Προς το περιεχόμενο

Visage 2017 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου έκανε εντύπωση που δεν έχει φτιαχτεί θέμα για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Για εμένα είναι το πιο αναμενόμενο Horror που θα κυκλοφορήσει το 2017 και πρόκειται φυσικά για έναν κλώνο του P.T

Ένα Video για να πάρετε μια γεύση 

https://www.youtube.com/watch?v=bMlTSukHsX0

Αν υπάρχει θέμα για το συγκεκριμένο παιχνίδι ας το σβήσει κάποιος διαχειριστής το συγκεκριμένο. Εγώ πάντως που έψαξα δεν βρήκα κάτι.

• Like 3
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Όταν ξεκίνησε είπα δύσκολα, όταν είδα ότι παίζουν όπλα είπα cool i can try to play this και όταν έσκασε η Samara είπα fuck this shit. :D Χωρίς Samara πάντως horror game δεν παίζει έτσι?! :D

• Like 1
  • 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Το παιζω στο ps4.Σπουδαιος τιτλος, ,πραγματικα σπουδαιος,προσεγμενος, με ταυτοτητα .Στην αρχη με δυσκολεψε πολυ.Τωρα δε θελω να το αφησω.Απ τα καλυτερα horror που εχω παιξει.Σ οποιον δε το χει παιξει ,το συνιστω ανεπιφυλακτα.

• Like 1
Δημοσ.

Το έχω στον πάγο μέχρι να βρω παρέα/κουράγιο. Το ξεκινήσαμε με το έτερον ήμισι αλλά είπαμε να μην πάμε από καρδιά και οι δυο ταυτόχρονα, ε και θα θυσιαστώ μάλλον μόνο εγώ - αυτά έχει η ζωή. Όσο έχω παίξει ήταν πάρα πολύ ωραίο, και ήταν από τα λίγα horror που με τράβηξαν να παίξω μιας και γενικά τα αποφεύγω. Φορέστε τις πάνες σας και θυσιαστείτε και 'σεις

• Like 2
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το τελειωσα (GP οποιος θελει)

Ειναι αρκετα δυσκολο στο να βρεις τι πρεπει να κανεις, ειδικα το Dolores Chapter ειναι χαος. Χρειαστηκα και youtube δυστυχως..

Εχει δυνατη ατμοσφαιρα σαν χορορ, σχεδον τα παντα διαδραματιζονται σε ενα σπιτι μεσα και στο υπογειο του. Πολλες πορτες, πολλα κλειδια, πολλα μυστικα, γενικα θελει πολυ ψαξιμο. Ακομα και απ τα μερη που εχεις περασει γτ ολο και κατι νεο θα υπαρχει.

Ενα μεγαλο αρνητικο του ειναι τα κοντρολς. Το αρχισα με κοντρολερ αλλα ηταν αδυνατο να το παιξω. Το συνεχισα με m/k

Πχ. για να παρεις ενα αντικειμενο απο το inventory, κρατας πατημενο το TAB, πατας δεξι ή αριστερο κλικ για να το κρατησει στο αριστερο ή δεξι χερι. Για να το αφησεις, F πατημενο και ξανα ενα απ τα δυο κλικ αναλογα σε πιο χερι κρατας το αντικειμενο. Για να ανοιξεις πορτα, κλικαρεις και σερνεις το ποντικι στο mousepad και πρεπει να κινησε και προς τα πισω... Δραμα..

Α, εχει και Ελληνικα αλλα μην τα βαλετε γτ ειναι χαλασμενα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

μολις το ξεκινησα και εγω, ψιλοενδιαφερον αν και περιμενα να ει α κ κανενα πιστολι… στα αρνητικα μεχρι στιγμης ειναι πως θα μ αρεσε να εβλεπα και τα χερια του πρωταγωνιστη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...