Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.Θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος γνωστής του προβλήματος που έχω.Αγόρασα το συγκεκριμένο κινητό από Αμερική αλλά είναι κλειδωμένο το δίκτυο του συγκεκριμένου παρόχου.Το έψαξα αρκετά μπορώ να πω αλλά άκρη δεν έχω βρει ακόμα.Ο πάροχος είναι της Tracfone και συγκεκριμένα της StraightTalk.Είδα πολλά βιντεάκια,άλλα διάφορα ακόμη και sites που μπορείς να πληρώσεις για να το ξεκλειδώσεις αλλά στο συγκεκριμένο μοντέλο και στο συγκεκριμένο πάροχο δεν είδα κάτι.Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει.Ευχαριστώ ????

Δημοσ.

Όταν το αγόρασες δεν είδες αν είναι η αν λέει unlocked for worldwide use;

Έτσι απλά το πήρες; Αφού είσαι και κάτοικος Ελλάδας και όχι απλά Αμερικής ώστε να δουλεύει εκεί το κινητό στο δίκτυο έπρεπε να το τσεκαρεις ;)

• Like 1
Δημοσ.

Δεν διαφωνώ φίλε Στέλιο.Η κατάσταση ήταν περίπλοκη.Το θέμα δεν είναι γιατί το πήρα και αν το κοίταξα.Το θέμα είναι να βρεθεί μία λύση.

Δημοσ.

μια  λυση ειναι να δεις αν τελικα υποστηριζει τα ελληνικα δικτυα. και τοτε πληρωνεις (αν και ποτε δεν το εχω κανει.) ώστε να στο  ξεκλειδωσουν.

βεβαια περιμενε μερικα ατομα που το εχουν κανει ώστε να σου πουν τι και πως,ωστε να μην χασεις χρηματα αδικα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...