UsualSuspect__ Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Αμάν ρε παιδιά. Τα παίρνετε 10-10, εξαντλήθηκε τώρα και τον ήπια. Δεν πρόλαβα να πάρω.
Stefanos83b Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Αμάν ρε παιδιά. Τα παίρνετε 10-10, εξαντλήθηκε τώρα και τον ήπια. Δεν πρόλαβα να πάρω. Ε κι εσυ τι περίμενες? Το σάββατο τις 23:00 να κάνεις παραγγελία? lol 1
UsualSuspect__ Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Ε κι εσυ τι περίμενες? Το σάββατο τις 23:00 να κάνεις παραγγελία? lol Τράβα μια σελίδα πριν να δεις τι έγραψα χθες. Σήμερα το απόγευμα θα πληρωθώ. Χάλασα ήδη 1500 για καινούριο pc και ιστορίες που κάνεις και "lol"
Genatos Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Τράβα μια σελίδα πριν να δεις τι έγραψα χθες. Σήμερα το απόγευμα θα πληρωθώ. Χάλασα ήδη 1500 για καινούριο pc και ιστορίες που κάνεις και "lol" Ενταξει κθα μπορουσες να κανεις παραγγελια με πληρωμη απο το καταστημα και μενει εκει μεχρι 3 μερες. Επισης αν ειδες λεει νεα παραλαβη 5 Μαιου οποτε ησουν 100% καλυμμενος.
UsualSuspect__ Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Ενταξει κθα μπορουσες να κανεις παραγγελια με πληρωμη απο το καταστημα και μενει εκει μεχρι 3 μερες. Επισης αν ειδες λεει νεα παραλαβη 5 Μαιου οποτε ησουν 100% καλυμμενος. Όλα εντάξει. Ξανά βρήκαν κομμάτια. Επίσης δεν έχω εδώ κοντά e-shop δυστυχώς. Αλλιώς θα το έκανα
Stefanos83b Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Αμάν ρε παιδιά. Τα παίρνετε 10-10, εξαντλήθηκε τώρα και τον ήπια. Δεν πρόλαβα να πάρω. Όλα εντάξει. Ξανά βρήκαν κομμάτια. Επίσης δεν έχω εδώ κοντά e-shop δυστυχώς. Αλλιώς θα το έκανα Ακύρωσα εγώ μερικές απο τις δικές μου γιατι σε συμπάθησα . 2
UsualSuspect__ Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Ακύρωσα εγώ μερικές απο τις δικές μου γιατι σε συμπάθησα . ΑΧΑΧΑΧΑΧ θεούλης 1
Iamthagod Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Εμένα μου λείπανε διάδρομοι στο σπίτι και παρήγγειλα μερικά
tzizzz Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 μεγαλη μαγκια αυτα τα τεραστια mousepads, μετρησα τις διαστασεις για το γραφειο μου και νταξει το καλυπτει ολο να πουμε!
andreasece Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Παρέλαβα μόλις και ενώ περίμενα να είναι αρκετά μεγάλο, εξεπλάγην μόλις είδα το μέγεθός του. Πραγματικά είναι πελώριο, έπιασε τα 2/3 του γραφείου μου. Φαίνεται όμως αρκετά βολικό. Ελπίζω μόνο να φύγει γρήγορα αυτή η "καινουργίλα" μυρωδιά.
UsualSuspect__ Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Παρέλαβα μόλις και ενώ περίμενα να είναι αρκετά μεγάλο, εξεπλάγην μόλις είδα το μέγεθός του. Πραγματικά είναι πελώριο, έπιασε τα 2/3 του γραφείου μου. Φαίνεται όμως αρκετά βολικό. Ελπίζω μόνο να φύγει γρήγορα αυτή η "καινουργίλα" μυρωδιά. Πολλοί λένε πως τα έχουν βάλει σε πλυντήριο κτλ και δεν έχουν πάθει τίποτα. Μήπως να το δοκίμαζες;
andreasece Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Πολλοί λένε πως τα έχουν βάλει σε πλυντήριο κτλ και δεν έχουν πάθει τίποτα. Μήπως να το δοκίμαζες; Δεν το βάζω ακόμα στο πλυντήριο. Το φοβάμαι λίγο. Θα το αφήσω λίγο να το χτυπήσει ο αέρας. Δεν νομίζω να κρατήσει πάνω από 2-3 μέρες η μυρωδιά. 1
teodor_ch Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 άστο λίγο έξω στον ήλιο να εξατμιστούν οι μυρωδιές και τελείωσες
Προτεινόμενες αναρτήσεις