JohNickZ Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Ρε παιδιά για 2.8 μέτρα απόσταση παίρνει κ ποιο μεγάλη?? Είμαι έτοιμος να την χτυπήσω, είναι όντως τόσο καλή?? Πήγα μεντια κ δεν την βρήκα για να την δω αλλά μία KS8000 κάτι τέτοιο στα 1749 προσφορά. Ακούω!!
George! Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Ρε παιδιά για 2.8 μέτρα απόσταση παίρνει κ ποιο μεγάλη?? Είμαι έτοιμος να την χτυπήσω, είναι όντως τόσο καλή?? Πήγα μεντια κ δεν την βρήκα για να την δω αλλά μία KS8000 κάτι τέτοιο στα 1749 προσφορά. Ακούω!! Εγώ στο δεύτερο μπορώ να σου απαντήσω μόνο..ότι αν θες την 65ks8000 την αγοράζεις από τον Κωτσόβολο στα 1699€. 1
crapatzi Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Ρε παιδιά για 2.8 μέτρα απόσταση παίρνει κ ποιο μεγάλη?? Είμαι έτοιμος να την χτυπήσω, είναι όντως τόσο καλή?? Πήγα μεντια κ δεν την βρήκα για να την δω αλλά μία KS8000 κάτι τέτοιο στα 1749 προσφορά. Ακούω!! Ειμαι ακριβως οπως εσυ, στα 2.5m - 3.0m. Την 1η εβδομαδα η TV μου φαινοταν μεγαλη. Τωρα μετα απο 1 μηνα φαινεται απλα ok. Παρε την πιο μεγαλη που αντεχει η τσεπη σου, διαφορετικα το μονο σιγουρο ειναι οτι θα το μετανιωσεις...!!! Σε παιρνει και για 70'', ωστοσο σημερα οι τιμες ειναι λογικες μεχρι 65'', απο κει και πανω ξεφευγουν.
JohNickZ Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Είδα σήμερα μία 65 μία 75 δίπλα δίπλα. Η 75 φαίνεται πολύ μεγαλύτερη. Η 65 μου φάνηκε πολύ μικρή αλλά λένε στα μαγαζιά όλες φαίνονται μικρότερες λόγω χώρου. Δεν ξέρω τι θα κάνω θέλω 75 αλλά φοβάμαι μην μου βγουν τα μάτια!! Βγάλτε με από το αδιέξοδο!! Πάντως στις 75 βλέπω ότι η πιο φθηνή φεύγει ένα χιλιάρικο πάνω. Προσφορές βγαίνουν για 75 κάτω από 2000 χιλιάρικα η δύσκολα?
Heybro Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Είδα σήμερα μία 65 μία 75 δίπλα δίπλα. Η 75 φαίνεται πολύ μεγαλύτερη. Η 65 μου φάνηκε πολύ μικρή αλλά λένε στα μαγαζιά όλες φαίνονται μικρότερες λόγω χώρου. Δεν ξέρω τι θα κάνω θέλω 75 αλλά φοβάμαι μην μου βγουν τα μάτια!! Βγάλτε με από το αδιέξοδο!! Πάντως στις 75 βλέπω ότι η πιο φθηνή φεύγει ένα χιλιάρικο πάνω. Προσφορές βγαίνουν για 75 κάτω από 2000 χιλιάρικα η δύσκολα? Το εμβαδόν είναι πολύ μεγαλύτερο της 75αρας 30 η 40 % πιο πολύ από την 65αρα. Πάνε για 75 άρα για μένα.
panos7 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 για μενα καλυτερα να παει σε 65αρα στα 2,8 μετρα... με 75αρα θα ειναι υπερβολη και ειδικα σε lcd που θα παει θα εχει και πολυ clouding πιστευω...
