Προς το περιεχόμενο

Μεταβιβαση αυτοκινητου που ειναι στο ονομα της μητερας μου;

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θελω να πουλησω ενα αμαξι που το εχω εδω στην Αθηνα, αλλα ειναι στο ονομα της μητερας μου στη Θεσσαλονικη. Τι διαδικασιες θα πρεπει να γινουν; Λογικα μια εξουσιοδοτηση απο την μητερα μου;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ναι μια εξουσιοδότηση θέλει σε αυτόν που θα κινήσει τη διαδικασία.Αν  κάνεις το τρέξιμο εσύ,σε σένα τότε.

Θεωρημένη (απαραιτήτως) από ΚΕΠ ή Αστυνομία.

Το αμαξι το φεραμε απο Γερμανια το 2004, στην αδεια κυκλοφοριας λεει 2004. Αλλα ειναι μοντελο του 2001. Τι να γραψω στην αγγελια;

Του 2001 θα γράψεις ξεκάθαρα. Αν γράψεις 2004 θεωρείται απάτη και θα ταλαιπωρησεις κάποιον πιθανό ενδιαφερόμενο. Το ιδανικό είναι να γράψεις στην ημερομηνία 2001 και στο κείμενο 2001 εισαγωγή από Γερμανία 2004.

Για τη μεταβίβαση θες εξουσιοδότηση με γνήσιο υπογραφής

Γενικα τι αλλα εγγραφα απαιτουνται και τι πρεπει να προσεξω με την καταθεση που θα μου κανει; Πρωτα θα μου δωσει τα λεφτα; Εαν ζητησει πρωτα το αμαξι;

Είναι χιλιόγραμμενα αυτά. Βεβαιώσου ότι εχεισ Και έγκυρο ΚΤΕΟ. Μετά θέλει την άδεια του, το σήμα του για το 2017 και τα παράβολα της μεταβίβασης. Κάνει έλεγχο μετά καταθέση κ μετά μεταβίβαση. Αν το θέλει αλλιώς ας Παρί να βρει από άλλον. Εξυπακούεται ότι ελέγχεις ότι μπήκαν λεφτά προτού κανείς τη μεταβίβαση. Υπάρχουν πολλοί απατεώνες που ι έφτιαχναν έως και πλαστό κάταθετηριο. Βάλτο αγγελία και εδώ στα οχήματα.

• Like 1

Θα κρατήσεις (υποθετικά μιλώντας) δηλαδή το αμάξι μετά τη μεταβίβαση; το οποίο θα φαίνεται στο όνομα του άλλου;

Αν είναι σοβαρός άνθρωπος θα πάει στην αστυνομία. Αν είναι λίγο οξύθυμος και έχει και δύο τρεις φίλους, θα σου σπάσει πόδια και μερικά πλευρά, εκτός αν είσαι μαφιόζος με προστασία.

Και πως θα ειναι σιγουρος ο αλλος οτι θα του δωσω το αμαξι;

Απλό, γραφει στο καταθετηριο καταθεση για αγορα αυτοκινητου + ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ

Εαν θες μη το δίνεις μετα, υπαρχουν οι λύσεις που λεει ο γιατρος ανωθεν...

Εξυπακούεται ότι ελέγχεις ότι μπήκαν λεφτά προτού κανείς τη μεταβίβαση.

Όσο λογικό είναι αυτό που γράφεις, άλλο τόσο λογικό είναι από την πλευρά του αγοραστή να ΜΗΝ δώσει ούτε ευρώ αν δεν γίνει πρώτα η μεταβίβαση.

Οποτε δε καταληγουμε καπου..

Γιατι αν γινει πρωτα η μεταβιβαση μετα το παιρνει και φευγει χωρις να πληρωσει..

Καποιος να εχει αναλογη εμπειρια να μας βοηθησει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...