Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το digicom δεν υπαρχει στο ebay και πουθενα αλλου. Η google στην αναζητηση εβγαλε στις αγγελιες απο το ebay απο κατω το digicom και το αφμ του αλλα οι πωλητες εχουν διαφορετικο ονομα.

Μπορει να ειναι και ο ιδιος και σε μενα να κανει τον Κινεζο. Η asus τι να μπορεσει να κανει εφοσον δεν εφτασε καν η καρτα στα χερια της...

Αν απευθυνθω στην ευρωπαικη υπηρεσια του καταναλωτη θα βρω ακρη;

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πηρα τηλεφωνο αλλα δεν μπορεις να μλησεις με καποιον παρα μονο στη γραμματεια. Πρεπει να στειλω μειλ, επλιω να ασχοληθουν.

Δημοσ.

Μολις εστειλα την αναφοα παραπονου που παρεχουν αντε να δουμε τωρα αν θα γινει κατι και ποτε...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Εχω νεα. Μου απαντησαν πριν λιγες μερες και μου ειπαν οτι συνεργαζονται με το Γερμανικο κεντρο και περιμενουνε νεοτερες εξελιξεις. Ειδωμεν.

• Like 3
Δημοσ.

Εχω νεα. Μου απαντησαν πριν λιγες μερες και μου ειπαν οτι συνεργαζονται με το Γερμανικο κεντρο και περιμενουνε νεοτερες εξελιξεις. Ειδωμεν.

Κάτι μου λέει πως θα βρεις το δίκιο σου και καινούρια καρτούλα (και σου στελνουν λεει δωρο καμια 1080ti επειδη σε ταλαιπώρησαν) :P

• Like 1
Δημοσ.

Εύχομαι να πάνε ολα καλά φίλε μου, να βρεις το δίκιο σου κ σύντομα να κρατάς στα χέρια σου την νέα gpu. Εχω μείνει μισό χρόνο χωρίς gpu κ σε καταλαβαίνω απόλυτα

• Like 1
Δημοσ.

Σε ευχαριστω. Ευτυχως δυστυχως το επαθα οταν ηρθε καλοκαιρι που δεν χρησιμοποιω τον υπολογιστη. Λετε να τους παρω και κανενα τηλεφωνο η να περιμενω να μου στειλουν εκεινοι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...