JohNickZ Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δηλαδη θεμα για αποσταση δεν υπαρχει σε αυτες τις ιντσες? Απλα λετε οτι 75αρα καλο πανελ πρεπει να ξεφυγει στο οικονομικο σωστα? Ευχαριστω για τις απαντησεις σας.
samniotis Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 σκέψου ότι εγώ εχθές πχ έβαλα να δω ταινία απο τα 3m σε 126" και έβλεπα κανονικά τώρα που πάω σε δικό μου σπίτι και στο σαλόνι η απόσταση καναπέ με τοίχο tv/πανιού είναι στα 4,5-5m σκέφτομαι σε tv να πάω τουλάχιστον στις 65" και αυτό για να μην ξεφύγω στα λεφτά, αλλιώς και γω θα ανέβαινα μινιμουμ στις 75"
panos7 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 δεν ειναι μονο η αποσταση αλλα και τι εχεις γυρω γυρω... αν το επιτρεπουν οι συνθηκες και τα χρηματα σιγουρα θα ειναι καλυτερα σε 75. απο τιμες τι εχεις βρει; ποια μοντελα κοιτας;
JohNickZ Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Κοιτουσα την προσφορα, πηγαινοντας στο Media ειδα απο κοντα αυτη UE65KS8000 στα 1749 αν δεν κανω λαθος, οπου με εντυπωσιασε σε σχεση με κατι αλλες που ειχε Επειτα πηγα σε Κωτσοβολο μπας κ πετυχω αυτη του τιτλου αλλα δεν την βρηκα κ ειδα 75αρα διπλα σε 65αρα κ το μοντελο πρεπει να ηταν η LG 75UH8500 οπου κ επαθα πλακα. Το θεμα ειναι οτι απο 50 σε 65 δεν μου φαινεται τοσο μεγαλη η διαφορα (βεβαια σε διαφορετικους χωρους) αλλα απο 65 σε 75 ειναι αλλο επιπεδο. Α ναι ειδα κ μια 85αρα αλλα δεν μου φτανει ο τοιχος!! Δυο ειναι οι λυσεις η να χτυπησω 65αρα αυτη του τιτλου αν υπαρχει ακομη η προσφορα ή να παρω 75 με καλη εικονα αλλα κατω η κοντα στις 2000 χιλιαδες, μην ξεφυγουμε κ αλλο.
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 σκέψου ότι εγώ εχθές πχ έβαλα να δω ταινία απο τα 3m σε 126" και έβλεπα κανονικά τώρα που πάω σε δικό μου σπίτι και στο σαλόνι η απόσταση καναπέ με τοίχο tv/πανιού είναι στα 4,5-5m σκέφτομαι σε tv να πάω τουλάχιστον στις 65" και αυτό για να μην ξεφύγω στα λεφτά, αλλιώς και γω θα ανέβαινα μινιμουμ στις 75" Οι 126 ιντσες στα 3μετρα ειναι πολλες για 1080p, βλεπεις pixels. Εκτος αν μιλας για 4Κ προβολεα που δεν το νομιζω. Αντιθετα οι 65 αλλα και οι 75 για τα 5 μετρα ειναι πολυ λιγες για 4Κ (4Κ τηλεοραση αφορα το τοπικ οποτε φανταζομαι οτι για 4Κ τηλεοραση μιλας.) Δυσκολευομαι δηλαδη να καταλαβω πώς απο την αρχικη διαπιστωση πας στην τελικη. Απο τον "γιγαντα" στην "μυγα". Εγω θα σου ελεγα να ριξεις τα λεφτα σε εναν 4Κ προβολεα οταν θα πεσουν οπως προβλεπεται μαλλον, γιατι τα 4.5-5 μετρα ειναι πολλα για τις υπαρχουσες ιντσες και τιμες των τηλεορασεων, τσαμπα λεφτα. Ριξε 500-700 ευρω για να βλεπεις τηλεοπτικα με μια 55αρα-60αρα και τα υπολοιπα κρατα τα για του χρονου ισως να γινεις cinema!
samniotis Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δεν είχα θέμα με pixel στις 126" απο τα 3 - 3+ μέτρα οπότε θέλω να πιστεύω ότι στα 4+ με 5 θα είμαι μια χαράο προβολέας όντως είναι Full HD και όχι 4Κ (δεν πάει τόσο βαθιά η τσέπη ) τηλεόραση αναγκαστικά σε μεσοβέζικη λύση - ξέρω ότι απο τέτοια απόσταση και 720p να ήταν, μικρή σημασία έχει αλλά καθαρά για ψυχολογικούς λόγους σκέφτομαι για 4Κ 65άρα τουλάχιστον, μιάς και παίζει μόνο kodi και κανα discovery απο nova προβολέα δεν αλλάζω γιατί ο καημένος ο benq λόγω υποχρεώσεων έχει γράψει με το ζόρι 75 ώρες εδώ και 4 χρόνια και αυτά περισσότερο σε 3D!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα