Προς το περιεχόμενο

galaxy s8 silver => amazon.it 699 [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η οθόνη είναι ότι καλύτερο υπάρχει δεν το αμφισβητεί κανείς. Από την άλλη είναι το πιο άσχημο κινητό. Μακρόστενο με τις αβολες edge οθόνες που από 6.2 που είναι δείχνουν λες και είναι 5.5. Γενικά χάλασε πολύ η samsung και απορώ που ο κόσμος ακόμα πέρνει κινητα με edge οθόνες.

Στάλθηκε του θέματος πανάκριβο και στα 699.

Δημοσ.

Η οθόνη είναι ότι καλύτερο υπάρχει δεν το αμφισβητεί κανείς. Από την άλλη είναι το πιο άσχημο κινητό. Μακρόστενο με τις αβολες edge οθόνες που από 6.2 που είναι δείχνουν λες και είναι 5.5. Γενικά χάλασε πολύ η samsung και απορώ που ο κόσμος ακόμα πέρνει κινητα με edge οθόνες.

Στάλθηκε του θέματος πανάκριβο και στα 699.

Βρε η οθόνη αν την δεις δίπλα δίπλα με άλλο κινητό θα καταλάβεις ότι είναι σκοτεινή. Όσο για την τιμή καλή είναι.

• Moderators
Δημοσ.

Ακριβώς, το xiaomi δε γίνεται να έχει πιο φωτεινή οθόνη.

http://www.trustedreviews.com/news/samsung-galaxy-s8-has-best-phone-display-ever-according-to-lab-tests

1020 nits βγάζει η οθόνη του S8+

"When Automatic Brightness is turned On, the Galaxy S8 produces up to a very impressive 1,020 nits in High Ambient Light, where high brightness is really needed.”

The report describes that Galaxy S8 as having “the brightest smartphone display” that DisplayMate has ever measured, boasting levels of brightness 19% higher than those seen on last year’s Samsung Galaxy S7.

Μη γράφουμε ότι μας κατέβει.

Χάχα αστείο, εγώ τα έβαλα δίπλα δίπλα, γίνεται όλα γίνονται.

Λογικα η απαντηση ειναι στα bold που εβαλα vairass! Ειπες οτι το δοκιμασες μεσα στο μαγαζι, λογικα δεν ειχε τοσο φως οσο θελει για να ανεβασει.

• Like 1
Δημοσ.

Λογικα η απαντηση ειναι στα bold που εβαλα vairass! Ειπες οτι το δοκιμασες μεσα στο μαγαζι, λογικα δεν ειχε τοσο φως οσο θελει για να ανεβασει.

Αφού δεν ήταν στο αυτόματο τα έβαλα δίπλα δίπλα στο τέρμα και τα δύο, υπάρχει ένα πέπλο στο s8 ίδιο όπως ήταν του p8 lite αν θυμάσαι. Εκτός κ αν το s8 έχει συστήματα που δεν γνωρίζω και στον ήλιο φαίνεται αλλιώς - τότε πάσο.

Προσοχή το xiaomi 4X στον ήλιο της Θεσσαλονίκης το έχω στο 60% και βλέπω άριστα και μάλιστα με γυαλιά ηλίου.

Δημοσ.

Χρήστης s7 edge εδώ. Δοκίμασα εκτενώς το s8 εχθές και η φωτεινότητα είναι μεγαλύτερη του s7. Το πιάσιμο καλύτερο από το s7 και το edge της οθόνης πιο βολικό στο γράψιμο λογικά λόγω άλλης γωνίας. Γενικά αν είχα πχ το s6 θα το αγόραζα. Απλά τώρα δεν αξίζει για την διαφορά να δώσω τόσα χρήματα.

Πάντως απίστευτα καλό κινητό με απίστευτα φωτεινή οθόνη, ανεξάρτητα με το τι γράφουν παραπάνω. Εμπιστευτείτε στην τελική όλα τα online reviews.

Δημοσ.

Έχω το κινητό από προχθές (S8+) και η φωτεινότητα της οθόνης με ήλιο σε εξωτερικό χώρο είναι πολύ καλή. 

Το κινητό είναι πανέμορφο, η οθόνη χωρίς τα bezels είναι πολύ μοντέρνα και δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να σου πέσει διότι το σχήμα του κινητού είναι μακρόστενο και μπορείς να το κρατήσεις καλά στα χέρια. 

Για τα χρώματα και την ποιότητα της οθόνης ισχύουν αυτά που γράφονται στα reviews, είναι απλά υπέροχη και από τις καλύτερες που υπάρχουν σε κινητό  :)

Δημοσ.

Έχω το κινητό από προχθές (S8+) και η φωτεινότητα της οθόνης με ήλιο σε εξωτερικό χώρο είναι πολύ καλή.

