teodor_ch Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 μου είχε βγάλει 12 του μήνα αλλά ήρθε χτές στο Ηράκλειο Κρήτης το οποίο βέβαια δεν πήρα ακόμα
Fulgore Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Για την ιστορια παντως ας μπει ενα Τελος στον τιτλο του θεματος μιας και βλεπω οτι η τιμη πλεον ειναι στα 20ευρω.
TheAccountant Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Με καταστρέψατε... τωρα χρειάζομαι νεο μεγαλυτερο γραφείο ανευ πλάκας: εξαιρετικη ποιοτητα και... φυσικά ειναι 2 σε 1. Mousepad & σουμέν. 2
LLLEFTERIS Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Με καταστρέψατε... τωρα χρειάζομαι νεο μεγαλυτερο γραφείο Δεν σου εφτανε το μεγαλο mouse που εχει το laptop καλα μιλαμε για υπεβολικα μεγαλο ποιο laptop ειναι;
TheAccountant Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δεν σου εφτανε το μεγαλο mouse που εχει το laptop καλα μιλαμε για υπεβολικα μεγαλο ποιο laptop ειναι; Εεε με το touch pad δεν σκοτωσε ποτε κανεις στο WoT Hp Spectre X360 13inch...
Federacion Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Παρέλαβα κι εγώ.. πάρα πολύ ωραίο. Ευχαριστώ πολύ ts.
Jimys2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Παρέλαβα. Mouse pad η χαλί για το χώλ είναι αυτό; δεν χώρεσε στο γραφειο τελικά χαχα. Να το κόψω;;;
stelios18120 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Όχι γιατί στο τελείωμα είναι οι ραφές και θα χαλάσει με τον καιρο Μην το κόψεις.
Prof_Chaos Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 θα συμφωνήσω με τον Στέλιο . Το παρέλαβα, πολύ ποιοτική κατασκευή και το mouse κυλάει άνετα. 1
siracos Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Όχι γιατί στο τελείωμα είναι οι ραφές και θα χαλάσει με τον καιρο Μην το κόψεις. Αν βρεθεί ένας ράφτης ή μια μοδίστρα με ραπτομηχανή θα μπορεί άραγε να το ξαναράψει γύρω γύρω ώστε να προσαρμοστεί τέλεια σε μικρά γραφεία ;
stelios18120 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Αν βρεθεί ένας ράφτης ή μια μοδίστρα με ραπτομηχανή θα μπορεί άραγε να το ξαναράψει γύρω γύρω ώστε να προσαρμοστεί τέλεια σε μικρά γραφεία ; Αυτό δεν το γνωρίζω,αλλά λογικά θα της είναι κάτι εύκολο αν το βάλει στην μηχανη και το ρίξει ένα Γάζι γύρω γυρω.
Iamthagod Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Μονο εγω το ηθελα λιγο μεγαλυτερο? Εχω τωρα κ να με παρακαλανε να δωσω το extra που αγορασα, ενω ελεγα ολες αυτες τις μερες, αγοραστε 10 ευρω δν ειναι τιποτα
hellojim Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Με καταστρέψατε... τωρα χρειάζομαι νεο μεγαλυτερο γραφείο ανευ πλάκας: εξαιρετικη ποιοτητα και... φυσικά ειναι 2 σε 1. Mousepad & σουμέν. Βαλε το Mousepad στην μεση του γραφειου και ανεβασε το λαπτοπ πανω! Δεν μπορω να βλεπω τετοιες χαλια συμμετριες με πιανουν τα τικ μου... Ερωτηση. Γιατι πηρες το mousepad αυτο για laptop? 2
ultraex2003 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 εργαλειο απο τις καλυτερες αγορες !! βαζεις βαζεις πανω και παλι αδειο ειναι 2
TheAccountant Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Βαλε το Mousepad στην μεση του γραφειου και ανεβασε το λαπτοπ πανω! Δεν μπορω να βλεπω τετοιες χαλια συμμετριες με πιανουν τα τικ μου... Ερωτηση. Γιατι πηρες το mousepad αυτο για laptop? Mousepad πηρα... οχι laptop pad Τουλαχιστον εχω πολυ χωρο προς τα δεξια... Παλι καλα να λέμε... θα μπορουσα να καθομαι με το laptop πανω στα ποδια... Σε οτι αφορα το ερώτημα. Mousepad ηθελα... λες να μην κανει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις