Προς το περιεχόμενο

Koστος Service FordFocus Mkii

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για πες και καμια αλλη μαρκα να χω κατα νου.

Brembo, valeo, TRW, εξαρτάται το αυτοκίνητο, τι μάρκα έχεις; έκδοση;

ΔΕν θα παρεις ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.

Ρωτα και τον Γιανκακη που ειναι εκει 20+ χρονια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ate, Valeo ή textar θα πάρεις. Το τι πουλάει ο σαμ από πάνω δε λέει τίποτα. Και τα τσιγάρα πουλάνε αλλά δεν είναι για καλο. Εγώ τα πήρα και τα πέταξα μαζί με τις δισκοπλάκες τα Bosch μέσα σε 4 μηνεσ γιατί πολύ απλά ΔΕΝ ΕΠΙΑΝΑΝ ήταν απαράδεκτα. Για να μη πω ότι οι δισκοπλακες στράβωσαν στο τρίμηνο. Τσάμπα λεφτά.

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 1
Δημοσ.

Ate, Valeo ή textar θα πάρεις. Το τι πουλάει ο σαμ από πάνω δε λέει τίποτα. Εγώ τα πήρα και τα πέταξα μαζί με τις δισκοπλάκες τα Bosch μέσα σε 4 μηνεσ γιατί πολύ απλά ΔΕΝ ΕΠΙΑΝΑΝ ήταν απαράδεκτα. Για να μη πω ότι οι δισκοπλακες στράβωσαν στο τρίμηνο. Τσάμπα λεφτά.

Εγραψα εξυπνακια του φορουμ  : Valeo , εχουν καποια ποιοτητα .Δισκοπλακες στο τριμηνο να χαλανε δεν εχω ακουσει .

Δημοσ.

Τις έχω κρατήσει για να τις δείχνω σε όποιον δεν πιστεύει. Μαζί με τιμολόγιο αγοράς και τοποθέτησης των νέων. Μεγαλύτερη σαπίλα από τα Bosch δεν έχω αγοράσει ποτέ. Σε όλα τα σχετικ φόρουμ αυτοκινήτου η ίδια άποψη επικρατεί ξεκάθαρα. Μόνο υαλοκαθαριστήρες Bosch πλέον

Δημοσ.

Τις έχω κρατήσει για να τις δείχνω σε όποιον δεν πιστεύει. Μαζί με τιμολόγιο αγοράς και τοποθέτησης των νέων. Μεγαλύτερη σαπίλα από τα Bosch δεν έχω αγοράσει ποτέ. Σε όλα τα σχετικ φόρουμ αυτοκινήτου η ίδια άποψη επικρατεί ξεκάθαρα. Μόνο υαλοκαθαριστήρες Bosch πλέον

Σε τι αυτοκίνητο ρε φίλε; σε πιστεύω απλά μου κάνει εντύπωση γιατί δεν μας γύρισαν πότε πίσω,να μου έλεγες για vector οκ.

Επίσης έχουν εγγύηση γιατί δνε τα πήγες πισω; κάτι μου βρωμάει.

Δημοσ.

Brembo, valeo, TRW, εξαρτάται το αυτοκίνητο, τι μάρκα έχεις; έκδοση;

ΔΕν θα παρεις ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.

Ρωτα και τον Γιανκακη που ειναι εκει 20+ χρονια.

Brembo τακάκια κ σιαγώνες γνωρίζεις μήπως ποιανής εταιρίας εταιρίας ειναι κ εχει βάλει πάνω τήν στάμπα απλά η Brembo ?

μού τό εχει πεί μάστορας φρενάς πού εμπιστεύομαι οτι βγάζει ΜΟΝΟ ΔΙΣΚΟΠΛΑΚΕΣ πολύ καλές η Brembo τακάκια κ σιαγώνες δέν βγάζει η ιδια η Brembo ...

(δουλεύεις σέ ανταλ/κά γιά αυτοκίνητα ? γιατί θέλω νά σέ ρωτήσω κάτι γιά ανταλ/κό)

Δημοσ.

Brembo τακάκια κ σιαγώνες γνωρίζεις μήπως ποιανής εταιρίας εταιρίας ειναι κ εχει βάλει πάνω τήν στάμπα απλά η Brembo ?

μού τό εχει πεί μάστορας φρενάς πού εμπιστεύομαι οτι βγάζει ΜΟΝΟ ΔΙΣΚΟΠΛΑΚΕΣ πολύ καλές η Brembo τακάκια κ σιαγώνες δέν βγάζει η ιδια η Brembo ...

(δουλεύεις σέ ανταλ/κά γιά αυτοκίνητα ? γιατί θέλω νά σέ ρωτήσω κάτι γιά ανταλ/κό)

Δεν τα πουλάμε καθόλου αλλά μηχανικοί τα προτείνουν, valeo, TRW και vector έχουμε.

Δουλεύω σε έναν μεγάλο όμιλο εταιρειών, όχι μαγαζί.

Δημοσ.

Σε τι αυτοκίνητο ρε φίλε; σε πιστεύω απλά μου κάνει εντύπωση γιατί δεν μας γύρισαν πότε πίσω,να μου έλεγες για vector οκ.

Επίσης έχουν εγγύηση γιατί δνε τα πήγες πισω; κάτι μου βρωμάει.

