Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθω να συνδεσω laptop αλλα και ενα παλιό desktop που εχω σε παλια τηλεοραση.εχει δυο υποδοχες για scart.νομιζα οτι με ενα καλωδιο vga to scart θα γινεται αλλα τζιφος.ξερει κανεις καμια λεπτομερεια που μου διαφευγει;

Δημοσ.

πρέπει να μας πεις τί εξόδους έχουν τα συστήματά σου.Η κάρτα κραφικών του παλιού desktop για δες μπας κ έχει tv out σε rca...

Δημοσ.

Μπαα οχι δν εχει.η tv εχει ολα τα κλασικα,s video,2 scart και αυτα τα κοκκινοκιτρινα.προσπαθησα με scart γιατι διαβασα εχει καλυτερη ποιοτητα και ενα καλωδιο.

Δημοσ.

Οκ τωρα κτλβ τι καταλαβες.απλως θελω η εικονα του λαπτοπ,ας μιλησουμε γι αυτο,να παει στην tv.να γινει οθονη δηλαδη.ενα vga εχει απλα.

Δημοσ.

ωραία  κ έχεις καλώδιo vga σε σκαρτ....τα ενώνεις....μετά ανοίγεις το πρόγραμμα της κάρτας γραφικών του laptop για να δώσεις εντολή να βρει την τηλεόραση και να φτιάξεις τις αναλύσεις?Την τηλεόραση την έχεις στο κανάλι του σκαρτ?το av συνηθω είναι...

Δημοσ.

Το μονο που δεν εκανα απο αυτα που ειπες ειναι να μπω στο προγραμμα της gpu.τα καναλια της τβ εδειχναν απλα μαυρο.θα το δοκιμασω το μεσημερι ευχαριστω.

Δημοσ.

ναι ανάλογα την κάρτα γραφικών σου θα μπεις στο κάταλιστ πχ αν έχεις ati   .....  στο αντίστοιχο την nvdia....και θα δεις εκεί στις οθόνες για να διαλέξεις την λειτουργία που επιθυμείς (extended...mirror...αναλύσεις και τα ρέστα)... ελπίζω να σου λειτουργήσει...

Δημοσ.

Μπα,δυστυχως οχι.σε μια απο τις δυο υποδοχες σκαρτ,το λαπτοπ αναγνωριζει τη συνδεση.κανει τον ηχο σαν να βαζεις στικακι.παταω duplicate screen η το αλλο που δειχνει μονο στην δευτερη οθονη αλλα βλεπω μια σκουρα εικονα με 2_3 μαυρες γραμμες...μαλλον θα δοκιμασω αλλο τροπο συνδεσης,s video πχ,απλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι δε γινεται.εχω δοκιμασει σε 2 τηλεορασεις μαλιστα.ισως τα scart να μην ειναι ολα ιδια τελικα.

Δημοσ.

πρεπει να βρεις scart  με εσωτερικη καλωδιαωση KAI για rgb. Το scart  εχει εσωτερικες συνδεσεις και για  composite @ s video  αλλα κάποια καλώδια δεν έχουν όλες τις συνδέσεις... ΜετΑ στις τηλεοράσεις το σύνηθές είναι μόνο μία υποδοχή  scart να υποστηρίζει rgb...  επιπλέον χριάζεσαι και έναν μετατροπέα vga to scart

https://www.google.gr/search?q=vga+to+scart&tbm=isch&imgil=N7_P3Q82JlHQBM%253A%253BiRmNJEJGQmAFGM%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fwww.skroutz.gr%25252Fc%25252F1964%25252Fkalodia_scart.html%25253Fkeyphrase%2525253Dvga%2525252Bto%2525252Bscart&source=iu&pf=m&fir=N7_P3Q82JlHQBM%253A%252CiRmNJEJGQmAFGM%252C_&usg=__GrpXqF6KdmIA9Dn-0gUnf7opseU%3D&biw=1536&bih=774&ved=0ahUKEwiji-TeiM7TAhWjAcAKHZDoD14QyjcIUg&ei=zdUGWePwBqODgAaQ0b_wBQ#imgrc=N7_P3Q82JlHQBM:

και τελικά δεν ξέρω τι εικόνα θα πάρεις γιατι οι παλίες τηλεοράσεις άντε να υποστηρίζουν αναλύσεις μέχρι 480i 25hz που σημαινει ότι πρέπει να ρίξεις αρκετα την ανάλυση του  υπολογιστή  sll

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...