Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν καταλάβουν, κάνε τον Κινέζο.

Αν έχουν καλή διάθεση οι υπάλληλοι πάντως θα κάνουν και αυτοί τους Κινέζους και θα το προχωρήσουν.

Ελπίζω να βρεις άκρη.

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημερα και καλο μηνα. Μου απαντησαν οι Γερμανοι και μου ειπαν να την στειλω για να την στειλουν στην asus για επισκευη. Καλυτερα να μιλησω πρωτα με το σερβις εδω ωστε να γλυτωσω την αποστολη της καρτας στο εξωτερικο.

edit: Αυτο κανει με αναλυση 1080 χωρις οδηγους αν τους βαλω βγαζει πιο παχιες γραμμες και σβηνει οθονη. Περιεργο ομως που το κανει μονο οταν βαλω τους οδηγους...

post-323406-0-98765000-1493628757_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Καλημερα και καλο μηνα. Μου απαντησαν οι Γερμανοι και μου ειπαν να την στειλω για να την στειλουν στην asus για επισκευη. Καλυτερα να μιλησω πρωτα με το σερβις εδω ωστε να γλυτωσω την αποστολη της καρτας στο εξωτερικο.

Αυτο κανει με αναλυση 1080 χωρις οδηγους αν τους βαλω βγαζει πιο παχιες γραμμες και σβηνει οθονη. Περιεργο ομως που το κανει μονο οταν βαλω τους οδηγους...

Γιατί δεν την στέλνεις κατευθείαν Γερμανία ;

Ας περιμένεις κ κάνα δυο μέρες παραπάνω.

Δημοσ.

Δεν θα ειναι 2 μερες μονο. Μενω σε νησι και τα μεταφορικα παιρνουν παραπανω. Ας δω πρωτα τι θα μου πει η asus και βλέπουμε.

Δημοσ.

Δεν θα ειναι 2 μερες μονο. Μενω σε νησι και τα μεταφορικα παιρνουν παραπανω. Ας δω πρωτα τι θα μου πει η asus και βλέπουμε.

Οι καρτες συνηθως τα προβληματα τα βγαζουν με drivers γιατι απλα δουλευουν στα κανονικα τους ρολογια κτλ. Καθαρα προβλημα artifacts το δικο σου, λογικα καποιο vram θα ξεκολλησε ή τα επαιξε ο πυρηνας της καρτας.
  • Like 3
Δημοσ.

Οι καρτες συνηθως τα προβληματα τα βγαζουν με drivers γιατι απλα δουλευουν στα κανονικα τους ρολογια κτλ. Καθαρα προβλημα artifacts το δικο σου, λογικα καποιο vram θα ξεκολλησε ή τα επαιξε ο πυρηνας της καρτας.

Κατα ποσο υπαρχει δυνατοτητα να αντικαταστησουν καποιο ελλατωματικο τσιπ εφοσον η συγκεκριμενη καρτα ειναι κατασκευασμενη εντελως αυτοματοποιημενα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολύ δύσκολα να την φτιάξουν, λογικά αντικατάσταση κάνουν.

Αλλιώς κάνουν reball όχι reflow στο επίσημο σέρβις.

Edit-πολύ μου την δίνει το Τ9, recall, ακουσ'εκει...

Επεξ/σία από Sheogorath
  • Like 5
Δημοσ.

Αυτό είναι το θέμα ότι για ένα τσιπ χάνεται όλη κάρτα. Και είναι κρίμα. Πάντα αντικατάσταση γινεται, ΠΟΤΕ επισκευή από τις εταιρείες.

Πολύ δύσκολα να την φτιάξουν, λογικά αντικατάσταση κάνουν.

Αλλιώς κάνουν recall όχι reflow στο επίσημο σέρβις.

Με πρόλαβες ;)
  • Like 1
Δημοσ.