BMW 1 2009. Τι να πάω να του πω και σε ποιον; στον έμπορο; χέστηκε. Και έκδοση τις πήρα online χέστηκε έως το τετράγωνο. Θα μου πει τα ζεστανες Και τα βουτήξες σε νερό και στράβωσαν; θα βγάλεις άκρη; όχι... έβαλα τις Zimmerman τώρα και όλα καλά. Επίσης τα τακάκια τους δεν έπιαναν όπως τα textar που φόραγε και ξανά έβαλα και έβγαζαν και παρά πολύ μαυρίλα.

Είναι θέματα ασφαλείας αυτά. Δεν σηκώνουν οικονομία.

Δημοσ.

Δεν τα πουλάμε καθόλου αλλά μηχανικοί τα προτείνουν, valeo, TRW και vector έχουμε.

Δουλεύω σε έναν μεγάλο όμιλο εταιρειών, όχι μαγαζί.

γιά βάση αμορτισέρ  (top mount) τί προτείνεις μεταξύ ashika k japko ?

κ γιά ακρόμπαρα μεταξύ τών ashika , japko, kavo parts , delphi, monroe,moog ,blue print, comline , trw ,swag 

επίσης ποιά προτείνεις ?  (πρόκειται γιά νισσάν μίκρα τής αδελφής μου χρονολογίας στό  2000 περίπου) 

κ αν αλλαχθούν πρέπει νά γίνει κ ευθυγράμμιση μετά ? ευχαριστώ

Δημοσ.

BMW 1 2009. Τι να πάω να του πω και σε ποιον; στον έμπορο; χέστηκε. Και έκδοση τις πήρα online χέστηκε έως το τετράγωνο. Θα μου πει τα ζεστανες Και τα βουτήξες σε νερό και στράβωσαν; θα βγάλεις άκρη; όχι... έβαλα τις Zimmerman τώρα και όλα καλά. Επίσης τα τακάκια τους δεν έπιαναν όπως τα textar που φόραγε και ξανά έβαλα και έβγαζαν και παρά πολύ μαυρίλα.

Είναι θέματα ασφαλείας αυτά. Δεν σηκώνουν οικονομία.

Ρέ συ δίνουμε εγγύηση σου λέω τι λες τώρα;

Τεσπα αυτές που πήρες όμως είναι πιο ακριβές καμία σχέση, γιαυτο λέω παίζει ρόλο το αυτοκίνητο, εσύ πιάνεις 250 και εγώ με το κορολα 140...Τα textar παίζει να είναι TRW δεν είμαι σίγουρος.

Μαλακο τακάκι είναι;

γιά βάση αμορτισέρ (top mount) τί προτείνεις μεταξύ ashika k japko ?

κ γιά ακρόμπαρα μεταξύ τών ashika , japko, kavo parts , delphi, monroe,moog ,blue print, comline , trw ,swag

επίσης ποιά προτείνεις ? (πρόκειται γιά νισσάν μίκρα τής αδελφής μου χρονολογίας στό 2000 περίπου)

κ αν αλλαχθούν πρέπει νά γίνει κ ευθυγράμμιση μετά ? ευχαριστώ

Δεν πουλάμε καθόλου βάσεις πάρα μόνο αμορτισέρ οπότε δνε έχω άποψη, αν είσαι Θεσσαλονίκη σε στέλνω σε σοβαρό άτομο εμπορα που έχει εξειδίκευση με το αντικείμενο. Ακρομπαρα θα βάλειΣ 3 five (555)... Made in Japan.

Σε τέτοιο κουτάκι είναι προσοχή μη σε πιάσουν κότσο

http://www.alexellis.gr/product/%CE%B1%CE%BA%CF%81%CE%BF%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%BF-%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CE%B4%CE%B5%CE%BE%CE%B9-%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BF-se-1541-555-m/

Δημοσ.

Ρέ συ δίνουμε εγγύηση σου λέω τι λες τώρα;

Τεσπα αυτές που πήρες όμως είναι πιο ακριβές καμία σχέση, γιαυτο λέω παίζει ρόλο το αυτοκίνητο, εσύ πιάνεις 250 και εγώ με το κορολα 140...Τα textar παίζει να είναι TRW δεν είμαι σίγουρος.

Μαλακο τακάκι είναι;

Δεν πουλάμε καθόλου βάσεις πάρα μόνο αμορτισέρ οπότε δνε έχω άποψη, αν είσαι Θεσσαλονίκη σε στέλνω σε σοβαρό άτομο εμπορα που έχει εξειδίκευση με το αντικείμενο. Ακρομπαρα θα βάλειΣ 3 five (555)... Made in Japan.

Σε τέτοιο κουτάκι είναι προσοχή μη σε πιάσουν κότσο

http://www.alexellis.gr/product/%CE%B1%CE%BA%CF%81%CE%BF%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%BF-%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CE%B4%CE%B5%CE%BE%CE%B9-%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BF-se-1541-555-m/

ευχαριστώ ,οχι αθήνα ειμαι

• Like 1
Δημοσ.

Η brembo βγαζει τακακια και σε συνεργασιες με αλλες εταιριες.

Ξέρεις μήπως ποιες εταιρίες;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...