Προς το περιεχόμενο

[Smart Band] Original Xiaomi Miband 2 @ Banggood - 18.09€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το πήρα κι εγω με κουπόνι αλλά έβαλα tracking οπότε πήγε +1.5 ευρω

Ευχαριστω

To ιδιο και σε μένα. Καλή τιμή οπως και νάχει..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μόνο σε μαύρο βγαίνει το συγκεκριμένο ? Τα άσπρα που έχω δει κατά καιρούς είναι μαϊμού. BTW, continues heart rate monitoring κάνει μόνο όταν κάποιος ασκείται ή χρειάζεται να το ρυθμίσεις μέσα από το app ? (έχω windows phone και το app για τα windows phone είναι πιο φτωχό από του ιος και ανδροιντ).

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Οξυμετρο έχει;

Εννοείται πως όχι

Μόνο σε μαύρο βγαίνει το συγκεκριμένο ? Τα άσπρα που έχω δει κατά καιρούς είναι μαϊμού. BTW, continues heart rate monitoring κάνει μόνο όταν κάποιος ασκείται ή χρειάζεται να το ρυθμίσεις μέσα από το app ? (έχω windows phone και το app για τα windows phone είναι πιο φτωχό από του ιος και ανδροιντ).

Αν εννοείς τα λουράκια, το αυθεντικό είναι το μαύρο αλλά υπάρχουν λουράκια σε διαφορετικά χρώματα.

Πιθανόν να είναι μαιμού αν τα έχεις δει εκτός των γνωστών κινεζομάγαζων.

Για continues heart rate monitoring πρέπει να βάλεις τρίτη εφαρμογή (δεν γνωρίζω αν υπάρχει για  indows phone), σίγουρα υπάρχει για android και είναι πάνω από μια :-).

.

Ελπίζω να σε κάλυψα.

Δημοσ.

Εννοείται πως όχι

Αν εννοείς τα λουράκια, το αυθεντικό είναι το μαύρο αλλά υπάρχουν λουράκια σε διαφορετικά χρώματα.

Πιθανόν να είναι μαιμού αν τα έχεις δει εκτός των γνωστών κινεζομάγαζων.

Για continues heart rate monitoring πρέπει να βάλεις τρίτη εφαρμογή (δεν γνωρίζω αν υπάρχει για  indows phone), σίγουρα υπάρχει για android και είναι πάνω από μια :-).

.

Ελπίζω να σε κάλυψα.

Καλύψθηκα πλήρως, ευχαριστώ πολύ !

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ισχύει το κουπόνι mi32bd2 που το ρίχνει στα 16,99$

που με την σημερινή ισοτιμία από xe.com είναι 14,25€.

Πολύ καλή τιμή.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ το έχω 2 μήνες και το φοράω κάθε μέρα, αλλά από χτες που το φόρτισα δεν δουλεύει το heart rate monitoring. Δεν το περίμενα να χαλάσει τόσο γρήγορα.

Δημοσ.

Εγώ το έχω 2 μήνες και το φοράω κάθε μέρα, αλλά από χτες που το φόρτισα δεν δουλεύει το heart rate monitoring. Δεν το περίμενα να χαλάσει τόσο γρήγορα.

Πολλές φορές αν το έχεις βγάλει και δεν το φοράς, τρώει κόλλημα το heart rate και δεν μετράει. Έφαγα αρκετή ώρα σε φόρουμς να βρώ λύση, αλλα τελικά είναι απλό!!!

Η λύση είναι να κόψεις ένα μικρό κομμάτι λευκό χαρτί, να το ακουμπήσεις στον αισθητήρα (να καλύψει δηλαδή το πράσινο φώς) και να το βάλεις να μετρήσει παλμούς.

Αν όντως έχει χαλάσει ο αισθητήρας δεν νομίζω οτι θα βοηθήσει, αλλά δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις.

Δημοσ.

Για continuous heart rate κατεβάζετε την καινούργια εφαρμογή mi fit 3.0.2 νομιζω από site γιατί δεν υπάρχει στο play store ακομη.

Η τελευταία έκδοση απο Xiaomi είναι η 3.0.6 (και αν δεν κάνω λάθος δεν έχει continuous heart rate). Η διαθέσιμη στο Play store είναι η 3.0.5.

Ο μόνος "επίσημος" τρόπος για να το κάνεις συνεχόμενα είναι να ξεκινήσεις νέο Activity (τρέξιμο, ποδήλατο...) ώστε να σου βγάλει γράφημα μετά.

Δημοσ.

Εγώ έβαλα priority mail και βγαίνει 17,19€. Μια χαρά τιμή και θα έρθει και πιο γρήγορα χωρίς τελωνείο υποθέτω.

Κανονίστε να μην συνεργάζεται με iPhone και αυτό, ειδάλλως θα το βάψω μπλε και θα το πετάξω στη θάλασσα :devil:

• Like 1
Δημοσ.

Συνεργάζεται άψογα... Δοκιμασμένο με iPhone 6... Μάλιστα στο Android δεν εμφανίζει στις εισερχόμενες κλήσεις ποιος σε καλεί ενώ σε ios μου έδειχνε κανονικά όνομα επαφής ή αριθμό.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...