Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, σκέφτομαι να αλλάξω την γραμμή σε fastpath αλλά προβληματίζομαι επειδή έχω otetv μέσω Broadband και δεν θέλω να δημιουργήσω προβλήματα στην tv. Το έχει δοκιμάσει κάποιος? Εμπειρίες? Ευχαριστώ πολύ. 

Δημοσ.

Στα πόσα συγχρονίζεις τώρα; Η τηλεόραση εφόσον παίζει τώρα που δεν έχεις fastpath με ότι ping έχεις, θεωρητικά θα είναι καλύτερα με το FT λόγω του μικρότερου ping. Η τηλεόραση χρειάζεται περίπου 4,5mbps για SD και 7 για HD.

Δημοσ.

Εδω είναι τώρα. Απλά δεν ξέρω λόγω fastpath μηπως χάνει πακέτα και κάνει σπασίματα. 

post-377367-0-15867600-1493641223_thumb.png

Δημοσ.

Στα πόσα συγχρονίζεις τώρα; Η τηλεόραση εφόσον παίζει τώρα που δεν έχεις fastpath με ότι ping έχεις, θεωρητικά θα είναι καλύτερα με το FT λόγω του μικρότερου ping. Η τηλεόραση χρειάζεται περίπου 4,5mbps για SD και 7 για HD.

Τι σχεση εχει το βιντεο με το ping?!

Πρακτικα (και θεωρητικα) ισχυει το αναποδο απο αυτο που λες: Με fastpath ΠΑΝΤΑ ειναι χειροτερα καθως χανονται πακετα, απλα καποιες φορες δεν γινεται αντιληπτο, εξου και καποιοι γυρνανε την γραμμη τους σε fastpath κερδιζοντας μερικα ms απο το interleaving.

Δημοσ.

δεν υπαρχει θεμα, αλλωστε η τηλεοραση ειναι (σχεδον) μονοδρομη επικοινωνια, και δουλευει με buffer, οπως στο YT

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...