Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μα δεν γραφεις τι ζητας απο μια τηλεοραση... εχει va panel αρα καλυτερη συνολικα εικονα, και πειρισσοτερες υποδοχες

Δημοσ.

Μα δεν γραφεις τι ζητας απο μια τηλεοραση... εχει va panel αρα καλυτερη συνολικα εικονα, και πειρισσοτερες υποδοχες

Περισσότερο με νοιάζει η εικόνα, μόνο ανάμεσα σε αυτές γιατί είναι οι μονές σμαρτ που βρήκα σε αυτά τα χρήματα, θέλω να είναι σμαρτ γιατί θα χρησιμοποιώ Netflix! Οι υποδοχές δε με νοιάζουν και τόσο, το μόνο που χρειάζομαι είναι μια hdmi για τη nova!

Δημοσ.

Για σμαρτ δεν ξερω αν η philils εχει netflix. Εικονα σιγουρα θα χει καλυτερη ομως. Ψαξε στο google σχετικα με τη smart πλατφορμα της.

Δημοσ.

Για σμαρτ δεν ξερω αν η philils εχει netflix. Εικονα σιγουρα θα χει καλυτερη ομως. Ψαξε στο google σχετικα με τη smart πλατφορμα της.

Ναι το έψαξα και από ότι φαίνεται έχει! Έχει κουμπί Netflix στο τηλεκοντρόλ ( https://images.philips.com/is/image/PhilipsConsumer/43PFT5301_12-RCP-global-001?$jpglarge$&hei=700) και σε κάποιες εικόνες που έχει στη σελίδα της philips! http://www.philips.gr/c-p/43PFT5301_12/5300-series-full-hd-ultra-slim-led-tv-with-pixel-plus-hd/overview

Ξεκάθαρα δε το γράφει αλλά γράφει Διαδικτυακά βιντεοκλάμπ!

Οπότε τη philips! Σε ευχαριστώ για τη βοήθεια!

Δημοσ.

Στα υποψη οτι δεν εχει καμια σχέση με ηλεκτρονικά της philips. Η εταιρεία ειναι η tp vision και χρησιμοποιει το λογοτυπο philips. Εννοειται δεν ειναι η μονη μάρκα τηλεορασης με τετοια διαφοροποιηση.

Δημοσ.

Στα υποψη οτι δεν εχει καμια σχέση με ηλεκτρονικά της philips. Η εταιρεία ειναι η tp vision και χρησιμοποιει το λογοτυπο philips. Εννοειται δεν ειναι η μονη μάρκα τηλεορασης με τετοια διαφοροποιηση.

Δηλαδή δεν είναι αξιόπιστη? Αν μπορείς εξήγησε το λίγο περισσότερο!

Σε ευχαριστώ!

Δημοσ.

Αλλο το ένα και άλλο το άλλο.

Εγω δεν είπα αν ειναι καλή ή αξιόπιστη γιατί ΔΕΝ ξέρω, ουτε την εχω. Η τηλεόραση μπορεί να ειναι κανονι και να βγει σκυλί, μπορεί όμως να βγει και μουφα. Αυτό ισχύει για όλα σχεδόν τα ηλεκτρονικά προϊόντα.

Αυτό που ειπα ειναι οτι αν αγοράζεις λόγω του λογότυπου, τοτε κάνεις λάθος μεθοδο επιλογής. Αν αγοράζεις λόγω τεχνικών χαρακτηριστικών, σχόλιων χρηστών, δοκιμή, κλπ κλπ τοτε κάνεις καλή αγορα.

Το τμήμα τηλεοράσεων της philips εχει αγοραστεί απο την εταιρεία tp vision με άδεια να χρησιμοποιεί το λογοτυπο philips. Αυτό σημαίνει οτι παλαιοι φανατικοι χρήστες philips (ναι υπάρχουν ακομα - αγνωστο το λόγο) θέλουν να αγοράσουν το λογοτυπο αλλά δε γνωρίζουν οτι αυτό που αγοράζουν δεν εχει τον έλεγχο της philips. 

