Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 143
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

έβαλα το κωδικό αλλά η τιμή δεν άλλαξε .. το δοκίμασε καποιος ?

Nομιζω πως δεν αλλαζει η τιμη στο site αλλα οταν πας να παραλαβεις ειναι με την εκπτωση αν καταλαβα καλα

Δημοσ.

Aντε ακομη να κλειδωσει?

Το αγορασαμε,το μυρισαμε,το πλυναμε,παλιωσε,ξανααγορασαμε καινουριο και ακομα παιζει το θρεντ...

τι εννοείς , εμένα μου έπεσε και το πρώτο γάλα με τα δημητριακά.. Καθαρίζει πολύ εύκολα! 

• Like 1
Δημοσ.

Aντε ακομη να κλειδωσει?

Το αγορασαμε,το μυρισαμε,το πλυναμε,παλιωσε,ξανααγορασαμε καινουριο και ακομα παιζει το θρεντ...

Εμένα με παραγγελία από 6/5 ακόμα δεν έχω ειδοποίηση να παραλάβω, οπότε πάει από εβδομάδα και βλέπουμε!

Δημοσ.

Εμένα με παραγγελία από 6/5 ακόμα δεν έχω ειδοποίηση να παραλάβω, οπότε πάει από εβδομάδα και βλέπουμε!

Στείλτους mail. Απ ότι βλέπω υπάρχει διαθέσιμο άρα κάποια μαλακία έχει γίνει. Εγώ 4 του μήνα το παρήγγειλα και το πήρα πριν κάτι μέρες και εκτός Αθηνών σε κωλοχώρι :P 

Δημοσ.

Nομιζω πως δεν αλλαζει η τιμη στο site αλλα οταν πας να παραλαβεις ειναι με την εκπτωση αν καταλαβα καλα

Το έχεις κάνει;Είναι επιβεβαιωμένο;

Δημοσ.

Το έχεις κάνει;Είναι επιβεβαιωμένο;

Εγω παρελαβα κανονικα στις 17 του μηνος παντως απο το καταστημα του περιστεριου.Μου στειλανε πρωτα μηνυμα για να παω να παραλαβω.

Δημοσ.

Εγω παρελαβα κανονικα στις 17 του μηνος παντως απο το καταστημα του περιστεριου.Μου στειλανε πρωτα μηνυμα για να παω να παραλαβω.

Εσύ λογικά έκανες την αγορά σου από το crazy sundays.

Εγώ ρωτάω αν έχει αγοράσει κανείς το οτιδήποτε από το e-shop for fans με κωδικό προσφοράς και παρέλαβαν με τη μειωμένη τιμή,τη στιγμή που στο site τους όταν ολοκληρώνεις την παραγγελία αναφέρει μόνο την αρχική τιμή χωρίς καμία έκπτωση από τον κωδικό προσφοράς που βάζεις.

4nvxRpq.png

PSH4wTN.png

Δημοσ.

Επειδη λεει "κατα την παραλαβη" μηπως ισχυει μονο για παραγγελιες με παραλαβη σε καποιο καταστημα?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...