evripidis90 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Καλημέρα σας, Αυτή την εβδομάδα αγόρασα την πρώτη μου Smart Tv, μια LG 43UJ701V. Η πρώτη μου επαφή με τέτοιας τεχνολογίας τηλεόραση με άφησε πολύ ικανοποιημένο. Η τηλεόραση τρέχει το webos 3.5, έκανα την τελευταία αναβάθμιση αλλά δεν μου εμφανίζει το spotify στο LG content store. Θεωρούσα αυτονόητο ότι θα υπάρχει αυτή η εφαρμογή για την τηλεόρασή μου. Την χρειάζομαι κιόλας γιατί έχω premium account και το χρησιμοποιώ συνέχεια. Αν βοηθάει, έχω στην επιλογή χώρας την Ελλάδα, δοκίμασα και με Ηνωμένο Βασίλειο και Γερμανία, χωρίς αποτέλεσμα όμως. Γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να εγκαταστήσω την συγκεκριμένη εφαρμογή; Ευχαριστώ
bluesattack Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Aν δες βρεις ακρη , παρε ενα wd live gen 3,που τα δινουν στις αγγελιες 40 ε.Να παιζει και αρχεια
heavyrain Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Aν δες βρεις ακρη , παρε ενα wd live gen 3,που τα δινουν στις αγγελιες 40 ε.Να παιζει και αρχεια Γιατι ποιος σου ειπε οτι η τηλεοραση δεν παιζει αρχεια απο τον ενσωματωμένο player της; Δες μηπως υπαρχει και επιλογη για χωρα του store της ξεχωριστη, αν εχει επιλογη να βλεπει μονη της την τοποθεσια σου, ενεργοποιησε την να δεις τι γινεται.
evripidis90 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Τα έχω δοκιμάσει όλα νομίζω. Αυτόματη ρύθμιση, χειροκίνητη με διάφορες χώρες αλλά τίποτα. Spotify πουθενά. Δεν βγάζω καμία άκρη. Θα προσπαθήσω από Τρίτη να πάρω την ίδια την LG να δω τι θα πουν από εκεί. 1
slk200gr Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Όχι oled έχω αλλά δεν έχει σημασία νομίζω διότι και εγώ έχω webos 3,5 ,πάνε λίγο στην lg content store εκεί πρέπει να βρεις λογικά το Spotify Edit sorry είδες αυτό, δεν έχει λογική αυτό
evripidis90 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Περίεργο όντως... Με χώρα στις ρυθμίσεις και στις 2 επιλογές την Ελλάδα να υποθέσω ε; Το άλλο που μπορώ να σκεφτώ είναι μήπως οι εφαρμογές είναι model depended, και το δικό μου επειδή έρχεται μόνο με παραγγελία από Κωτσόβολο μέχρι στιγμής, δεν έχει ανοίξει κάποιος κωδικός κάπου για την διαθεσιμότητα.
V.R. Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Κατά κανόνα στις LG τηλεοράσεις η εφαρμογή της NETFLIX θεωρείται Premium εφαρμογή και εμφανίζεται στον φάκελο Premium και είναι εκεί προεγκατεστημένη και δεν υπάρχει και στο LG store μαζί με όλες τις υπόλοιπες για κατέβασμα. Το πρόβλημα που έχω εγώ αλλά και πολλοί άλλοι, είναι πως ακόμη δεν μου εμφανίζει επιλογή για ελληνικούς υπότιτλους. Εμένα είναι μοντέλο 2013/14. Πολύ θα ήθελα να ξέρω εάν συμβαίνει το ίδιο και με πιο σύγχρονα μοντέλα 2016/17.
evripidis90 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Netflix υπάρχει σε εμένα προεγκατεστημένη, αλλά δεν έχω κατηγορία premium στο content store. Το θέμα με τους ελληνικούς υπότιτλους είναι του Netflix νομίζω. Αλλά προσπαθώ να βγάλω άκρη με το spotify.
djuan1988 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 https://community.spotify.com/t5/Other-Partners-Windows-Phone-etc/LG-Webos/td-p/816139 Εδώ ένας λέει ότι κατέβασε επιλέγοντας ως περιοχή τη Χιλή.
evripidis90 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Κι εγώ το είδα, αλλά οι εδώ τηλεοράσεις έχουν σαν περιοχή την Ευρώπη, οπότε σε αφήνει να επιλέξεις χώρες μόνο από εκεί.
isay Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Βέβαια εγω ειμαι της αποψης οτι χιλιες φορές καλύτερα να εχει κάποιος ενα android tv box και να ασχολείται με τα smart features της τηλεορασης του σε πολύ ειδικές περιπτωσεις.
evripidis90 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Είναι κι αυτό μια άποψη. Σκοπεύω να πάρω σύντομα ένα ps4, το οποίο έχει spotify και τα βολευτώ. Απλά για αρχή ήθελα να το έχω native στην τηλεόραση
heavyrain Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Βέβαια εγω ειμαι της αποψης οτι χιλιες φορές καλύτερα να εχει κάποιος ενα android tv box και να ασχολείται με τα smart features της τηλεορασης του σε πολύ ειδικές περιπτωσεις. διαφωνω, ειδικα σε σαλονι δεν θες να εχεις εξτρα συσκευες, τηλεχειριστηρια, καλωδια και οτιδηποτε αλλο συνεπαγεται μια εξτρα συσκευη, ιδανικα θες μια να τα χει ολα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα