κλπ. Εσύ με την εμπειρία σου τι λες γι αυτό?

Δημοσ.

http://maxtor.custhelp.com/cgi-bin/maxtor.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_sid=v*yf6u*g&p_lva=1610&p_faqid=960&p_created=1016214655&p_sp=cF9zcmNoPTEmcF9ncmlkc29ydD0mcF9yb3dfY250PTIzJnBfc2VhcmNoX3RleHQ9YmlnK2RyaXZlK2VuYWJsZSZwX3NlYXJjaF90eXBlPTMmcF9wcm9kX2x2bDE9MzMmcF9wcm9kX2x2bDI9fmFueX4mcF9jYXRfbHZsMT1_YW55fiZwX2NhdF9sdmwyPX5hbnl_JnBfcGFnZT0x&p_li=

http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=371865&highlight=&sid=8d0cec0d4ebe596a416fcda62462dcf1

Με τις θερμοκρασίες δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα αστάθειας ή ο,τιδήποτε άλλο.

Το κουτί του πατάει σε 4 ελαστικά πόδια και έτσι από κάτω μαίνει πάντα φρέσκος αέρας περιβάλλοντος και ψύχεται ομοιόμορφα όλο το σύστημα..

Δημοσ.

SATELLITE2SATELLITE είδα τα links.

Δεν κατάλαβα τελικά:

μπορώ να "πάρω οποιονδήποτε δίσκο της αγοράς για desktop pc με 7200 στροφές και να τον τοποθετήσω στο 1703" ?

Thanx for your info.

Δημοσ.

Παιδακια δεν βρισκεστε σε κανενα IRC να τα πειτε? Chat το καταντησαμε πια το φορουμ.. Το θεμα ειναι να βοηθαμε και τα αλλα παιδια που ισως εχουν αποριες και οχι να τους αναγκαζουμε να διαβαζουν 11 σελιδες μεχρι τωρα για να μαθουν τι χρωμα ειναι οι βιδες μεσα στο λαπτοπ...Ελεος πια, βρεθειτε IRC ή συνεχιστε με PM...

Δημοσ.

big_ drive_enabler.exe της maxtor για maxtor δίσκο υποθέτω.

Για άλλο δίσκο μάλλον δε χρειάζεται κάτι άλλο.

Παντως να πω ότι σκοπεύω αμέσως μετά την αγορά, να περάσω win xp professional (english).

Θέλω να τρέξω internet information server ο οποίος δεν τρέχει σε win xp home.

Drivers πιστεύω δεν χρειάζεται καν να ψάξω, αφού xp home και xp professional έχουν ίδιους. Ετσι δεν είναι?

Δημοσ.

Δεκτό..

Προτείνω συνάντηση στην ταβέρνα Μπουζίνα στην Ελευθερούπολη για φαγητό στις διακοπές του Πάσχα.

Κάθε καλοκαίρι είμαι εκεί, αν θες να βρεθούμε, κανένα πρόβλημα..

Δημοσ.

Ok kavaliotis. Οτι πεις. Moderator είσαι εξάλλου.

SATELLITE2SATELLITE θα το έχω υπόψιν μου.

Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τις υπερ του δέοντος πολύτιμες συμβολές μας.

Ειλικρινά, θεωρώ ότι το insomnia είναι αναντικατάστατο.

Οπως διάβασα σε ένα άλλο topic του forum, μετά τα πρόσφατα προβλήματα που είχε το insomnia και ήταν εκτός δικτύου, "το χειρότερο είναι ότι με την πρόσκαιρη εξαφάνιση του insomnia, χάθηκε σε μεγάλο βαθμό το ενδιαφέρον μου να συνδεθώ στο internet!"

Συμφωνώ με το σχόλιο, νομίζω τα λέει όλα!

Δημοσ.
Παιδακια δεν βρισκεστε σε κανενα IRC να τα πειτε? Chat το καταντησαμε πια το φορουμ.. Το θεμα ειναι να βοηθαμε και τα αλλα παιδια που ισως εχουν αποριες και οχι να τους αναγκαζουμε να διαβαζουν 11 σελιδες μεχρι τωρα για να μαθουν τι χρωμα ειναι οι βιδες μεσα στο λαπτοπ...Ελεος πια, βρεθειτε IRC ή συνεχιστε με PM...

...και βέβαια μετά από αυτό το τεράστιο σε ανάλυση topic μπορούμε να φτιάξουμε το πρώτο 11σέλιδο εγχειρίδιο αγοράς notebook ACER!!! :D :D :D 8)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...