Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αμάν ρε παιδιά. Τα παίρνετε 10-10, εξαντλήθηκε τώρα και τον ήπια. Δεν πρόλαβα να πάρω. 

Ε κι εσυ τι περίμενες? Το σάββατο τις 23:00 να κάνεις παραγγελία? lol

• Like 1
Δημοσ.

Ε κι εσυ τι περίμενες? Το σάββατο τις 23:00 να κάνεις παραγγελία? lol

Τράβα μια σελίδα πριν να δεις τι έγραψα χθες.

Σήμερα το απόγευμα θα πληρωθώ.

Χάλασα ήδη 1500 για καινούριο pc και ιστορίες που κάνεις και "lol" 

Δημοσ.

Τράβα μια σελίδα πριν να δεις τι έγραψα χθες.

Σήμερα το απόγευμα θα πληρωθώ.

Χάλασα ήδη 1500 για καινούριο pc και ιστορίες που κάνεις και "lol" 

Ενταξει κθα μπορουσες να κανεις παραγγελια με πληρωμη απο το καταστημα και μενει εκει μεχρι 3 μερες. Επισης αν ειδες λεει νεα παραλαβη 5 Μαιου οποτε ησουν 100% καλυμμενος.

Δημοσ.

Ενταξει κθα μπορουσες να κανεις παραγγελια με πληρωμη απο το καταστημα και μενει εκει μεχρι 3 μερες. Επισης αν ειδες λεει νεα παραλαβη 5 Μαιου οποτε ησουν 100% καλυμμενος.

Όλα εντάξει. Ξανά βρήκαν κομμάτια. 

Επίσης δεν έχω εδώ κοντά e-shop δυστυχώς. Αλλιώς θα το έκανα :) 

Δημοσ.

Αμάν ρε παιδιά. Τα παίρνετε 10-10, εξαντλήθηκε τώρα και τον ήπια. Δεν πρόλαβα να πάρω. 

Όλα εντάξει. Ξανά βρήκαν κομμάτια. 

Επίσης δεν έχω εδώ κοντά e-shop δυστυχώς. Αλλιώς θα το έκανα :)

Ακύρωσα εγώ μερικές απο τις δικές μου γιατι σε συμπάθησα :P

• Like 2
Δημοσ.

μεγαλη μαγκια αυτα τα τεραστια mousepads, μετρησα τις διαστασεις για το γραφειο μου και νταξει το καλυπτει ολο να πουμε!

Δημοσ.

Παρέλαβα μόλις και ενώ περίμενα να είναι αρκετά μεγάλο, εξεπλάγην μόλις είδα το μέγεθός του. Πραγματικά είναι πελώριο, έπιασε τα 2/3 του γραφείου μου. Φαίνεται όμως αρκετά βολικό. Ελπίζω μόνο να φύγει γρήγορα αυτή η "καινουργίλα" μυρωδιά.

Δημοσ.

Παρέλαβα μόλις και ενώ περίμενα να είναι αρκετά μεγάλο, εξεπλάγην μόλις είδα το μέγεθός του. Πραγματικά είναι πελώριο, έπιασε τα 2/3 του γραφείου μου. Φαίνεται όμως αρκετά βολικό. Ελπίζω μόνο να φύγει γρήγορα αυτή η "καινουργίλα" μυρωδιά.

Πολλοί λένε πως τα έχουν βάλει σε πλυντήριο κτλ και δεν έχουν πάθει τίποτα. Μήπως να το δοκίμαζες; 

Δημοσ.

Πολλοί λένε πως τα έχουν βάλει σε πλυντήριο κτλ και δεν έχουν πάθει τίποτα. Μήπως να το δοκίμαζες; 

Δεν το βάζω ακόμα στο πλυντήριο. Το φοβάμαι λίγο. Θα το αφήσω λίγο να το χτυπήσει ο αέρας. Δεν νομίζω να κρατήσει πάνω από 2-3 μέρες η μυρωδιά.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...