xgol Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Άνθρωπος με κινεζικο κινητο των 209 δολλαριων βγαζει "τρελη μουφα" την οθόνη του s8. Μάλιστα. 1
vairass Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Άνθρωπος με κινεζικο κινητο των 209 δολλαριων βγαζει "τρελη μουφα" την οθόνη του s8. Μάλιστα.Το σχέδιο έβγαλα Μούφα μεγάλε, και το κόστος του κινέζικου είναι 249 γιούρια, επίσης το s8 κινέζικο είναι!!! Για τα λεφτά του το xiaomi το πηδαει το Samsung Α5 που είναι και πιο ακριβό.
mpokwsths Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Εγώ έχω πέσει κάτω από τα γέλια με αυτό περί "σκοτεινής οθόνης του S8". Το πρώτο official HDR κινητό με 1000 nits peak.
vairass Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Εγώ έχω πέσει κάτω από τα γέλια φορά μεπερί "σκοτεινής οθόνης του S8". Το πρώτο official HDR κινητό με 1000 nits peak.Να πέσεις δνε σε ρώτησε κανείς, δίπλα δίπλα τα έβαλα και ήταν σκοτεινη του s8. Τρως καλά το σανο. Δίπλα δίπλα ακόμα και s7 με s8 και πάλι έχανε.
vairass Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Α χα χα χα. Είσαι τρομερός φίλε... Είμαι, λογικά ούτε καν σε όνειρο δεν το έχεις δει το s8, άμα σου άρεσε αυτό το πράγμα τι να πω έχεις γούστο στην ζωή σου.
Moderators matrixxx Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Moderators Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Χαλαρωστε παιδια λιγο! 2
djuan1988 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Εντάξει είπαμε και οι υπερβολές έχουν τα όρια τους. Η οθόνη είναι απίστευτα φωτεινή, 1000 nits βγάζει. Δεν υπάρχει καλύτερη οθόνη αντικειμενικά αυτή τη στιγμή. Το πιάσιμο προσωπικά μου άρεσε,κάθεται ωραία στο χέρι. Εγώ φοβάμαι ότι μετά από ένα μήνα θα είναι κλασσικό Samsung, δηλαδή θα εμφανίσει το γνωστό lag, dropped frames Κτλ.
vairass Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Εντάξει είπαμε και οι υπερβολές έχουν τα όρια τους. Η οθόνη είναι απίστευτα φωτεινή, 1000 nits βγάζει. Δεν υπάρχει καλύτερη οθόνη αντικειμενικά αυτή τη στιγμή. Το πιάσιμο προσωπικά μου άρεσε,κάθεται ωραία στο χέρι. Εγώ φοβάμαι ότι μετά από ένα μήνα θα είναι κλασσικό Samsung, δηλαδή θα εμφανίσει το γνωστό lag, dropped frames Κτλ. Το σχόλιο σου μου θυμίζει έναν τύπο... Πωπω τι γυναίκα αυτή!! Και μόλις τρώει την πιστολια... Αντε μωρέ την πατσαβούρα.
djuan1988 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Το σχόλιο σου μου θυμίζει έναν τύπο... Πωπω τι γυναίκα αυτή!! Και μόλις τρώει την πιστολια... Αντε μωρέ την πατσαβούρα. Βασικά καμία σχέση. Εγώ απλά αναφέρω γεγονότα. Η οθόνη είναι εξαιρετική, δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε κανένα κινητό του κόσμου. Επίσης είναι γεγονός ότι το λογισμικό της Samsung εμφανίζει σημάδια κόπωσης μετά από λίγο καιρό. Το ένα δεν αναιρεί το άλλο.
slk200gr Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Εγώ έχω πέσει κάτω από τα γέλια με αυτό περί "σκοτεινής οθόνης του S8". Το πρώτο official HDR κινητό με 1000 nits peak. Δεν έχω δει το 8 s αλλά πήρα το Samsung tab s3 hdrοθόνη και έχω φάει την απόλυτη πίκρα, πολύ σκοτεινή καμία σχέση με το s7edge και ipad air 2 που τα έχω δίπλα δίπλα με ίδιες φωτογραφίες ,από ρυθμίσεις είναι πολύ φτωχό και χωρίς κανένα αποτέλεσμα, ως εκ τούτου μέχρι να το πιάσω στα χέρια μου δεν αμφιβαλλω καθόλου για γνώμες που μιλάμε για σκοτεινή οθόνη 1
vairass Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Βασικά καμία σχέση. Εγώ απλά αναφέρω γεγονότα. Η οθόνη είναι εξαιρετική, δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε κανένα κινητό του κόσμου. Επίσης είναι γεγονός ότι το λογισμικό της Samsung εμφανίζει σημάδια κόπωσης μετά από λίγο καιρό. Το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Η οθόνη είναι καλή αλλά έχει χαμηλή φωτεινότητα λογικά για να αντέχει η μπαταρία, δεν γίνεται το xiaomi να έχει πιο φωτεινή. Όσο για το λαγκ συμφωνώ... Σέρνεται το Samsung μετά από κάνα δυο μήνες.
Lecter D Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Η φωτεινότητα του s8 ήταν παραπάνω από έντονη . Τόσο που στο φουλ με ενόχλησε μιας και έχω συνηθίσει στο αυτόματο -5- . Σαν προσφορά ήταν θετική μόνο για την χρονική στιγμή, λογικά σε λίγες εβδομάδες εκεί θα πάει η τιμή.
djuan1988 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Η οθόνη είναι καλή αλλά έχει χαμηλή φωτεινότητα λογικά για να αντέχει η μπαταρία, δεν γίνεται το xiaomi να έχει πιο φωτεινή. Ακριβώς, το xiaomi δε γίνεται να έχει πιο φωτεινή οθόνη. http://www.trustedreviews.com/news/samsung-galaxy-s8-has-best-phone-display-ever-according-to-lab-tests 1020 nits βγάζει η οθόνη του S8+ "When Automatic Brightness is turned On, the Galaxy S8 produces up to a very impressive 1,020 nits in High Ambient Light, where high brightness is really needed.” The report describes that Galaxy S8 as having “the brightest smartphone display” that DisplayMate has ever measured, boasting levels of brightness 19% higher than those seen on last year’s Samsung Galaxy S7. Μη γράφουμε ότι μας κατέβει.
vairass Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Ακριβώς, το xiaomi δε γίνεται να έχει πιο φωτεινή οθόνη. http://www.trustedreviews.com/news/samsung-galaxy-s8-has-best-phone-display-ever-according-to-lab-tests 1020 nits βγάζει η οθόνη του S8+ "When Automatic Brightness is turned On, the Galaxy S8 produces up to a very impressive 1,020 nits in High Ambient Light, where high brightness is really needed.” The report describes that Galaxy S8 as having “the brightest smartphone display” that DisplayMate has ever measured, boasting levels of brightness 19% higher than those seen on last year’s Samsung Galaxy S7. Μη γράφουμε ότι μας κατέβει. Χάχα αστείο, εγώ τα έβαλα δίπλα δίπλα, γίνεται όλα γίνονται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα