Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Οι παλιές άδειες κυκλοφορίας είχαν μόνο μια ημερομηνία πάνω, την ημερομηνία πρώτης άδειας κυκλοφορίας στην Ελλάδα. Ε όταν για κάποιο λόγο άλλαζε η άδεια με νέο έντυπο, το πεδίο με τον κωδικό (Β) -> (ημερομηνία πρώτης άδειας) έμενε κενό γιατί δεν υπήρχε πουθενά αυτή η πληροφορία. Αυτός είναι ο λόγος που μερικές άδειες δεν γράφουν τίποτα στο πεδίο (Β). Ετσι ακριβως σε 3 αμαξια με πρωτη κυκλοφορια 1999 , 2001 και 2006. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nick22ink Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα έχω ένα αμάξι το οποίο ειναι στο όνομα της θείας μου η οποία βρίσκετε Αμερική πως μπορω να παω να πάρω τις πινακίδες εγω!!!;;;;σας παρακαλώ να μου απάντηση κάποιο που θα γνωρίζει ειναι ανάγκη!ευχαριστω πολυ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Χωρις να ειμαι ειδικος θα πρεπει να σου στειλει καποιο χαρτι απο εκει που θα θελει επισημη μεταφραση απο εδω για την μεταβιβαση .Πωληση ή δωρεα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nick22ink Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Θελω απλα να πάρω τις πινακίδες στο ονοματης θα συναιχισει να ειναι το αμάξι!!! Δεν γιναιτε να μου στείλει απλα κάποια φωτοτυπία την ταυτότητα-διαβατήριο!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Θελω απλα να πάρω τις πινακίδες στο ονοματης θα συναιχισει να ειναι το αμάξι!!! Δεν γιναιτε να μου στείλει απλα κάποια φωτοτυπία την ταυτότητα-διαβατήριο!! Οι πινακιδες πανε πακετο με τον ιδιοκτητη.Δεν γινεται αλοιως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nick22ink Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Σε ευχαριστω πολυ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Θελω απλα να πάρω τις πινακίδες στο ονοματης θα συναιχισει να ειναι το αμάξι!!! Δεν γιναιτε να μου στείλει απλα κάποια φωτοτυπία την ταυτότητα-διαβατήριο!! Μπορεί να σου στείλει εξουσιοδότηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Μπορεί να σου στείλει εξουσιοδότηση. Σε αλλο ονομα οι πινακιδες και αλλος ο ιδιοκτητης ? Τι λες τωρα...Δεν γινεται . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Σε αλλο ονομα οι πινακιδες και αλλος ο ιδιοκτητης ? Τι λες τωρα...Δεν γινεται . Κάτι δεν κατάλαβες καλά, το παιδί ρώτησε πως θα πάρει τις πινακίδες(άρση ακινησίας). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Κάτι δεν κατάλαβες καλά, το παιδί ρώτησε πως θα πάρει τις πινακίδες(άρση ακινησίας). Εγω δεν καταλαβα να λεει κατι τετοιο...Από που βαγζεις αυτό το νοημα ?Ας μας πει ο ιδιος . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Εγω δεν καταλαβα να λεει κατι τετοιο...Από που βαγζεις αυτό το νοημα ?Ας μας πει ο ιδιος . Από αυτό: πως μπορω να παω να πάρω τις πινακίδες εγω!!!;;;; Και από αυτό: Θελω απλα να πάρω τις πινακίδες στο ονοματης θα συναιχισει να ειναι το αμάξι!!! Ξεκάθαρο είναι για μένα, έγραψε "πως μπορώ να πάρω τις πινακίδες", δεν έγραψε "πως μπορώ να πάρω τις πινακίδες στο όνομα μου". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Ας το ξακαθαρισει ο ιδιος ....Όταν του εγραψα ότι οι πινακίδες πανε πακετο με τον ιδιοκτητη μου απαντησε "Ευχαριστω" . Ακομα και για αρση αν είναι η εξουσιοδοτηση από Αμερική θα θελει επισημη μεταφραση από εδώ .Δεν ξερω αν είναι στα ελληνικα γραμμενη και θεωρημενο το γνησιο της υπογραφης από Προξενικη αρχη εκει αν γινεται . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Ας το ξακαθαρισει ο ιδιος ....Όταν του εγραψα ότι οι πινακίδες πανε πακετο με τον ιδιοκτητη μου απαντησε "Ευχαριστω" . Αγνοείς δηλαδή όλα όσα έγραψε, και πιάνεσαι από το "ευχαριστώ" που είπε για να καταλάβεις τι εννοούσε? Sorry αλλά δεν καταλαβαίνω τη λογική σου Ακομα και για αρση αν είναι η εξουσιοδοτηση από Αμερική θα θελει επισημη μεταφραση από εδώ .Δεν ξερω αν είναι στα ελληνικα γραμμενη και θεωρημενο το γνησιο της υπογραφης από Προξενικη αρχη εκει αν γινεται . Μια χαρά κάνει μια υπεύθυνη δήλωση με επικυρωμένο το γνήσιο της υπογραφής από το εκεί προξενείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Συζηταμε τοσα posts χωρις ο ιδιος να εχει ξεκαθαρισει τι ακριβως θελει ..... Αγνοείς δηλαδή όλα όσα έγραψε, και πιάνεσαι από το "ευχαριστώ" που είπε για να καταλάβεις τι εννοούσε? Sorry αλλά δεν καταλαβαίνω τη λογική σου Ουτε κι εγω την δικη σου . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nick22ink Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Συγνώμη δεν είπα κάτι ειρωνικά όσο αφορά το ευχαριστω! Ήθελα Απλα να παω να πάρω τις πινακίδες!!εγεινε με εξουσιοδότηση τελικά έχω το αμάξι εδώ και 3 μηνες!ευχαριστω πολυ όλλους σας για τις απαντήσεις!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα