Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μα τους εστειλα και τους πηρα και τηλεφωνο στην asus και μου ειπαν οτι η καρτα με αυτον τον σειριακο αριθμο δεν βρισκοταν στο σερβις της asus. Ο Γερμανος επισης μου ειχε πει οτι θα επαιρνε 4-6 εβδομαδες για το rma και το ειπα αυτο στην asus και μου ειπαν οτι δεν κανει τοσο πολυ αλλα μονο μερικες μερες...

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι αυτό το κατάλαβα.

Να τους εξηγήσεις τι έγινε από εκεί και πέρα.

ότι μου είπαμε να την στείλω και μπλα μπλα..και αυτός έκλεισε,μπλα μπλα...και τώρα πάει η κάρτα μου.

Δημοσ.

Μα τους εστειλα και τους πηρα και τηλεφωνο στην asus και μου ειπαν οτι η καρτα με αυτον τον σειριακο αριθμο δεν βρισκοταν στο σερβις της asus. Ο Γερμανος επισης μου ειχε πει οτι θα επαιρνε 4-6 εβδομαδες για το rma και το ειπα αυτο στην asus και μου ειπαν οτι δεν κανει τοσο πολυ αλλα μονο μερικες μερες...

Όταν λες καταστημα στο eBay τι εννοείς;

Γιατί και εγώ πχ μπορώ να κάνω ένα "κατάστημα" εκεί.

Μπορείς να δώσεις ένα λινκ ή επωνυμία καταστήματος;

• Like 1
Δημοσ.

Ναι αυτό το κατάλαβα.

Να τους εξηγήσεις τι έγινε από εκεί και πέρα.

ότι μου είπαμε να την στείλω και μπλα μπλα..και αυτός έκλεισε,μπλα μπλα...και τώρα πάει η κάρτα μου.

Μα του το ειπα και εκεινος μου ελεγε να βρω εναν τροπο να επικοινωνησω με το καταστημα. Αφου του ελεγα οτι δεν μπορω να το βρω... Αν στειλω στην asus Γερμανιας λετε να γινει τιποτα;

Όταν λες καταστημα στο eBay τι εννοείς;

Γιατί και εγώ πχ μπορώ να κάνω ένα "κατάστημα" εκεί.

Μπορείς να δώσεις ένα λινκ ή επωνυμία καταστήματος;

Ηταν πωλητης με παρα πολυ καλο feedback, ειχε και δικη του ιστοτελδα. Φυσικα και εχω ολα τα στοιχεια του μεχρι και το ΑΦΜ εγραφε στα μειλ του. Πως θα τον βρω ομως ειναι το θεμα δεν ξερω  να μιλαω και Γερμανικα... Τα στοιχεια του ειναι:

Digicom24
Andre Dornbusch
Glambecker Str 24
17235 Neustrelitz
Tel./Fax.: 03981/237645
StrNr: 075/213/03462
USTID: DE 814541600

edit: Γραφοντας στη google Digicom24 Andre Dornbusch λεει οτι ειναι οριστικα κλειστο... παει η καρτα...
Δημοσ.

Στα μειλ μιλουσαμε στα Αγγλικα αλλα και στα γερμανικα αν ειναι του στελνω με translate. Το σαιτ αυτο σαν να μοιαζει με το παλιο που ειχε αλλα εισαι σιγουρος πως ειναι αυτος; Πως το διασταυρωσες;

edit: Ολα μοιαζουν να ειναι ιδια διευθυνσεις τηλεφωνα εκτος απο το ονομα του ιδιοκτητη. Το θεμα ειναι οτι αμα στειλω και πω ποιος ειμαι και μου κανουν τον Κινεζο; Και που ξερω εγω αν αυτος εκανε το rma στην καρτα μου και τωρα την εχει πουλησει; Στην υπηρεσια προστασιας καταναλωτων της Γερμανιας αν απευθυνθω θα βρω ακρη;

Δημοσ.

To μαγαζί είναι ακριβώς το ίδιο, απλά όνομα έχει αλλάξει, τώρα αν σου κάνει τον Κινέζο δεν ξέρω, τι να σου πω...

