vairass Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 κατι για " κοκκινη οθονη " διαβαζω και για FIX που εδωσε η samsung...
UsualSuspect__ Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 κατι για " κοκκινη οθονη " διαβαζω και για FIX που εδωσε η samsung... Εντάξει, το καταλάβαμε, δεν σ αρέσει. Φτάνει (Ούτε μένα με τρελαίνει, προτιμώ το s7 edge) 1
vairass Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Εντάξει, το καταλάβαμε, δεν σ αρέσει. Φτάνει (Ούτε μένα με τρελαίνει, προτιμώ το s7 edge) Οχι ρε φίλε ως νέο το γράφω, ισχύει; αν μου το κάνεις δώρο δεν θα πω οχι, για δωράκι είναι μια χαρά 1
ChrisN.S. Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 φίλε vairass έχεις σκεφτεί πως το S8 που έπιασες στα χέρια σου και είδες χαμηλή φωτεινότητα (υποθέτω ήταν σε κατάστημα κινητών σωστά; ) είναι διαρκώς σε φόρτιση με το καλώδιο και ίσως να είχε μειωθεί ή μέγιστη φωτεινότητα λόγω θερμοκρασίας κινητού; (επίσης μπορεί να ήταν ενεργοποιημένο το adaptive display που είναι ανεξάρτητο με το auto brightness στις ρυθμίσεις οθόνης του κινητού.
vairass Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 φίλε vairass έχεις σκεφτεί πως το S8 που έπιασες στα χέρια σου και είδες χαμηλή φωτεινότητα (υποθέτω ήταν σε κατάστημα κινητών σωστά; ) είναι διαρκώς σε φόρτιση με το καλώδιο και ίσως να είχε μειωθεί ή μέγιστη φωτεινότητα λόγω θερμοκρασίας κινητού; (επίσης μπορεί να ήταν ενεργοποιημένο το adaptive display που είναι ανεξάρτητο με το auto brightness στις ρυθμίσεις οθόνης του κινητού. Πιθανόν ναι.. Γιαυτό το έγραψα κιόλας εδώ, μου έκανε τρομερή εντύπωση!! Έψαξα για αυτόματη φωτεινότητα και δεν ήταν ενεργοποιημένη.. Ίσως είναι αυτό που λες δεν ξέρω μην πω ψέματα.
ziaba Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 ξανα διαθεσιμο για οποιον θελει μου λείπουν τα 690€ αλλιώς θα το χτύπαγα 2
deadp Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Αφού η Samsung φτιάχνει τόσα πράγματα για την apple, δεν μπορούσε να βγάλει ένα s8 με iOS (που προσωπικά με βολεύει πολύ) να τελειώνει οριστικά το θέμα κινητού;
morfeas-dsl- Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 μου λείπουν τα 690€ αλλιώς θα το χτύπαγα Σε τρωω! εμενα 680 2
tz3s Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 να κανω μια ερωτηση.. με τι κουριερ ερχονται τα πραγματα απο amazon.it ? ελτα και χαρτακι στην πορτα??
ziaba Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 να κανω μια ερωτηση.. με τι κουριερ ερχονται τα πραγματα απο amazon.it ? ελτα και χαρτακι στην πορτα?? αν πρόκειται για κινητό όπως το s8 τότε dhl ή ups με track number 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα