Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 143
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μα γιατί το λες;

Είναι γνωστό το eshop ότι είναι βράχος σε τέτοια θέματα.

Όταν σου λέει διαθεσιμότητα:νέα παραλλαβη στις 16 μαϊου,περιμενε μέχρι 22-23 και είσαι μέσα.

Έντάξει ο βράχος δεν έσπασε πολύ αυτήν την φορά :P

Λέγανε για 12 και το πήγανε 16 αλλά όντως στειλανε μήνυμα χθές το απόγευμα για παραλαβή.

Εντυπώσεις το απόγευμα που θα πάω να το πάρω.

• Like 1
Δημοσ.

Απλά να ξέρεις είναι μεγαλύτερο απ ότι φαντάζεσαι :P

Μια χαρά είναι και λίγο μεγαλύτερο να ήταν ακόμα καλύτερα. (το γραφείο μου ειναι τεράστιο :P)

Αλλά για 20 ευρώ που πήρα 2 δεν με χαλάει καθόλου!

Δημοσ.

Καλα εν μερη σιγα και την προσφορα ρε παιδια. Εδω και ποσο καιρο υπαρχουν τετοια Mousepad απο μικροτερες εταιρειες σε τετοιες τιμες οπως της Deepcool https://www.skroutz.gr/c/598/mouse_pad.html?from=catspan&keyphrase=deepcool

1. Αυτό με τις καλές κριτικές είναι πιο μικρό.

2. Δεν ξέρω για εσένα, αλλά εγώ προτιμώ που είναι pitch black.

• Like 2
Δημοσ.

Παιδιά, το έβαλε το eshop στα 15 ! ΟΡΜΑΤΕ :P 

Καλα εν μερη σιγα και την προσφορα ρε παιδια. Εδω και ποσο καιρο υπαρχουν τετοια Mousepad απο μικροτερες εταιρειες σε τετοιες τιμες οπως της Deepcool https://www.skroutz.gr/c/598/mouse_pad.html?from=catspan&keyphrase=deepcool

Δεν αξίζουν (αυτό με τα 16 συγκεκριμένα που το χει φίλος μου και μου το ειπε και μονος του μιας που εχει παρει κ αυτος το genesis)

Και όπως είπε και ο φίλος από πάνω, αυτό το pitch black είναι ομορφότερο. 

Και τώρα στα 15 που το έβαλε το eshop προσφορά είναι. Και καλή μάλιστα !

Δημοσ.

Ενταξει ενα δεκαρικο κατω το πηραν οι περισσοτεροι απο εμας .Γιατι να μην ειναι προσφορα στα 9.90 που το πηραμε?Επιπλεον ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος με το συγκεκριμενο  mousepad.Πολυ καλη η αισθηση οταν βαζεις το ποντικι να δουλεψει πανω στην επιφανεια του.Σημερα παρελαβα και εγω παρεπιπτοντως.

• Like 1
Δημοσ.

Στα 15 δεν ειναι προσφορα. Ειδαν οτι εγινε αναρπαστο και τωρα το βαλαν στα 15 μπας και τσιμπησει κανενας και βγαλουν κερδος. Θα ξαναπαιξει στα 10, δεν αξιζει να το παρεις τωρα.

• Like 1
Δημοσ.

Όταν ξαναπάει στα 9.90 ρίχτε μια φωνή,ουρλιαχτό.τσιρίδα οτιδήποτε..

κανε μια εγγραφη στο newsletter tou e-shop.

γενικοτερα οτι προιον εχω παρει απο την genesis μονο καλα λογια εχω να παω.καλη ποιοτητα και καλη τιμη. :-D

Δημοσ.

Στα 15 δεν ειναι προσφορα. Ειδαν οτι εγινε αναρπαστο και τωρα το βαλαν στα 15 μπας και τσιμπησει κανενας και βγαλουν κερδος. Θα ξαναπαιξει στα 10, δεν αξιζει να το παρεις τωρα.

Μη το λες. Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο στα λεφτά αυτά. 

Επίσης το συγκεκριμενο το βάζουν χρόνια απ ότι έχω δει στα 9.90. 

Δημοσ.

Απορώ πως ήμουν πριν από αυτό στο γραφείο. Το δικό μου δεν μυρίζει καθόλου πάντως.

Απ το δικό μου έφυγε η μυρωδιά. Θα πρέπει να βάλω την μούρη  μου πάνω του για να μυρίσει :P

Δημοσ.

Aντε ακομη να κλειδωσει?

Το αγορασαμε,το μυρισαμε,το πλυναμε,παλιωσε,ξανααγορασαμε καινουριο και ακομα παιζει το θρεντ...

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...