Στείλε εσύ και βλέπεις στην πορεία, στείλε του σειριακούς, απόδειξη αγοράς και αποστολής (με tracking θα το έστειλες λογικά) και βλέπεις ανάλογα τι θα σου απαντήσει.

Δημοσ.

Λοιπον μου απαντησε και ειπε πως δεν με ξερει εμενα και οτι εχει ξεκινησει την δουλεια απο τον Ιουνιο και απαντησα πως ειχα αγορσει καρτα απο το παλιο καταστημα και αν μπορουν να κανουν κατι ωστε να βρω ακρη και απαντησε πως το παλιο καταστημα ειχε χρεοκοπησει και δεν υπαρχει πια. Τι κανω στην προκειμενη περιπτωση;

Μιλησα ξανα με asus και που ειπαν οτι η καρτα δεν περασε καν απο το σερβις τους αλλα ο πωλητης μου ειπε οτι την ειχε στειλει στον προμηθευτη του και τωρα αναρωτιεμαι μηπως υπαρχει και αλλος στην υποθεση. Δηλαδη καποιος προμηθευτης του πωλητη και γιαυτο μου ελεγε 6-8 βδομαδες...

Δημοσ.

Ρώτα τον μια αν έχει κανένα mail του Andre Dornbusch (ο ιδιοκτήτης του παλιού; ), κάπως πρέπει να βρεις που είναι η κάρτα σου.

• Like 1
Δημοσ.

@PanosYX τρέχα γύρευε δηλαδή. Άντε να βρεις το δίκιο σου...Το κρίμα είναι πως έχεις ρίξει τόσα χρήματα στο σύστημα σου και παίζεις με την 460...

Δημοσ.

Ρωτησα που θα τον βρω και το μονο που ειπε ειναι οτι φαλιρησε.

Έχει αναλάβει αυτός το μαγαζί;

Αν ναι,δεν θα έπρεπε να βρίσκεται εκεί η κάρτα σου;

• Like 1
Δημοσ.

Καλα τωρα δεν με νοιαζει λογω δουλειας δεν παιζω καθολου αλλα το κριμα ειναι που την εχασα.

Δεν το εχει ο ιδιος τωρα εχει αλλαξει η επωνυμια και το αφμ. Παντως ο τροπος γραφης και η υπογραφη στα μειλ ειναι ιδια με τον προηγουμενο.

Κανοντας μια αναζητηση το αφμ στο google βγαζει αγγελιες στο ebay απο μερικους πωλητες και καπου αναφειρεται και το digicom24. Εστειλα στον πρωτο, ο οποιος δεν εχει πια καμια αγγελια, μηνυμα στο ebay αλλα δεν πηρα απαντηση ακομα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγώ θα έπριζα την asus.

Αναλυτικά τι έχει γίνει από την στιγμή που σου είπαν να στείλεις την κάρτα στον πωλητη.

ότι δηλαδή έκλεισε στην ουσία και έμεινες χωρίς κάρτα.Ενώ υπάρχει ακόμα το μαγαζί με άλλη διεύθυνση και ότι είπες και σε εμάς.

Επεξ/σία από Chrysostomos
Δημοσ.

Καλα τωρα δεν με νοιαζει λογω δουλειας δεν παιζω καθολου αλλα το κριμα ειναι που την εχασα.

Δεν το εχει ο ιδιος τωρα εχει αλλαξει η επωνυμια και το αφμ. Παντως ο τροπος γραφης και η υπογραφη στα μειλ ειναι ιδια με τον προηγουμενο.

Κανοντας μια αναζητηση το αφμ στο google βγαζει αγγελιες στο ebay απο μερικους πωλητες και καπου αναφειρεται και το digicom24. Εστειλα στον πρωτο, ο οποιος δεν εχει πια καμια αγγελια, μηνυμα στο ebay αλλα δεν πηρα απαντηση ακομα.

Μπας και είναι ο ίδιος, που απλά "φαλίρισε" για να γλιτώσει παλιά χρέη?

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...