PanosYX Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Το digicom δεν υπαρχει στο ebay και πουθενα αλλου. Η google στην αναζητηση εβγαλε στις αγγελιες απο το ebay απο κατω το digicom και το αφμ του αλλα οι πωλητες εχουν διαφορετικο ονομα. Μπορει να ειναι και ο ιδιος και σε μενα να κανει τον Κινεζο. Η asus τι να μπορεσει να κανει εφοσον δεν εφτασε καν η καρτα στα χερια της... Αν απευθυνθω στην ευρωπαικη υπηρεσια του καταναλωτη θα βρω ακρη;
Sheogorath Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Λογικά ναι. Αλλά δεν γνωρίζω που βρίσκεται και πως λέγεται.
vdeseris Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Λογικά ναι. Αλλά δεν γνωρίζω που βρίσκεται και πως λέγεται. http://ec.europa.eu/consumers/solving_consumer_disputes/non-judicial_redress/ecc-net/index_en.htm 1
PanosYX Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2017 Πηρα τηλεφωνο αλλα δεν μπορεις να μλησεις με καποιον παρα μονο στη γραμματεια. Πρεπει να στειλω μειλ, επλιω να ασχοληθουν.
PanosYX Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Μολις εστειλα την αναφοα παραπονου που παρεχουν αντε να δουμε τωρα αν θα γινει κατι και ποτε...
PanosYX Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Εχω νεα. Μου απαντησαν πριν λιγες μερες και μου ειπαν οτι συνεργαζονται με το Γερμανικο κεντρο και περιμενουνε νεοτερες εξελιξεις. Ειδωμεν. 3
UsualSuspect__ Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Εχω νεα. Μου απαντησαν πριν λιγες μερες και μου ειπαν οτι συνεργαζονται με το Γερμανικο κεντρο και περιμενουνε νεοτερες εξελιξεις. Ειδωμεν. Κάτι μου λέει πως θα βρεις το δίκιο σου και καινούρια καρτούλα (και σου στελνουν λεει δωρο καμια 1080ti επειδη σε ταλαιπώρησαν) 1
PanosYX Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Παιζεις με τον πονο μου εσυ τωρα... νταξει τοτε την strix oc θελω Στα σοβαρα τωρα δυσκολο το βλεπω 1
7nisiotis Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Εύχομαι να πάνε ολα καλά φίλε μου, να βρεις το δίκιο σου κ σύντομα να κρατάς στα χέρια σου την νέα gpu. Εχω μείνει μισό χρόνο χωρίς gpu κ σε καταλαβαίνω απόλυτα 1
PanosYX Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Σε ευχαριστω. Ευτυχως δυστυχως το επαθα οταν ηρθε καλοκαιρι που δεν χρησιμοποιω τον υπολογιστη. Λετε να τους παρω και κανενα τηλεφωνο η να περιμενω να μου στειλουν εκεινοι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα