Προς το περιεχόμενο

lg 55UH770V vs samsung UE55KU6400

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια ποια απο τις 2 θα επιλεγατε;ειναι πολυ σημαντικη η γνωμη σας γιατι θα παρω αμεσα μια απο τις 2!σας ευχαριστω!

Eγω απο το Νοεμβριο εχω αρχισει δειλα δειλα να ψαχνομαι. Στοχευσα την LG γιατι εχει καλο λειτουργικο,120 ΗΖ ,καλο ηχο, πολυ καλα χρωματα σε 4κ και ταινιες.Για πολλους μπορει να μην τους ενδιαφερει αλλα η LG εχει αναλογικο audio out που η samsung δεν εχει. Δεν εχω φαγουρα για παιχνιδια οποτε το input lag μου ειναι αδιαφορο. Στα μειον της LG η απεικονιση του μαυρου δεν ειναι και οτι καλυτερο αλλα σε ταινια δεν εχει κανενα προβλημα. Τα διαβαζει ολα (φλασακια κτλ) χωρις προβλημα. Για την 6400 διαβασα και αρνητικα σχολια για την οθονη της οτι "θολωνει". κατι τετοιο. Μακαρι να μπορουσα να σε βοηθησω περισσοτερο αλλα και γω βρισκομαι σε παρομοια θεση με σενα. Αλλα αντι για Samsung με Panasonic.

Δημοσ.

Φιλε δεν ξερω με την οθονη τι παιζει..διαβαζω απο πολλους οτι η lg εχει ips και σε αυτο μειονεκτει!την 6400 την ειδα απο κοντα εχει απιστευτη κρυσταλινη εικονα αλλα την lg οχι ακομα

Δημοσ.

Φιλε δεν ξερω με την οθονη τι παιζει..διαβαζω απο πολλους οτι η lg εχει ips και σε αυτο μειονεκτει!την 6400 την ειδα απο κοντα εχει απιστευτη κρυσταλινη εικονα αλλα την lg οχι ακομα

την ιδια εικονα θα δεις και για την lg οταν πας να την δεις απο κοντα στο καταστημα, το προβλημα ειναι οταν την πας σπιτι σου που θα πες που πηγε αυτη η εικονα που εβλεπα στο καταστημα, με το τελειο μαυρο και την κορυφαια αντιθεση! Και μην ξεχναμε οτι παιζουν ολες βελτιστοποιημενα demo για να εντυπωσιασουν.

Δημοσ.

Αυτο εννοειται εισαι πολυ σωστος οτι στο καταστημα παιζουν την τελεια αναλυση για να εντυπωσιασουν!εσυ αναμεσα στις 2 που θα πηγαινες;

Δημοσ.

Αν βλεπεις σε σκοτεινο χωρο θα δεις αρκετη διαφορα. Βεβαια για να την δεις τη μεγαλη διαφορα που λες πρεπει να εχεις και μετρο συγκρισης να ξερεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...