slk200gr Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Βέβαια εγω ειμαι της αποψης οτι χιλιες φορές καλύτερα να εχει κάποιος ενα android tv box και να ασχολείται με τα smart features της τηλεορασης του σε πολύ ειδικές περιπτωσεις. Σοβαρεψου
isay Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Σοβαρεψου σοβαροτατα μιλω διαφωνω, ειδικα σε σαλονι δεν θες να εχεις εξτρα συσκευες, τηλεχειριστηρια, καλωδια και οτιδηποτε αλλο συνεπαγεται μια εξτρα συσκευη, ιδανικα θες μια να τα χει ολα εννοειται ειναι θεμα γουστου. για τα βασικα (youtube, netflix) smart tv αλλα αν δεν σου αρεσει να περιορίζεσαι και ψαχνεις παραπανω, το box ειναι μονοδρομος. Εγω γουσταρω kodi, browsing χωρις διαφημισεις και απειρα popups, streaming και αμα ερχονται ανιψακια, τους βαζω παιχνιδια και με αφήνουν ήσυχο. Τελος υπάρχει και το κόστος. Το hardware της smart tv γινεται αργό μετά απο 1-2 χρόνια αλλά δεν μπορεις να πετάξεις την τηλεόραση για άλλη smart. Αντίθετα πετάς το παλιό box και με 50-60 ευρω εχεις νεο ταχυτατο box με αντίστοιχες smart δυνατοτητες Είναι θεμα γουστου
heavyrain Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δεν νομιζω να παιρνει κανεις τη smart tv για να παιζει παιχνιδια... γι αυτο υπαρχουν τα ταμπλετ, κινητα, κονσολες. Μια χαρα δουλεουν τα browsing,youtube,netflix,mediaplayers κτλ για παντα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα