Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

80+% των παγκόσμιων καθαρών κερδών από πωλήσεις κινητών το εχει η apple !!! Ολοι οι άλλοι μοιράζονται τα υπόλοιπα ...

Οι υπόλοιποι μέτοχοι της aapl που έχουμε στο forum θα νιώθουν άβολα με το πάθος σου (έχω 1-2 στο μυαλό μου που θα σιχτιρίζουν με την ταχύτητά σου). Καλή δουλειά!

• Like 4
Δημοσ.

δηλωνω πιστη στην επιστημη-τεχνολογια.

να δουμε ποσο γρηγορα θα εξελισονται τα κινητα. προς το παρον αντε να βαλουν μια καμερουλα ακομα, κανα πυρηνα ακομα. κατι πιο χρησιμο ρε παιδια?

Τι θα ήθελες?

Δημοσ.

Κάτι μου λέει πως όταν οι Κινέζοι βγάλουν την σαβούρα με τις διαφημίσεις και βάλουν σωστές μεταφράσεις μέσα στα κινητά θα παίζουν χαλαρά σε πρώτες θέσεις!!! 

Δημοσ.

Δεν ειμαι ούτε φαν μπόι ούτε τίποτα απλά επειδή εχω ασχοληθεί με τα οικονομοτεχνικά εταιρειών τεχνολογίας ... κι αυτό λέει παρά πολλά . Η υπεραξία του προϊόντος . Μιλάμε για βασιλιά που παίζει μόνο του . Από την άλλη κινητά όπως το s8 αδικούνται από το λογισμικό τους . 14 κινητά άλλαξα τα 12 ηταν android ... Δυστηχως αν η Νοκια είχε εξελίξει το meego κινητά όπως το s8 θα είχαν άλλη τύχη κατεμε .

• Like 2
Δημοσ.

Όταν βγάζεις κινητό κάθε χρόνο που κοστίζει 800€ με ελάχιστες έως καθόλου διαφορές με το ακριβώς προηγούμενο μοντέλο πως ακριβώς θα κάνεις περισσότερα νούμερα;

Και ειδικά όταν έχεις την Xiaomi και την κάθε Xiaomi να βγάζει κάθε χρόνο ναυαρχίδα με πολύ λιγότερο κόστος γιατί πολύ απλά όταν αγοράζεις Xiaomi αγοράζεις τηλέφωνο όταν αγοράζεις Samsung - Apple - LG κτλ. αγοράζεις τηλέφωνο + φίρμα

Το λες και είναι κάτι κακό, μα η φίρμα είναι αυτό που θέλουν να αγοράσουν οι περισσότεροι με τα κινητά αυτά

Δημοσ.

Το λες και είναι κάτι κακό, μα η φίρμα είναι αυτό που θέλουν να αγοράσουν οι περισσότεροι με τα κινητά αυτά

τότε φίλε μου καλά να πάθουμε όλοι μας , αν είμαστε τόσο ταγάρια και fashion victims για να αγοράζουμε μόνο και μόνο για τη φίρμα και λίγα χρεώνουν, σαν τη δεκαετία του 90 αν δεν φόραγες κίτρινο μποτάκι τρακτεροτο τζην levis και flight jacket alpha δεν σου έδινε κανείς σημασία, τωρα αυτόν το ρόλο τον έχουν τα μήλα και οι γαλαξίες, θα το πω άλλη μία φορά - ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ μονο έτσι καταλαβαίνουν τα ζωα (η καλύτερα αφού δεν καταλαβαίνουν) 

ps 

και εγώ μέσα στα παραπάνω δεν βγάζω έξω την ουρά μου

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ καλό νέο αν είσαι μέτοχος.

Οι μέτοχοι όμως έχουν αντιστρόφως ανάλογα συμφέροντα με τον καταναλωτή.

Αν το έχω καταλάβει λάθος διόρθωσέ με.

Συγκρουονται αλλα πολλες φορες ευθυγραμμιζοντε κιολας.. Σε καμια περιπτωση δεν ειναι αντιστροφως αναλογα παντως

Εννοειται δεν συμφωνω με οποιονδηποτε τετοιο πανηγυρισμο!! μη παρεξηγηθω

• Like 1
Δημοσ.

Αν οι κινεζοι φτιαξουν καλη καμερα...χαιρετισματα!

Ειναι πολυ βασικο οπως και το ip68.

Φίλε μου είσαι βαθιά νυχτωμένος το Mi 5 βγάζει πολύ καλύτερες φωτογραφίες απ το GALAXY S7που βγήκαν την ίδια χρονική περίοδο

http://m.gsmarena.com/xiaomi_mi_5_time_saver-review-1423.php

Κοίτα το Review κάτω κάτω που λέει για την φωτογραφία.

και το Mi 4 έβγαζε καλύτερη Βραδυνή από το GALAXY S6 το δοκιμαζαμε με φίλο και το παραδέχτηκε και ο ίδιο που είχε το Samsung.

Και εγώ δεν ανέχομαι να παίρνω έναν κολοσσό σαν το S8 και να μην μπορεί το κινητό να δείχνει το κόκκινο και το φούξια απλά ξεφτίλα. Και δεν το κάνει μόνο το s8 αλλά όλα τα κινητά της Samsung με amoled.

• Like 1
Δημοσ.

Αν η xiaomi φτιάξει της cameres της αντίο... Για την ώρα είναι κάτο από μέτριο (ακόμη και στης ποιο ακριβές ναυαρχιδες)

και τότε ξύπνησες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...