Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήρα 2, ένα για μαουσπαντ και άλλο ένα για να το έχω για χαλακι για γιόγκα και για κοιλιακούς ????????????

• Like 8
Δημοσ.

ακόμη και στα 20 που είχε (και το έιχα πάρει και εγώ) είναι άψογο...  καλά για 10 ευρώ δεν το συζητάω κάν, όποιος ψάχνει για mousepad αυτή τη στιγμή είναι ευκαιρία..

Δημοσ.

τσιμπησα κι'εγω ενα και μαλιστα πηρα και μια καρεκλα της genesis SX33 που την εψαχνα και αυτην τοσο καιρο και μονο τα καλυτερα εχω να πω σε πολλα reviews που εχω παρακολουθησει στο youtube

Δημοσ.

Με Laser ποντίκι θα είναι ΟΚ?Διαβάζω ότι τα υφασμάτινα mousepad ταιριάζουν σε οπτικά ποντίκια ενώ τα Laser θέλουν πιο σκληρή επιφάνεια και αυτό του θέματος ανήκει στην πρώτη κατηγορία σωστά?

Δημοσ.

Με Laser ποντίκι θα είναι ΟΚ?Διαβάζω ότι τα υφασμάτινα mousepad ταιριάζουν σε οπτικά ποντίκια ενώ τα Laser θέλουν πιο σκληρή επιφάνεια και αυτό του θέματος ανήκει στην πρώτη κατηγορία σωστά?

Έχω το Logitech MX Master και "παίζει" μια χαρά, οπότε το αγοράζεις άφοβα.

Δημοσ.

δεν εχω καταλαβει τη χρησιμοτητα του να ειναι τοσο μεγαλο..τι νοημα εχει να βαλεις και το πληκτρολογιο επανω;;

εχω ενα Coolemaster CMStorm για το ποντικι και μου φαινεται οκ..

Δημοσ.

δεν εχω καταλαβει τη χρησιμοτητα του να ειναι τοσο μεγαλο..τι νοημα εχει να βαλεις και το πληκτρολογιο επανω;;

εχω ενα Coolemaster CMStorm για το ποντικι και μου φαινεται οκ..

Προσωπικά το γραφείο μου έχει σημάδια και προτιμώ να τα καλύψω. Απο εκεί και πέρα σαφώς και είναι overplay απλά ως ένα σημείο με περιορίζει το μικρό mousepad και δεύτερον με ενοχλεί που μετακινείται. Προτιμώ μια τεράστια επιφάνεια που όλη να είναι mouse friendly. Αν μπορούσα θα έντυνα όλη την επιφάνεια του γραφείου. :-D

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...