gv Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 αυτοι μαλλον ξέρουν καλύτερα https://www.backblaze.com/blog/hard-drive-reliability-stats-q1-2016/
SaFiS Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Εμένα πάλι δεν μου λέει τίποτα η backblaze. Δηγματολειψίες με τεράστιες ανισότητες σε αριθμούς δίσκων μεταξύ κατασκευαστών και consumer μοντέλα σε enterprise περιβάλλον. Ότι να'ναι... 1
kinitos Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 μετα απο πολλα χρονια με παρα πολλους δισκους απο ολες τις εταιριες και 80% wd - seagate εγω ξανα σε καμια περιπτωση δεν παιρνω seagate .τελευταια 3 χρονια τουλαχιστον 6 για πεταμα
Hristos.S Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Με τη μαζικότητα (με το κιλό) που βγαίνουν οι δίσκοι σήμερα (με 50 ευρώ γοράζεις 1ΤΒ), είναι καλύτερα να κοιτάει όποιος ενδιαφέρεται για αξιοπιστία δίσκους με πιστοποίηση 24/7. Δεν είναι τυχαίο που κοστίζουν περίπου 20% παραπάνω. Όπως έγραψε παραπάνω ο φίλος Safis μπορείς να πάρεις ένα WD enterprise gold ή ένα seagate enterprise με 100 ευρώ το 1 ΤΒ για οικιακή χρήση και εξασφαλίζεις αξιοπιστία με αυξημένο θορυβο, κατανάλωση κλπ. Μη ζητάμε τα παντα απο δίσκο του πενηντάρικου. Τον seagate baracuda τον παίρνουμε γιατί είναι φτηνός, γρήγορος, δροσερός και σχετικά αθόρυβος. Τι άλλο να ζητήσουμε από αυτόν το δίσκο; να κρατήσει και 10 χρόνια;
kinitos Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 σιγουρα οποιος δισκος δινει και μεγαλυτερη εγγυηση κραταει κατα κανονα και καλυτερα στη διαρκεια του χρονου
Dennis077 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Σας ευχαριστώ όλους για τις απόψεις σας...!!!!! Από ότι καταλαβαίνω είναι καλύτερα να μην πάρω εξωτερικό σκληρό αλλά εσωτερικό και να τον βάλω σε θήκη εκτός PC..!!!! Οι προτάσεις μου είναι οι εξής Seagate Barracuda 2TB,Western Digital Red 2TB SATA III και Seagate Ironwolf 2TB. Αντέχουν περισσότερο από τους εξωτερικούς σκληρούς που υπάρχουν στην αγορά...;; Όσο για την τιμή είναι κοντά οι εσωτερικοί με τους εσωτερικούς σκληρούς....!!!! Περιμένω τη γνώμη σας...!!!!
kinitos Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 αναμεσα σε αυτους εγω λεω red απο εκει και περα νομιζω δεν εχει μεγαλη διαφορα μεσα η εξω αν προσεχεις το δισκο και το αναψε σβησε εισαι οκ
Dennis077 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δε θέλω να τον έχω μέσα στο PC για να τον μεταφέρω εύκολα και δεν ήξερα αν κάνουν οι εσωτερικοί σκληροί για αυτό και αν αντέχουν το ίδιο με τους εξωτερικούς..!!!
kinitos Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 οσους εχω δει και ανοιξει εχουν τους ιδιους εσωτερικους με θηκη.ισως υπαρουν διαφορετικες εκδοσεις αλλα δεν το ξερω.αρα βαζεις μια καλη θηκη και κανεις το δισκο εξωτερικο.βεβαια ο red ειναι στη λογικη να ειναι συνεχεια να στελνει δεδομενα .για nas
SaFiS Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Οι δίσκοι που κοιτάς φαντάζομαι είναι 3,5άρηδες?? Αν ναι, η θήκη θα είναι απαραίτητα με έξτρα τροφοδοτικό για τα 12V που χρειάζεται ο δίσκος. Αν δεν σε πειράζει αυτό, ΟΚ. Αλλιώς θα πρέπει να πας σε 2,5άρη ο οποίος είναι και ακριβότερος. Οι καινούργιοι Seagate (πράσινη ετικέτα) φαίνονται καλοί. Έχω σκοπό να πάρω τον 2,5άρη 2TB FireCuda για να τον δοκιμάσω στο XBOX ONE ως εξωτερικό με μια θήκη USB 3.0...
Dennis077 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Τα βασικά μου κριτήρια είναι η χωρητικότητα, να μεταφέρεται εύκολα ο δίσκος και η γρήγορη μεταφορά δεδομένων. Είχα μια δυσάρεστη εμπειρία καθώς δεν είναι εύκολο να μεταφερθεί ο πύργος και έπρεπε να γίνει format και δεν είχα εξωτερικό δίσκο για back up και δανείστηκα από ένα φίλο οπότε δε θέλω να το ξαναπεράσω....!!!!!
adtakhs Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Εγώ λεω να πάρεις κάτι σε HITACHI . Οι δύο που αναφέρεις το έχουν παραχΕσει τελευταία με την αξιοπιστία τους . 1
Hristos.S Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Ο ironwolf βγήκε πρόσφατα, έχει πιστοποίηση 24/7 , 3 χρόνια εγγύηση και είναι στις 5900 αν και νομίζω ο ακριβότερος απο τους τρεις που προανέφερες.
Dennis077 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) O Seagate IronWolf 2TB NAS ξεκινάει από 98€ ενώ ο Western Digital Red 2TB SATA III ξεκινάει από 95 € και ο Seagate Barracuda 2TB SATA HDD ξεκινάει γύρω στα 80€ τιμές από το ιντερνετ..!!!! Στην ουσία έχουν την ιδια τιμή με τους εξωτερικούς σκληρούς δίσκους οπότε κοιτάω την αξιοπιστία ,τον θόρυβο και την αντοχή που έχουν οι ''εσωτερικοί σκληροί δίσκοι''...!!!! Επεξ/σία 8 Μαΐου 2017 από Dennis077
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα