SOAD1981 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 καλο απογευμα . αυτη τη στιγμη ειμαι κατοχος του xiaomi redmi note 2 και σκεφτομουν να μεταβω στην συσκευη του θεματος . θεωρειτε οτι αξιζει ? και ακομη ποσο πιστευετε οτι μπορει να πιασει το xiaomi που εχω? (αψογη κατασταση με ολα τα παρελκομενα) http://www.mi.com/en/note2/
SOAD1981 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Σε τί δε σε καλύπτει αυτό που έχεις? ευλογη ερωτηση . προς το παρον δεν εχω καποιο θεμα . ας πουμε ομως οτι τα 16GB αποθηκευσης και τα 2GB RAM αρχιζουν σιγα σιγα να θεωρουνται ξεπερασμενα....και επισης ο mediatek επεξεργαστης που πολλες φορες με βαρια χρηση (παιχνιδια κλπ) ξεσκιζει τη μπαταρια και ψιλοζεσταινεται και το κινητο
turbat0s Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Το αν θεωρούνται ξεπερασμένα τα 2/16 νομίζω είναι αδιάφορο αφού εσένα δε σου δημιουργούν, όπως λες, κάποιο θέμα. Επιπλέον η βαριά χρήση ξεσκίζει όλες τις μπαταρίες, πάρε powerbank. Τώρα αν απλά θες να αλλάξεις κινητό οκ, συμπλήρωσε τη φόρμα αγοράς.
chios Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Αφού δεν έχεις πρόβλημα με το xiaomi γιατί δεν πας πάλι σε xiaomi;; Π.χ redmi note 4 ;; γλυτώνεις και το στήσιμο του τηλεφώνου από την αρχή, με το Mi account που έχεις θα μπουν αυτόματα όλες οι εφαρμογές - SMS - wifi password - μητρώο κλήσεων κλπ ρυθμίσεις που έχεις. 1
saruman123 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Πήγαινε στις αγγελίες και δες πόσο το δίνουν. Και αν είσαι ευχαριστημένος με την Xiaomi να πας σε κάτι ποιο δυνατό με επεξεργαστή Snapdragon.
SOAD1981 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Πήγαινε στις αγγελίες και δες πόσο το δίνουν. Και αν είσαι ευχαριστημένος με την Xiaomi να πας σε κάτι ποιο δυνατό με επεξεργαστή Snapdragon. αν σου πω οτι δεν βλεπω πουθενα να το πουλανε?
saruman123 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Με μία γρήγορη ματιά στο xiaomi-miui.gr το δίνουν 100€
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα