Προς το περιεχόμενο

ACER LAPTOP: Αξίζει να αγοράσω;

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 272
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τελικά το dvdrw των acer είναι burnproof?

Σημαντική ερώτηση: οι 5400rpm (στροφές) με τις 4200 στους 3,5 και 2,5 ιντσών δίσκους αντίστοιχα, έχουν μεγάλη διαφορά στις επιδόσεις?

Δημοσ.

Το DVD-RW είναι και burn-proof! Και υπάρχει διαφορά σους 5400 με τους 4200 άλλα όχι πια και τόσο τραγική! Πάντως ο ACER 1705Smi "τρέχει" ο σκληρός του στις 7200!! :D

Δημοσ.

StAkIS, μετά τον SATELLITE2SATELLITE που είπε ότι έκανε τον 5400rpm δίσκο αναβάθμιση από 5400 σε 7200, τώρα εσύ πια με έστειλες αδιάβαστο!

Ενσωματωμένος δίσκος 7200???

Ειλικρινά το έχεις τσεκάρει? Αν είναι έτσι, με τόσα χαρακτηριστικά αλλά και τέτοιο δίσκο, μιλάμε πια για το κελεπούρι του αιώνα! Και laptop καλύτερο και από desktop...

Δημοσ.

StAKiS ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ δείξε τους τον δίσκο από τον device manager (Alt + Print Screen και μετά στο Paint ή σε κάποιο σχετικό πρόγραμμα Paste και Save As) για να πειστούν όλοι για των λόγων σου το αληθές.

""SATELLITE2SATELLITE που είπε ότι έκανε τον 5400rpm δίσκο αναβάθμιση από 5400 σε 7200""

όχι μόνο αλλά από 80 σε 200GBytes και από 1ΜByte cache σε 8MBytes cache και από ΑΤΑ100 σε ΑΤΑ133....

ΕΠΙΣΗΣ μνήμη από 512 σε 1024=1gb ddr 333, δεν μπορεί παραπάνω Hz η μητρική, χωρητικότητα μπορεί έως 2 Gbytes αλλά το θεωρώ υπερβολή..

Επίσης το dvdr/w είναι και dvd ram 2x = 2700Kbytes/sec write..

Αυτά...

Δημοσ.

Τελικά πόσο αναβαθμίσιμα είναι τα 17'' (οθόνη) μοντέλα της Acer?

Εννοώ, εκτός από δίσκο, η μνήμη είναι η κανονική των desktops, η cpu αργότερα μπορεί να αναβαθμιστεί με pentium4 3ghz?

Δημοσ.

Και για τον δίσκο τελικά άφοβα βάζω ένα καλό δίσκο της αγοράς ως αναβάθμιση μέσα στο 17xx acer? Η πρέπει να προσέξω κάτι?

Δημοσ.

meta apo auto to thread anoikse ena allo ''ti xrwma na parw ton acer mou??''re filaraki phgene pare ena acer kai an de sou aresei phgaine to pisw.pisteuw pws ta paidia se exoun kalupsei panw sto 8ema kai me to parapanw.

Δημοσ.

Φιλε danton και βέβαια έχουν απαντήσει τα παιδιά και με το παραπάνω.

Ομως πριν δώσω τουλάχιστον μισό εκατομμύριο, ότι απορία έχω θα την πω.

Και δόξα το θεό υπάρχει κόσμος να απαντά.

Οσο πιο πολλά μάθει κανείς πριν μια αγορά, τόσο το καλύτερο. Οποιος την έχει πατήσει από λάθος πληροφόρηση το ξέρει αυτό καλά.

Θα ήταν ενδιαφέρον να ξέρουμε που κατασκευάζονται τα acer που φθάνουν στην Ελλάδα. Made in Japan, in Taiwan κλπ...

Δημοσ.

Που κατασκευαζονται δεν ξερω (υποθετω οτι καποιος σχιστοματης θα βαζει το χερακι του αν και η Acer ειναι Ιταλικη) αλλα το Acer που αγορασα εγω - με επισημη εγγυηση Ελληνικης αντιπροσωπειας - εχει πριζα Αγγλικου τυπου στο τροφοδοτικο. Αν το ιδιο μηχανακι που πουλανε στην Αγγλια ερχεται και εδω ειναι ενα "συν", μια που ως γνωστον εκει πανω πανε τα "καλα" και εδω συνηθως ερχεται η φλόμπα...

