Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως βλεπουμε την αδεια χρησης που εχουμε εγκαταστησει τελευταια ?

Γλωσσα μενου απο αγγλικα σε ελληνικα μπορουμε να αλλαξουμε μετα την εγκατασταση  ?

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν γίνεται αλλαγή της γλώσσας μετά την εγκατάσταση...
Αυτό γίνεται κατά την εγκατάσταση με το live installer που διαβάσει τα region settings των windows κ κάνει αυτόματα εγκατάσταση την γλώσσα που αντιστοιχεί.
Άρα η λύση είναι ξανά από την αρχή εγκατάσταση.

• Like 1
Δημοσ.

Για το 1ο, πατας ctrl + u οταν εισαι στο αρχικο παραθυρο του nod32.

Καλημερα ,  δεν μας δινει την αδεια χρησης αλλα το αναγνωριστικο αδειας

Η αδεια χρησης ειναι της μορφης

BKχχ-XRχχ-6Dχχ-A3χχ-34χχ

post-40980-0-39144400-1493540591_thumb.jpg

Δημοσ.

η άδεια έχει ενεργοποιηθεί σε κάποιο mail,δες μηπως το έχεις κρατήσει.

Αν γνωρίζεις σε ποιο mail είχε ενεργοποιηθεί η άδεια αλλα το έχεις σβήσει δοκιμάζεις εδώ

https://www.eset.com/int/support/lost-license/

Αυτο ειναι το κακαο οτι δεν δουλευει το email που ειχα δωσει περυσι . Σε ευχαριστω.

Παλι εβρισκα το nod32 με 3 αδεις χρησεις στο Πλαισιο αλλα τωρα βλεπω οτι δεν εχει .

Δημοσ.

Αυτο ειναι το κακαο οτι δεν δουλευει το email που ειχα δωσει περυσι . Σε ευχαριστω.

Παλι εβρισκα το nod32 με 3 αδεις χρησεις στο Πλαισιο αλλα τωρα βλεπω οτι δεν εχει .

αν ψάξεις απο skroutz βρίσκεις.

προσωπικά πάντως,τα χαρτάκια με τις άδειες δεν τα πετάω,απλά γράφω πάνω πότε ενεργοποιήθηκε και ποια.

Επίσης δεν ξέρω ποσο καιρό τώρα,σου λεει οτι στις 3 άδειες,αν ενεργοποιήσεις τη μια πρέπει να ενεργοποιηθουν οι άλλες εντός 6μηνου,μετά δεν ξέρω τι γίνεται.

Δεν έχω φτάσει μέχρι εκεί βέβαια καθώς τις μοιράζομαι με 2 φίλους οπότε μας βγαίνει καλύτερα απο το να κάναμε ανανέωση άδειας.

Δημοσ.

αν ψάξεις απο skroutz βρίσκεις.

προσωπικά πάντως,τα χαρτάκια με τις άδειες δεν τα πετάω,απλά γράφω πάνω πότε ενεργοποιήθηκε και ποια.

Επίσης δεν ξέρω ποσο καιρό τώρα,σου λεει οτι στις 3 άδειες,αν ενεργοποιήσεις τη μια πρέπει να ενεργοποιηθουν οι άλλες εντός 6μηνου,μετά δεν ξέρω τι γίνεται.

Δεν έχω φτάσει μέχρι εκεί βέβαια καθώς τις μοιράζομαι με 2 φίλους οπότε μας βγαίνει καλύτερα απο το να κάναμε ανανέωση άδειας.

Δεν ισχυει αυτο.....Μια αδεια καθε χρονο δοκιμασμενο !!!!

Δημοσ.

Δεν ισχυει αυτο.....Μια αδεια καθε χρονο δοκιμασμενο !!!!

δεν αντιλέγω,απλά το γράφει και στο κουτί τα 2 τελευταιά χρόνια που έχω αγοράσει άδειες.

Δημοσ.

δεν αντιλέγω,απλά το γράφει και στο κουτί τα 2 τελευταιά χρόνια που έχω αγοράσει άδειες.

Μαλλον...ψαρωτικο ειναι .Εγω το λεω απο δικη μου εμπειρια.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://shop.esetgr.com/?gclid=CjwKCAjw_MnmBRAoEiwAPRRWW28brvkrG5tUwzhmsQQ-0RJ1-ICFqxktQxV4mBj-pPFkM9ZBOGJvwRoCOaEQAvD_BwE

Μπορεις ομως να χρησιμοποιησεις μια δεια  καθε χρονια οποτε ειναι για 3 χρονια .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...