Προς το περιεχόμενο

Java Program... anyone?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα Παιδιά,

Θα ήθελα τη βοήθεια σας στο ακόλουθο πρόγραμμα.

Δεν είμαι προγραμματιστής και η δουλεία μου είναι σε άλλο τομέα. Αν μπορείτε να βοηθήσετε γιατι είναι το τελευταίο μου μάθημα για τη σχολή θα σας ευχαριστούσα πραγματικά!!

ναπτύξτε ένα πρόγραμμα που ζητά από το χρήστη να εισάγει μια ακολουθία ψηφίων που να αποτελείται από 0 και 1 (δυαδική ακολουθία). Αφού ολοκληρωθεί η εισαγωγή, το πρόγραμμα θα πρέπει αναγνωρίζει την μεγαλύτερη υποακολουθία 0 ή 1 και θα εκτυπώνει αντίστοιχο μήνυμα. "

post-224953-0-24972600-1493410632_thumb.png

Δημοσ.

Για να λύσεις το πρόβλημα, σκέψου πρώτα ότι δεν υπάρχει υπολογιστής. Ότιι είμαι απέναντι και σου δίνω 0 και 1. Τι θα έκανες; Πώς θα μέτραγες πόσα 0 και πόσα 1 στέλνω κάθε φορά; Δηλαδή τι σημειώσεις θα κράταγες;

Δημοσ.

Τα βασικά - βασικά τα ξέρεις ? Πως ανακοινώνουν μεταβλητές, τους τύπους τους, πως να κάνεις πράξεις με αυτές ?

Δημοσ.

Ο αλγόριθμός του, αν κάποιος δεν έχει λύσει παρόμοια προβλήματα είναι λίγο σπαζοκεφαλιά.

Αν σου κάνει μία λύση σε pyhton πες

• Moderators
Δημοσ.

Να αυτά κάνεις και χαλάς την πιάτσα!

Χτυπάω τον ανταγωνισμό και βγαίνω μπροστά!

• Like 1
Δημοσ.

Ποιες ειναι οι γνωσεις σου πανω στον προγραμματισμο? Ξερεις τουλαχιστον τα βασικα?

Μπορω να στην δωσω ετοιμη την λυση αλλα θεωρω καλυτερο να παιδευτεις λιγακι μονος σου και οπου κολλησεις να σε βοηθησουμε! 

Δημοσ.

Ενα μικρο hint απο εμενα (ελπιζω να μην πω βλακεια  :fear:). Περασε/προσπαθησε να περασεις καθε ψηφιο (0/1) του αριθμου ως ξεχωριστο στοιχειο ενος πινακα.

Δημοσ.

Ο αλγόριθμός του, αν κάποιος δεν έχει λύσει παρόμοια προβλήματα είναι λίγο σπαζοκεφαλιά.

Αν σου κάνει μία λύση σε pyhton πες

Ε όχι δα. Καθαρά εισαγωγική άσκηση είναι που τη δίνεις σε κάποιον αρχάριο με το που μάθει τον πρώτο του αλγόριθμο για εύρεση μέγιστου ώστε να τον τροποποιήσει. Από αλγοριθμικής άποψης είναι ανούσια. Η υλοποίηση είναι που έχει κάποια σημασία, ώστε να γίνει εισαγωγή στην οποιαδήποτε γλώσσα.

Φυσικά αυτά τα λέω γιατί θα δει αυτό το ποστ ο OP και γεμάτος περηφάνεια θα πάει στη σχολή του και θα λέει τι δύσκολα μας έβαλε αυτός ο κακός καθηγητής...

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά πρίν ρωτήσετε κάτι στο φόρουμ κάντε μιά μετάφραση στο αγγλικό και ψάχτε το google για παραδείγματα.. δίνετε δικαίωμα στο κάθε ψώνιο να σας κοροιδεύει και να σας παριστάνει τον έξυπνο.. 

http://www.geeksforgeeks.org/longest-monotonically-increasing-subsequence-size-n-log-n/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...