tzioros Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Καλημερα πλεον στις μερες που ημαστε κοιταμε να κοψουμε απο παντου και ειναι να κανω service το ford ιμαντες τακακια σκεφτομαι να παρω εγω τα πραγματα απο ιντερνετ και να πληρωσω μονο εργατικα αξιζει η θα βγουν ιδια λεφτα?Στην ford σετ ιμαντες και τακακια και εργασια μου ειπαν 260.
vairass Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Καλημερα πλεον στις μερες που ημαστε κοιταμε να κοψουμε απο παντου και ειναι να κανω service το ford ιμαντες τακακια σκεφτομαι να παρω εγω τα πραγματα απο ιντερνετ και να πληρωσω μονο εργατικα αξιζει η θα βγουν ιδια λεφτα?Στην ford σετ ιμαντες και τακακια και εργασια μου ειπαν 260. Πολλά σου είπαν.. Φαντάσου ότι σετ ιμαντες πάει κάνα 60-90 ευρώ, τακάκια τα καλύτερα σου βάζω 30, εργασία 80.
tzioros Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Mε μια ερευνα αγορας που εκανα ολα που θελω να αλλαξω σετ ιαμντων με τεντοτηρα τακακια φιλτρα και ιμαντα a/c αγορα βγαινουν 145 ευρω.
vairass Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Mε μια ερευνα αγορας που εκανα ολα που θελω να αλλαξω σετ ιαμντων με τεντοτηρα τακακια φιλτρα και ιμαντα a/c αγορα βγαινουν 145 ευρω. Μπορείς να τα βρεις ίσως και με λιγότερα, το θέμα είναι να βρεις άλλο μάστορα για την δουλειά να σου πάρει κάνα 100 για όλα. Σου είπα ο ιμάντας παίζει από 60-90 ευρώ ανάλογα την μάρκα και από που θα τον πάρεις, τα τακακια τα πιο απλα αρχίζουν από 12 ευρώ, ψάξτο λίγο καλύτερα το θέμα. Σε ποια περιοχή είσαι;
tzioros Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Οι ιμαντες του focus ειναι λιγο παραξενοι απο τι ξερω συχρονιζονατι μονοι τους.Για τακακια ναι εχει και με 12 ευρω απλα λεω να βαλω της bosch με 20 ευρω απο Βεροια.
vairass Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Οι ιμαντες του focus ειναι λιγο παραξενοι απο τι ξερω συχρονιζονατι μονοι τους.Για τακακια ναι εχει και με 12 ευρω απλα λεω να βαλω της bosch με 20 ευρω απο Βεροια. βεροια ; οκ ...θα πας στον Γιανκακη να τα παρεις ΟΛΑ , να ξερεις και τα bosch κινεζικα ειναι..παρτα ομως . Ρωτα στο μαγαζι που σου ειπα.
tzioros Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Nαι τον ξερω τον Γιανκανη απο κει ψωνιζα για το fιat που ειχα.
vairass Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Nαι τον ξερω τον Γιανκανη απο κει ψωνιζα για το fιat που ειχα. Μια χαρά πήγαινε εκεί έχει καλά ανταλλακτικά
paylidis Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Προς θεού μην πάρεις Bosch τακάκια. Είναι η μεγαλύτερη σαβούρα που έβαλα ποτέ στο αμάξι μου. Ούτε χρόνο δε τα κράτησα και τα άλλαξα.
vairass Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Προς θεού μην πάρεις Bosch τακάκια. Είναι η μεγαλύτερη σαβούρα που έβαλα ποτέ στο αμάξι μου. Ούτε χρόνο δε τα κράτησα και τα άλλαξα. Με 20 ευρώ που θέλει να δώσει είναι μια χαρά, δνε υπάρχουν φθηνότερα ειδικά εκεί που μένει θα πρέπει να πληρώσει τα μεταφορικά από Θεσσαλονίκη ή από Αθήνα. Αν θέλει να ανέβει στα λεφτά οκ υπάρχουν πολύ καλύτερα.
paylidis Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Καλύτερα ένα δεκάρικο παραπάνω και να πάρει textar η ate παρά να γλυτωσει 10€ εκθέτοντας την οικογένεια του σε κίνδυνο με τις σαβούρες της Bosch.
vairass Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Καλύτερα ένα δεκάρικο παραπάνω και να πάρει textar η ate παρά να γλυτωσει 10€ εκθέτοντας την οικογένεια του σε κίνδυνο με τις σαβούρες της Bosch.Χάχα ηρέμησε ρε κάθε μέρα πουλάμε 500 κομμάτια κανείς δεν έπαθε κάτι. Όλο ιστορίες στο ίντερνετ,απλα δεν έχουν ποιότητα και ίσως χαλάσουν πιο εύκολα αυτό μπορείς να το πεις. Εξαρτάται και από τι μάρκα αυτοκίνητο έχεις.
tzioros Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Τοσο χαλια ειναι τα bosch δηλαδη?Εγω τα εχω σαν μεση κατασταση.
vairass Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Τοσο χαλια ειναι τα bosch δηλαδη?Εγω τα εχω σαν μεση κατασταση. 500 κομμάτια την ημέρα πουλάμε μια χαρά είναι για 20 ευρώ... Αν θες κάτι καλύτερο πες μου να σου πω τι θα πάρεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα