alfeios Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Το κινητό της κορης μου, σταματησε ξαφνικα και χωρις καποια εμφανη μεταβολη να συνδεεται στο δυκτιο WLAN του σπιτιου Στα αλλα δικτυα WiFi συνδεεται κανονικα. Το δικο μου κινητο και το ταμπλετ συνδεεται κανονικα στο wifi του σπιτιου. Εκανα reset στο router Επικοινωνησα και με την WIND , εκαναν ελεγχο, και δεν διαπιστωσαν προβλημα στο ρουτερ Ειπαν οτι φταιει το κινητο Τι θα πρεπει να ελεγξω ?
saruman123 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Αν βγαίνει η μπαταρία από το κινητό βγαλτην για 30' δευτερόλεπτα και μετά ξαναβαλτην . Αυτό μπορεί να χρειαστεί να το κάνεις ξανά δυο φορές . Μετά δες αν μπορείς να μπεις .
alfeios Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Αν βγαίνει η μπαταρία από το κινητό βγαλτην για 30' δευτερόλεπτα και μετά ξαναβαλτην . Αυτό μπορεί να χρειαστεί να το κάνεις ξανά δυο φορές . Μετά δες αν μπορείς να μπεις . Θα το κανω και θα ενημερωσω
alfeios Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Μέτρα 30' όχι λιγότερο λαθος μου Δεν βγαινει η μπαταρια, δεν εχει καπακι
saruman123 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Πήγαινε σβήσε το δίκτυο του wifi από το κινητό. Κάνε μία επανεκκίνηση στο κινητό. Μετά ξανά βάλε τον κωδικό του wifi και δες.
alfeios Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Πήγαινε σβήσε το δίκτυο του wifi από το κινητό. Κάνε μία επανεκκίνηση στο κινητό. Μετά ξανά βάλε τον κωδικό του wifi και δες. Αυτα τα εχω κανει πανω απο πεντε φορες
saruman123 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Κάποιες φορές το WiFi δε λειτουργεί, λόγω προβλήματος πρόσβασης στη διεύθυνση IP. Κατέβασε το WiFi Fixer από το Google Play Store (χρησιμοποιώντας τα δεδομένα του κινητού). Η εφαρμογή αυτή ανακτά αρχεία WiFi και υπηρεσίες για τη σωστή λειτουργία του δικτύου.
alfeios Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Κάποιες φορές το WiFi δε λειτουργεί, λόγω προβλήματος πρόσβασης στη διεύθυνση IP. Κατέβασε το WiFi Fixer από το Google Play Store (χρησιμοποιώντας τα δεδομένα του κινητού). Η εφαρμογή αυτή ανακτά αρχεία WiFi και υπηρεσίες για τη σωστή λειτουργία του δικτύου. Σε ευχαριστω για την προσπαθεια θα μου επιτρεψεις να το συνεχισω αυριο, γιατι εχω σηκωθει απο 4 το πρωι και κλεινουν τα ματια μου Ευχαριστω και πάλι
hunter.back Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Πήγαινε στις ρυθμίσεις του ρούτερ και άλλαξε την αυτόματη επιλογή καναλιού στο wifi. Βάλτο π.χ. στο 4-5-6. Αυτό γιατί μερικά Sony παλαιότερα δεν μπορούσαν να συνδεθούν στο κανάλι 13 και πάνω. 1
alfeios Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Πήγαινε στις ρυθμίσεις του ρούτερ και άλλαξε την αυτόματη επιλογή καναλιού στο wifi. Βάλτο π.χ. στο 4-5-6. Αυτό γιατί μερικά Sony παλαιότερα δεν μπορούσαν να συνδεθούν στο κανάλι 13 και πάνω. Ευχαριστώ. Το εχω δοκιμασει και αυτο. Δεν αλλαξε κατι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα