Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Note 4 32GB Dual SIM

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα αγορασα ενα XIAOMI note 4 32 gb και παω να το ανοιξω επιλεγω γλωσσα και τα σχετικα και οταν παω να συνδεθω στο intenret μου παω να πλητρολογησω τον κωδικο και μου εμφανιζει το μηνυμα "Unfortunately google keyboard was stopped" ...οποτε δεν μπορώ να μπω ουτε στο MENU ουτε στις ρυ8μισεις .... λογικα φταιει η ROM αλλα καποιος σιγουρα να ξερει να μου δωσει μια απαντηση ? 

Δημοσ.

το πηρα απο Kaizer Shop στην ομονοια δεν μπορώ να πλκτρολογησω τιποτα με αποτελεσμα να μη μπορω να συνδε8ω στο ιντερνετ ωστε να κανει τις απαραιτητες αυτοιματες ρυ8μισεισ το κινητο 

post-308815-0-23816800-1493475921_thumb.jpg

Δημοσ.

καλα βεβαιως και θα το παω να το απλα η8ελα να δω μηπως υπαρχει λυση για να μη περιμενω μεχρι την τριτη ...

Δημοσ.

Κάνε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων για αρχή. Επίσης αν υποστηρίζει otg μπορείς να συνδέσεις ένα usb πληκτρολόγιο προσωρινά. Αν καταφέρεις και συνδεθείς μετά κατεβάζεις και κάποιο άλλο πληκτρολόγιο. Το πρόβλημα αυτό είναι σίγουρα θέμα λογισμικού. Πιθανότατα θα λύνεται με επανεγκατάσταση της ρομ(αν δε λυθεί με την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων), αλλά αν βάλεις κάποιο άλλο πληκτρολόγιο το αποφεύγεις.

EDIT:

και αυτό που λέει ο @newsformobiles μπορεί να βοηθήσει. Αν δεν κάνω λάθος αυτά έχουν MIUI η οποία πάντα είχε θέματα με την ελληνική μετάφραση.

Δημοσ.

το εκανα διαλεγοντασ αγγλικα αλλα παλι τιποτα ... θα δοκιμασω απο το Boot Menu να κανω επαναφορα συστηματος απλως περιμενω να παει πανω απο 75 % η μπαταρια αλλιως δεν μπαινει σε Boot menu ... μολις το δοκιμασω θα σας πω μηπωσ φτιαχτει.... 

Δημοσ.

Προσπέρασε αυτό το κομμάτι και μπες κατευθείαν στο μενου.

Μετά μπες στα μηνύματα να δεις αν μπορείς να γράψεις .

Εδώ σου έχω και μερικές λύσεις https://www.technobezz.com/fix-unfortunately-android-keyboard-has-stopped/

Δημοσ.

Αυτά μου τα κάνει κ εμένα σε διάφορες εφαρμογές, είναι οι παιδικές αρρώστιες της xiaomi.

Πότε δεν είχα θέματα με Xiaomi.....

Είναι ανάλογα που θα πέσεις.

Όλα τα κινητά έχουν λίγο ή πολύ από κάτι .

Δημοσ.

Πότε δεν είχα θέματα με Xiaomi.....

Είναι ανάλογα που θα πέσεις.

Όλα τα κινητά έχουν λίγο ή πολύ από κάτι .

Εννοείται γιαυτό και το κρατάω.. Μου κάνει κρας σε μερικές εφαρμογές, πιθανόν λόγο κακής διαχείρισης μνήμης. Κατά τα άλλα είναι φοβερό.

Δημοσ.

Όπως το βλέπω εγώ απλά έχει κρασαρει το πληκτρολόγιο,στο recovery δεν μπορείς να μπεις γιατί πρέπει να είναι unlocked η συσκευή,προσπέρασε το wifi και απλά ποιο κάτω θα σου βγάλει επιλογή ποιο πληκτρολόγιο να διαλέξεις,βάλε το google keyboard,από την μάνα του δουλεύει το swift keyboard που για μένα είναι πολύ fail,το google keyboard είναι μακράν ποιο σταθερό και τρώει λιγότερη ραμ.

Δημοσ.

Για να μην ανοίγω νέο θέμα, αξίζει η αγορά αυτού? Παίζει ένα 60άρι κάτω αποτι θα το έπαιρνα απο κοτσόβολο

http://www.e-shop.gr/kinito-xiaomi-redmi-note-4x-32gb-3gb-dual-sim-lte-grey-p-TEL.090836

Δεν ξέρουμε εάν είναι ίδιο με του Κωτσόβολου.

Στο κωτσόβολο έχει και την b20 μπάντα , στο eshop ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...