Jimys2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Τσιμπηαα ένα. Ευχαριστώ ts. Αναμονή παραλαβής 5 Μαΐου και εδώ. Ελπίζω να μην αλλάξουν την τιμή
stelios18120 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Η τιμή δεν αλλάζει Στα 9.90€ θα Παραλλαβεις απλά θα αργήσει λίγο.
Antonis3d Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Παρελαβα εγω, πραγματικα αψογο! βεβαια δεν ειχα ποτε παρομοιο για να το συγκρινω αλλα σε συγκριση με μια βλακια μινιατουρα razer sphex που ειχα, ειναι τελειο
UsualSuspect__ Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Νέες παραλαβές απ τις 12 του μήνα. Πραγματικά πρέπει να πήραν πάρα πολλοί 1
BaggsR Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Νέες παραλαβές απ τις 12 του μήνα. Πραγματικά πρέπει να πήραν πάρα πολλοί Λογικό! Στα 10 ευρώ με δωρεάν μεταφορικά και αποστολή/ αντικαταβολή + αμα παθει κάτι στο αντικαθιστούν... Εγώ πήρα 2!
k_dinos Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Πήρα και εγώ, με πείσατε!Η αλήθεια είναι ότι δεν το χρειάζομαι και δεν νομίζω να με καταφέρει να αντικαταστήσω το razer exactMat που έχω εδώ και κάποια χρόνια. Παρόλα αυτά, θα το δοκιμάσω
UsualSuspect__ Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Λογικό! Στα 10 ευρώ με δωρεάν μεταφορικά και αποστολή/ αντικαταβολή + αμα παθει κάτι στο αντικαθιστούν... Εγώ πήρα 2! Εγώ περιμένω κάτι λεφτά αύριο και θα πάρω και την καρέκλα την genesis στα 129 και το mousepad. Η καρέκλα η συγκεκριμένη πρέπει να είναι μάχιμη.
Dinos_12345 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει bucket καρέκλα για γραφείο. Εγώ θα μάζευα λεφτά για τη Markus της Ikea (κλασσικά)
hasiotis_john Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Νέες παραλαβές απ τις 12 του μήνα. Πραγματικά πρέπει να πήραν πάρα πολλοί Ήδη το έχω (πάλι με την ίδια προσφορά) και έκανα παραγγελία τις προάλλες ακόμα ένα μιας είναι απλά ΤΕΛΕΙΟ! 1
Atallos1 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Λογικό! Στα 10 ευρώ με δωρεάν μεταφορικά και αποστολή/ αντικαταβολή + αμα παθει κάτι στο αντικαθιστούν... Εγώ πήρα 2! Δωρεαν μεταφορικα δεν βλεπω προσωπικα , 3 ευρω λεει στη διανομη 2
gamanos Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Προφανώς εννοεί παραλαβή από κοντινό eshop/eshop point μιας και η μεταφορική όντως χρεώνεται.
Prof_Chaos Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει bucket καρέκλα για γραφείο. Εγώ θα μάζευα λεφτά για τη Markus της Ikea (κλασσικά) και η markus πολυδιαφημισμένη αλλά δεν την βλέπω τόσο βολική .. Οταν την δοκίμασα στα ΙΚΕΑ δεν ξετρελάθηκα για τα χρήματα που ζητάει.
Dinos_12345 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 και η markus πολυδιαφημισμένη αλλά δεν την βλέπω τόσο βολική .. Οταν την δοκίμασα στα ΙΚΕΑ δεν ξετρελάθηκα για τα χρήματα που ζητάει. Εγώ κάθομαι σε αυτή ενάμιση χρόνο τώρα και είμαι σούπερ ευχαριστημένος. Έχει τύχει μέρες που κάθομαι 10 ώρες στην καρέκλα και σηκώνομαι και είμαι κομπλέ. Δεν λυπήθηκα ούτε ευρώ.
BaggsR Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Προφανώς εννοεί παραλαβή από κοντινό eshop/eshop point μιας και η μεταφορική όντως χρεώνεται. Ναι λάθος μου. Τα παραλαμβάνω εγώ από το e-shop της περιοχής μου και φαντάστηκα ότι οι περισσότεροι έτσι το κάνουν.
Damachi Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Εγώ περιμένω κάτι λεφτά αύριο και θα πάρω και την καρέκλα την genesis στα 129 και το mousepad. Η καρέκλα η συγκεκριμένη πρέπει να είναι μάχιμη. Προσοχη στο πλατος εχω την ακριβοτερη 550 ιδια ειναι αλλα με το μηχανισμο που πεφτει η πλατη και ειναι στενη μπροστα. Ok για κινεζα αλλα αμα εισαι απο medium και πανω βρισκεις Χμμ πλακα αλλα ολα μπροστα μου ειναι Genesis σε κοκκινο/μαυρο keyboard RΧ75 mouse headset καναμε σετάκι με natec . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις