Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εμένα πάλι δεν μου λέει τίποτα η backblaze. Δηγματολειψίες με τεράστιες ανισότητες σε αριθμούς δίσκων μεταξύ κατασκευαστών και consumer μοντέλα σε enterprise περιβάλλον. Ότι να'ναι...

• Like 1
Δημοσ.

μετα απο πολλα χρονια με παρα πολλους δισκους απο ολες τις εταιριες και 80% wd - seagate εγω ξανα σε καμια περιπτωση δεν παιρνω seagate .τελευταια 3 χρονια τουλαχιστον 6 για πεταμα

Δημοσ.

Με τη μαζικότητα (με το κιλό) που βγαίνουν οι δίσκοι σήμερα  (με 50 ευρώ γοράζεις 1ΤΒ), είναι καλύτερα να κοιτάει όποιος ενδιαφέρεται για αξιοπιστία δίσκους με πιστοποίηση 24/7.

Δεν είναι τυχαίο που κοστίζουν περίπου 20% παραπάνω.

Όπως έγραψε παραπάνω ο φίλος Safis  μπορείς να πάρεις ένα WD enterprise gold ή ένα seagate enterprise με 100 ευρώ το 1 ΤΒ για οικιακή χρήση και εξασφαλίζεις αξιοπιστία με αυξημένο θορυβο, κατανάλωση κλπ.

Μη ζητάμε τα παντα απο δίσκο του πενηντάρικου.

Τον seagate baracuda τον παίρνουμε γιατί είναι φτηνός, γρήγορος, δροσερός και σχετικά αθόρυβος. Τι άλλο να ζητήσουμε από αυτόν το δίσκο;

να κρατήσει και 10 χρόνια;

Δημοσ.

σιγουρα οποιος δισκος δινει και μεγαλυτερη εγγυηση κραταει κατα κανονα και καλυτερα στη διαρκεια του χρονου

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ όλους για τις απόψεις σας...!!!!! Από ότι καταλαβαίνω είναι καλύτερα να μην πάρω εξωτερικό σκληρό αλλά εσωτερικό και να τον βάλω σε θήκη εκτός PC..!!!! Οι προτάσεις μου είναι οι εξής  Seagate Barracuda 2TB,Western Digital Red 2TB SATA III και Seagate Ironwolf 2TB. Αντέχουν περισσότερο από τους εξωτερικούς σκληρούς που υπάρχουν στην αγορά...;; Όσο για την τιμή είναι κοντά οι εσωτερικοί με τους εσωτερικούς σκληρούς....!!!! Περιμένω τη γνώμη σας...!!!!

Δημοσ.

αναμεσα σε αυτους εγω λεω red απο εκει και περα νομιζω δεν εχει μεγαλη διαφορα μεσα η εξω αν προσεχεις το δισκο και το αναψε σβησε εισαι οκ

Δημοσ.

Δε θέλω να τον έχω μέσα στο PC για να τον μεταφέρω εύκολα και δεν ήξερα αν κάνουν οι εσωτερικοί σκληροί για αυτό και αν αντέχουν το ίδιο με τους εξωτερικούς..!!!

Δημοσ.

οσους εχω δει και ανοιξει εχουν τους ιδιους εσωτερικους με θηκη.ισως υπαρουν διαφορετικες εκδοσεις αλλα δεν το ξερω.αρα βαζεις μια καλη θηκη και κανεις το δισκο εξωτερικο.βεβαια ο red ειναι στη λογικη να ειναι συνεχεια να στελνει δεδομενα .για nas

Δημοσ.

Οι δίσκοι που κοιτάς φαντάζομαι είναι 3,5άρηδες?? Αν ναι, η θήκη θα είναι απαραίτητα με έξτρα τροφοδοτικό για τα 12V που χρειάζεται ο δίσκος. Αν δεν σε πειράζει αυτό, ΟΚ. Αλλιώς θα πρέπει να πας σε 2,5άρη ο οποίος είναι και ακριβότερος. Οι καινούργιοι Seagate (πράσινη ετικέτα) φαίνονται καλοί. Έχω σκοπό να πάρω τον 2,5άρη 2TB FireCuda για να τον δοκιμάσω στο XBOX ONE ως εξωτερικό με μια θήκη USB 3.0...

Δημοσ.

Τα βασικά μου κριτήρια είναι η χωρητικότητα, να μεταφέρεται εύκολα ο δίσκος και η γρήγορη μεταφορά δεδομένων. Είχα μια δυσάρεστη εμπειρία καθώς δεν είναι εύκολο να μεταφερθεί ο πύργος και έπρεπε να γίνει format και δεν είχα εξωτερικό δίσκο για back up και δανείστηκα από ένα φίλο οπότε δε θέλω να το ξαναπεράσω....!!!!!

Δημοσ.

Εγώ λεω να πάρεις κάτι σε HITACHI .

Οι δύο που αναφέρεις το έχουν παραχΕσει τελευταία με την αξιοπιστία τους .

• Like 1
Δημοσ.

Ο ironwolf βγήκε πρόσφατα, έχει πιστοποίηση 24/7 , 3 χρόνια εγγύηση και είναι στις 5900 αν και νομίζω ο ακριβότερος απο τους τρεις που προανέφερες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

O Seagate IronWolf 2TB NAS ξεκινάει από 98€ ενώ ο Western Digital Red 2TB SATA III ξεκινάει από 95 € και ο Seagate Barracuda 2TB SATA HDD  ξεκινάει γύρω στα 80€  τιμές από το ιντερνετ..!!!! Στην ουσία έχουν την ιδια τιμή με τους εξωτερικούς σκληρούς δίσκους οπότε κοιτάω την αξιοπιστία ,τον θόρυβο και την αντοχή που έχουν οι ''εσωτερικοί σκληροί δίσκοι''...!!!!

Επεξ/σία από Dennis077

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...