IKARIWTHS Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 παιδια εβαλα και στο σταθερο linux αλλα εμπλεξα ,εχασα το partition me ta windows εβαλα kde neon που εχω και στο φορητο,μονο που αυτη τη φορα δε μου αναγνωρισε οτι υπαρχει εγκατασταση με windows και μου δειχνει μονο το λινουξ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fearless Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Μηπως επρεπε να εγκαταστησεις τον grub στο παρτισιον οπου ειναι τα windows; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GReaperEx Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Αν εγκατέστησες το GRUB στο MBR( sudo grub-install /dev/sda και sudo update-grub) και πάλι δε μπορεί να δει τα Windows, τότε έχεις πρόβλημα. Είτε έκανες λάθος εγκατάσταση και κατέστρεψες το partition ή για κάποιο λόγο καταστράφηκε το boot record. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 ....(συμπληρωνοντας τους απο πανω) γιαυτο ποσταρε οτι σου βγαζει η εντολη sudo fdisk -l ωστε να δουμε ποσα και ποια partitions εχουν μεινει στο σκληρο σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IKARIWTHS Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 καλημερα παιδια και ευχαριστω για τη βοηθεια ,δεν ειχα αγχος οτι κατεστρεψα τα partition με τα windows γιατι απο τον nautilus τα εβλεπα κανονικα .τελικα το ελυσα το προβλημα βαζοντας ενα προγραμμα ονοματι boot-repair, 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα