Προς το περιεχόμενο

ψηκτρα

life is music

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα στο φορουμ εχω το αεροcool 500 γτ κανω ενα δευτερο build kai  ψαχνω ψηκτρα γ το σοκετ 775 ποια να κοιταξω εχω 40 ευρω ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Life μην ψαρώνεις, πές του γιατί έτσι μου γουστάρει λογαριασμό θα σου δώσω ρε γέρο;

Άντε να πούμε..

καλησπερα στο φορουμ εχω το αεροcool 500 γτ κανω ενα δευτερο build kai  ψαχνω ψηκτρα γ το σοκετ 775 ποια να κοιταξω εχω 40 ευρω ?

Χώρια που την φωτογραφία την έβγαλε νέος τώρα δεν έχει μαλλιά.. Έκανε ένα θεματάκι με 100+ σελιδούλες βοηθάει κόσμο και κάτι τρέχει στα γύφτικα.

sarcasm off

Για πολλοστή φορά, εκεί που σου είπε γράφεις ram κουτί και budget

Αυτήν έχει αλλά φοβάται δεν χωράει στο κουτί. Παίρνει μέχρι 155 στα χαρτιά αλλά εγώ σε aerocool μικρότερο έχω χωρέσει την 212.

Αυτήν έχει αλλά φοβάται δεν χωράει στο κουτί. Παίρνει μέχρι 155 στα χαρτιά αλλά εγώ σε aerocool μικρότερο έχω χωρέσει την 212.

Το ζήτημα του clearance είναι σημαντικό. Είναι αρκετά ψηλό Cooler, στο Cosmos Black που τo τοποθέτησα χωρούσε αφήνοντας αποδεκτά περιθώρια. 

Όσον αφορά την απόδοση του, πρόσφατα το εγκατέστησα σε PC συγγενή μου. 'Εριξε την θερμοκρασία ενος i5-750 Lynnfield στους 33 βαθμούς κελσίου, τα επίπεδα θορύβου είναι ικανοποιητικά. 

Επίσης ένα απο τα μείον της είναι πως έχει ενοχλητική εγκατάσταση, ειδικά αν δεν υπάρχει motherboard cutout στο κουτί σου. 

to κουτι δεν το εχω καθος δεν το εχω παραγγείλει   ακομη γτ δεν το ο προμηθευτης τους και μ ειπε θελει 5 μερες γ να ερθει οποτε θα δω και κανα αλλο !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...