Το κινητό είναι πανέμορφο, η οθόνη χωρίς τα bezels είναι πολύ μοντέρνα και δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να σου πέσει διότι το σχήμα του κινητού είναι μακρόστενο και μπορείς να το κρατήσεις καλά στα χέρια.

Για τα χρώματα και την ποιότητα της οθόνης ισχύουν αυτά που γράφονται στα reviews, είναι απλά υπέροχη και από τις καλύτερες που υπάρχουν σε κινητό :)

Μιλάς για εντελώς άλλη συσκευή σε διαστάσεις:)

Εδω μιλάμε για το απλό που είναι σαν να κρατάς Τιβι κοντρολ. Δνε ξέρω κατά πόσο είναι καλύτερο στο κράτημα το s8+.

Δημοσ.

Το s8+ είναι ακόμα πιο τηλεκοντρόλ το μικρό τρώγεται ας πούμε σε σύγκριση με το μεγάλο. Από εκεί και πέρα περί ορέξεως το γούστο είναι υποκειμενικό.

Δημοσ.

Το s8+ είναι ακόμα πιο τηλεκοντρόλ το μικρό τρώγεται ας πούμε σε σύγκριση με το μεγάλο. Από εκεί και πέρα περί ορέξεως το γούστο είναι υποκειμενικό.

Ναι βρε σίγουρα συζήτηση κάνουμε.. Απλά το είδα χτες και δεν τρελάθηκα όπως είχα τρελαθεί με το s1 τότε.

Δημοσ.

Απλά ανέφερα την άποψη μου ως κάτοχος του συγκεκριμένου κινητού καθώς και του Note 5 το οποίο αντικατέστησε και με το οποίο τα σύγκρινα δίπλα δίπλα και ήθελα να πω κάποια πράγματα τα οποία παρατήρησα τις δυο αυτές μέρες που δουλεύω το κινητό. 

Έχει διαφορετικό κάδρο από το συνηθισμένο 16:9 που έχουν τα υπόλοιπα κινητά (αυτό συνεπάγεται με μεγαλύτερη ανάλυση από την κλασσική 1440p) και αυτό πιστεύω το κάνει καλύτερο στο κράτημα από πχ το Note 5. Το ανέφερα και στο προηγούμενο μήνυμα μου ότι είναι μακρόστενο.

Γούστα είναι αυτά και είναι γενικά που έχει συνηθίσει ο καθένας, όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να πάει και να τα δει σε κάποιο κατάστημα και να δει αν του αρέσουν. 

To S8 πάντως είναι σίγουρα καλύτερο στο κράτημα διότι είναι ακόμα μικρότερο από το δικό μου (το τσέκαρα και από κοντά εχθές). 

Απλά πληροφοριακά για όποιον ενδιαφέρεται παραθέτω μια δικιά μου φωτογραφία με το Note 5 (5.8'') και S8+ (6.2'') καθώς και μια άλλη που βρήκα στο net και απεικονίζει το S7 Edge (5.5'') με το S8 (5.8'').

20170430_151235.jpg

Image-2.jpg

Δημοσ.

Ναι ακριβώς, αυτό συμβαίνει διότι έχει κάδρο 18.5:9 έναντι του κλασσικού 16:9, δηλαδή έχει μεγαλύτερο ύψος και είναι λίγο πιο στενό και σε συνδυασμό με τα μικρά bezels τα κινητά φαίνονται παρόμοια ενώ το ένα έχει μεγαλύτερη οθόνη από το άλλο. 

Δημοσ.

Ναι ακριβώς, αυτό συμβαίνει διότι έχει κάδρο 18.5:9 έναντι του κλασσικού 16:9, δηλαδή έχει μεγαλύτερο ύψος και είναι λίγο πιο στενό και σε συνδυασμό με τα μικρά bezels τα κινητά φαίνονται παρόμοια ενώ το ένα έχει μεγαλύτερη οθόνη από το άλλο.

Δεν ξέρω αυτό το κάνει δύσκολο στο χειρισμό με το ένα χέρι..θα δείξει αν έκανε σωστή επιλογή η Samsung.

Δημοσ.

Πιστεύω πως ακολούθησε αυτό το κάδρο διότι ιδιαίτερα στο S8+ και στις 6.2 ίντσες το κινητό θα ήταν αρκετά φαρδύ (περισσότερο από το Note 5 στις 5.8 ίντσες) οπότε θα ήταν αρκετά κουραστικό στο κράτημα. Γενικά όσο μεγαλώνουν οι οθόνες τον κινητών τόσο πιο δύσκολος είναι και ο χειρισμός με το ένα χέρι. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...