Danton, παιζει ενα Acer κοκκινο μεταλλικο με σηματακια Ferrari που ΜΑΜΑΕΙ!!! Και δεν κανω καθολου πλακα

Δημοσ.

Danton, παιζει ενα Acer κοκκινο μεταλλικο με σηματακια Ferrari που ΜΑΜΑΕΙ!!! Και δεν κανω καθολου πλακα

To 3erw kai an eixa lefta 8a to epairna mono ki mono gia thn emfanish!

Φιλε danton και βέβαια έχουν απαντήσει τα παιδιά και με το παραπάνω.

Ομως πριν δώσω τουλάχιστον μισό εκατομμύριο, ότι απορία έχω θα την πω.

Και δόξα το θεό υπάρχει κόσμος να απαντά.

Οσο πιο πολλά μάθει κανείς πριν μια αγορά, τόσο το καλύτερο. Οποιος την έχει πατήσει από λάθος πληροφόρηση το ξέρει αυτό καλά.

Den eipa na mhn to psa3eis, alla den einai aparaithto na rwtas gia thn ka8e leptomereia. Enta3ei oti 3erei o ka8enas sou to eipe.

Δημοσ.

StAKiS ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ δείξε τους τον δίσκο από τον device manager (Alt + Print Screen και μετά στο Paint ή σε κάποιο σχετικό πρόγραμμα Paste και Save As) για να πειστούν όλοι για των λόγων σου το αληθές.

""SATELLITE2SATELLITE που είπε ότι έκανε τον 5400rpm δίσκο αναβάθμιση από 5400 σε 7200""

όχι μόνο αλλά από 80 σε 200GBytes και από 1ΜByte cache σε 8MBytes cache και από ΑΤΑ100 σε ΑΤΑ133....

ΕΠΙΣΗΣ μνήμη από 512 σε 1024=1gb ddr 333, δεν μπορεί παραπάνω Hz η μητρική, χωρητικότητα μπορεί έως 2 Gbytes αλλά το θεωρώ υπερβολή..

Επίσης το dvdr/w είναι και dvd ram 2x = 2700Kbytes/sec write..

Αυτά...

Παιδιά ο ACER 1705SMi, τον οποίο έχω στην κατοχή μου εδώ και αρκετούς μήνες έχει σκληρό 120GB στις 7200rpm, ένα από τα πιο σημαντικά κριτήρια της επιλογής μου, για την εργασία μου. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι χρειάζεται να πεισθούν για κάτι τέτοιο!

Δημοσ.

Η αναβάθμιση δίσκου στο δικό μου ASPIRE 1703, cpu 2.6/400, δίνει τα παρακάτω στοιχεία - UDMA6 = ATA 133 για τον ΜΑΧTOR 6Y200YP0=7200rpm/8MBs CACHE/200GBs capacity - στον device manager.

http://briefcase.pathfinder.gr/download/SATE_LIGHT/12378/210556/0/MAX200U6.jpg

Έτσι δεν χωρά αμφιβολία.

Πιστεύω να βρώ IP4 στα 3.06GHz/533 ώστε να έχω και HYPER THREATING cpu.

Η υπάρχουσα "ΤΣΑΜΠΑ" CPU θα πάει σε κάποιο m/b με στόχο το oc-> >>3GHz,

άλλωστε οι cpu's με 400fsb είναι ότι καλύτερο για άνετο over clocking....

Σημειωτέον, δεν έχω desktop IP4, το πιο γρήγορο PC μου είναι celeron900@1200 MSI BX MASTER m/b,

το καλύτερο μου είναι DUAL CPU IP III 450MHz/512cache SLOT 1

με 1 Gb SDRAM ram

και 2 x 29160 ADAPTEC SCSI CONTROLLERS

και εξωτερικό -σε δικό μου usb2.0 κουτί - PIONEER 2x DVD R/W

--που σύντομα θα γίνει LG 8x DVD R/W + 3x DVD RAM για να "βόσκει" ελεύθερα σε κάθε μηχάνημα με usb 2.0--,

σε GIGABYTE BXD μητρική.

http://briefcase.pathfinder.gr/download/SATE_LIGHT/12378/187119/0/GIGABYTE_DUAL_BXD_2xIP3_450MHz_1GBRAM.jpg

Πολύ απλά να τω πώ :

Από desktop PCs ζώ ακόμη στην εποχή του INTEL BX= Άριστο σε σταθερότητα chip set...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...