Υπαρχει στην Ελλαδα τμημα της Asus που να αναλαμβανει το rma ή θα πρεπει να παει στο καταστημα που αγορασθηκε και το αναλαβουν αυτοι;

Δημοσ.

Υπαρχει στην Ελλαδα τμημα της Asus που να αναλαμβανει το rma ή θα πρεπει να παει στο καταστημα που αγορασθηκε και το αναλαβουν αυτοι;

η asus εφοσον δεν υπαρχει εγγυηση απο το καταστημα θα το αναλαβει.εκτος κι αν εχουν ληξει τα 2 ετη καταστηματος και εισαι στο τριτο οποτε το αναλαμβανει απο την αρχη η asus.εαν την εχεις παρει απο το εξωτερικο δεν ξερω.μιλησε μαζι τους αυριο που ληγει η αργια!ευχομαι να πανε ολα καλα!

• Like 2
Δημοσ.

Η καρτα αγορασθηκε 10/2015. Πηρα σημερα στην Asus και μου ειπαν πως πρεπει να την στειλω στον μεταπωλητη που την αγορασα και εκεινοι θα αναλαβουν τον ελεγχο και το rma. Εκαναν καταχωρηση το ονομα μου και τον σειριακο της καρτας. Περιεγραψα το προβλημα αλλα συνεχεια με ρωτουσαν αν ειχα βαλει τους οδηγους της Asus. Εγω ελεγα ναι αλλα τι να βαλω τους οδηγους που ηταν πριν δυο χρονια; Τελος παντων εγω ξαναεστειλα μειλ στους Γερμανους και μου ειπαν οτι θα παρει 1-2 μηνες για να ολοκληρωθει η διαδικασια....

Ισα ισα μολις στειλουν την καινουργια θα την πουλησω γιατι θελω να παω σε Vega. Για την ωρα παραγγειλα μια 460 4gb να μπορεσω να χρησιμοποιησω το καινουργιο συστημα και για κανενα χαλαρο παιχνιδι ετσι κι αλλιως τωρα δεν θα εχω πολυ χρονο ελευθερο. Μετα πουλημα και αυτη.

Εβγαλα και μερικες φωτο την καρτα πριν τη πακεταρτω να μου πειτε πως φαινεται η κατασταση της και αν φαινεται οτι ειναι πειραγμενη.

post-323406-0-56629800-1493723540_thumb.jpg

post-323406-0-86739800-1493723564_thumb.jpg

post-323406-0-87581300-1493723589_thumb.jpg

post-323406-0-71828200-1493723621_thumb.jpg

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Κάνε και ενα o/c και στο dvd drive γιατι θα είναι κρίμα όλο το σύστημα να σου μείνει στο χέρι και το drive να δουλεύει !

Μην το πάρεις προσωπικά αλλά οταν σκαλίζεις την μύτη σου κάποια στιγμή θα ματώσει !!!

• Like 1
Δημοσ.

Κάνε και ενα o/c και στο dvd drive γιατι θα είναι κρίμα όλο το σύστημα να σου μείνει στο χέρι και το drive να δουλεύει !

Μην το πάρεις προσωπικά αλλά οταν σκαλίζεις την μύτη σου κάποια στιγμή θα ματώσει !!!

2 μήνες μετα...τελικά με την κάρτα τι έγινε;

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικα με την καρτα δεν εγινε τιποτα και το χειροτερο ειναι οτι μαλλον την εχασα γιατι την εστειλα Γερμανια και πλεον δεν μπορω να βρω τον πωλητη. Δεν απανταει στα μειλ που του στελνω, στο bay δεν υπαρχει πια και η σελιδα του δεν λειτουργει. Πηρα στο τηλ που εχει βγηκε ενας και του ειπα πως παιρνω απο Ελλαδα και αν ειναι συτο το καταστημα και το εκλεισε. Επικοινωνησα στην asus και μου ειπαν πως η καρτα με αυτον τον σειριακο αριθμο δεν υπαρχει στο τμημα σερβις...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...