Προς το περιεχόμενο

Smartphones και επιλογή γλώσσας  

69 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποια γλώσσα επιλέγετε για το μενού του smartphone σας?

• Αγγλικά
    • Ελληνικά
    • Άλλη (Πείτε μας ποια)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Κινέζικα;; :o

Ξέρεις;

Ναι, αλλά επειδή ξεχνάω τους τεχνικούς όρους το γυρνώ σε κινέζικα από αγγλικά για να τους θυμάμαι :)

Δημοσ.

Ναι, αλλά επειδή ξεχνάω τους τεχνικούς όρους το γυρνώ σε κινέζικα από αγγλικά για να τους θυμάμαι :)

Είναι σπάνιο να συναντάς κάποιον που ξέρει κινέζικα. Well done :)

(τσίν τσαν τσόν :P)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Είναι σπάνιο να συναντάς κάποιον που ξέρει κινέζικα. Well done :)

(τσίν τσαν τσόν :P)

Η ανάγνωση/γραφή δεν είναι τόσο δύσκολη όσο νομίζεις.

Δημοσ.

Όταν είχα ξεκινήσει να χρησιμοποιώ android είχα ελληνικά μετά που άρχισα και ψαχνόμουν με root/custom roms etc μερικές φορές οι roms ήταν χάλια μεταφρασμένες έτσι ξεκίνησα να βάζω αγγλικά , τώρα χρησιμοποιώ μόνο αγγλικά , δεν μου κάθονται ωραία τα ελληνικά στο μάτι 

Δημοσ.

Ξεκάθαρα αγγλικά σε όλα τα υπολογιστικά συστήματα που εχω για τον εξής απλό λόγο. Αν έχω κάποιο πρόβλημα είναι πολύ πιο εύκολο και πιο πιθανό να βρω λύση στα αγγλικά παρά στα ελληνικά και θέλω τα μενού να είναι ακριβώς τα ίδια γιατί πολλά πράγματα χάνονται στην μετάφραση.

• Like 1
Δημοσ.

Ξεκάθαρα αγγλικά σε όλα τα υπολογιστικά συστήματα που εχω για τον εξής απλό λόγο. Αν έχω κάποιο πρόβλημα είναι πολύ πιο εύκολο και πιο πιθανό να βρω λύση στα αγγλικά παρά στα ελληνικά και θέλω τα μενού να είναι ακριβώς τα ίδια γιατί πολλά πράγματα χάνονται στην μετάφραση.

+1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...