Προς το περιεχόμενο

bitcoin core

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα.εχω βαλει το pc να κανει bitcoin mining με το παραπανω προγραμμα.ακομα δεν εχω δει υπολοιπο στο πορτοφολι.κατεβαζει 3 ωρες τωρα και θελει λεει 30 ωρες για τον συγχρονισμο με το δικτυο. οταν συγχρονιστει θα μου δειξει υπολοιπο? και ποσα περιπου?

Δημοσ.

το bitcoin core δεν είναι mining πρόγραμμα αλλά πορτοφόλι για να κρατάς τα bitcoin σου. Απλά το core έιναι το official wallet και θα σου κατεβάσει όλο το ιστορικό των συναλλαγών που έχουν γίνει μέχρι σήμερα περίπου 130gb σε μέγεθος.

Δεν υπάρχει πλέον mining για τους απλούς χρήστες με απλά μηχανήματα. Για να βγάλεις ένα bitcoin με έναν υπολογιστή απλό πλέον μπορεί και χρειαστείς και πάνω από 1000 χρόνια και μπορεί και λίγα να σου είπα.

To mining στο bitcoin έχει πλέον αυτή την μορφή και λόγο ότι αυτό το video έινια παλιό σκέψου το σήμερα x10

https://www.youtube.com/watch?v=K8kua5B5K3I

• Like 2
Δημοσ.

οκ ευχαριστω παιδες! θα το απεγκαταστησω! καπου διαβασα οτι μπορουν να κανουν mining με το πισι σου εν αγνοια σου κιολας

Δημοσ.

και αυτό δεν ισχύει αν δεν εγκαταστήσεις κάτι μόνος σου. Αν κάνεις τώρα κλικ στο internet σε ότι βρεις μπροστά σου τότε το bitcoin minning λογισιμικό θα είναι το λιγότερο που θα έχεις πιάσει και το ποιο ανώδυνο :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...