Απο την άλλη, την philips δεν την εχω σε εκτίμηση (γενικά στα πάντα, οχι μονο τηλεοράσεις) εδώ και παρα πολλά χρόνια. Ηταν απο τις πρώτες εταιρείες που το γύρισε στη χρήση υλικών που να βγαίνει στο τσακ η εγγύηση και μετά να μη συμφερει να φτιαχτεί. Πλεόν το κάνουν όλες οι εταιρείες (ναι και οι μεγαλες επώνυμες), οποτε πλέον δεν ψωνίζω με βάση τη μάρκα. 

Το λεω παλι, ΔΕΝ ξερω για τη συγκεκριμένη τηλεόραση, δεν την εχω δει, δεν την εχω δουλέψει

Δημοσ.

Αλλο το ένα και άλλο το άλλο.

Εγω δεν είπα αν ειναι καλή ή αξιόπιστη γιατί ΔΕΝ ξέρω, ουτε την εχω. Η τηλεόραση μπορεί να ειναι κανονι και να βγει σκυλί, μπορεί όμως να βγει και μουφα. Αυτό ισχύει για όλα σχεδόν τα ηλεκτρονικά προϊόντα.

Αυτό που ειπα ειναι οτι αν αγοράζεις λόγω του λογότυπου, τοτε κάνεις λάθος μεθοδο επιλογής. Αν αγοράζεις λόγω τεχνικών χαρακτηριστικών, σχόλιων χρηστών, δοκιμή, κλπ κλπ τοτε κάνεις καλή αγορα.

Το τμήμα τηλεοράσεων της philips εχει αγοραστεί απο την εταιρεία tp vision με άδεια να χρησιμοποιεί το λογοτυπο philips. Αυτό σημαίνει οτι παλαιοι φανατικοι χρήστες philips (ναι υπάρχουν ακομα - αγνωστο το λόγο) θέλουν να αγοράσουν το λογοτυπο αλλά δε γνωρίζουν οτι αυτό που αγοράζουν δεν εχει τον έλεγχο της philips.

Απο την άλλη, την philips δεν την εχω σε εκτίμηση (γενικά στα πάντα, οχι μονο τηλεοράσεις) εδώ και παρα πολλά χρόνια. Ηταν απο τις πρώτες εταιρείες που το γύρισε στη χρήση υλικών που να βγαίνει στο τσακ η εγγύηση και μετά να μη συμφερει να φτιαχτεί. Πλεόν το κάνουν όλες οι εταιρείες (ναι και οι μεγαλες επώνυμες), οποτε πλέον δεν ψωνίζω με βάση τη μάρκα.

Το λεω παλι, ΔΕΝ ξερω για τη συγκεκριμένη τηλεόραση, δεν την εχω δει, δεν την εχω δουλέψει

Όχι δεν την θέλω λόγο του λογότυπου, ούτε εγώ αγοράζω ανάλογα τη μάρκα που μου αρέσει, ποτέ δεν είχα τίποτα philips. Απλά μου φάνηκε καλή η τιμή της στο crazy Sundays μιας κ στο σκρουτζ ξεκινάει από 420! Τα χαρακτηριστικά της, όπως και της LG, με καλύπτουν και γιαυτό ρώτησα εδώ πια απο της 2 είναι καλύτερη. Αφού η Philips θα έχει καλύτερη εικόνα επειδή έχει va panel ενώ η LG έχει ips διάλεξα την Philips! Όπως διάβασα και στο ίντερνετ πως το VA panel έχει πιο ωραία χρώματα! Ips εχω στο pc λόγο του ότι θέλω καλές γωνίες θέασης, για την τηλεόραση δε με νοιάζει τόσο η γωνία θέασης μιας και ο καναπές είναι μπροστά στη τηλεόραση!

Σε ευχαριστώ πολύ για τη πληροφορία!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...