Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλο απογευμα . αυτη τη στιγμη ειμαι κατοχος του xiaomi redmi note 2 και σκεφτομουν να μεταβω στην συσκευη του θεματος . θεωρειτε οτι αξιζει ? και ακομη ποσο πιστευετε οτι μπορει να πιασει το xiaomi που εχω? (αψογη κατασταση με ολα τα παρελκομενα)

http://www.mi.com/en/note2/

Δημοσ.

Σε τί δε σε καλύπτει αυτό που έχεις?

ευλογη ερωτηση . προς το παρον δεν εχω καποιο θεμα . ας πουμε ομως οτι τα 16GB αποθηκευσης και τα 2GB RAM αρχιζουν σιγα σιγα να θεωρουνται ξεπερασμενα....και επισης ο mediatek επεξεργαστης που πολλες φορες με βαρια χρηση (παιχνιδια κλπ) ξεσκιζει τη μπαταρια και ψιλοζεσταινεται και το κινητο

Δημοσ.

Το αν θεωρούνται ξεπερασμένα τα 2/16 νομίζω είναι αδιάφορο αφού εσένα δε σου δημιουργούν, όπως λες, κάποιο θέμα.

Επιπλέον η βαριά χρήση ξεσκίζει όλες τις μπαταρίες, πάρε powerbank.

Τώρα αν απλά θες να αλλάξεις κινητό οκ, συμπλήρωσε τη φόρμα αγοράς.

Δημοσ.

Αφού δεν έχεις πρόβλημα με το xiaomi γιατί δεν πας πάλι σε xiaomi;; Π.χ redmi note 4 ;; γλυτώνεις και το στήσιμο του τηλεφώνου από την αρχή, με το Mi account που έχεις θα μπουν αυτόματα όλες οι εφαρμογές - SMS - wifi password - μητρώο κλήσεων κλπ ρυθμίσεις που έχεις.

• Like 1
Δημοσ.

Πήγαινε στις αγγελίες και δες πόσο το δίνουν.

Και αν είσαι ευχαριστημένος με την Xiaomi να πας σε κάτι ποιο δυνατό με επεξεργαστή Snapdragon.

Δημοσ.

Πήγαινε στις αγγελίες και δες πόσο το δίνουν.

Και αν είσαι ευχαριστημένος με την Xiaomi να πας σε κάτι ποιο δυνατό με επεξεργαστή Snapdragon.

αν σου πω οτι δεν βλεπω πουθενα να το πουλανε? :unsure:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...