Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην τελευταία της έκθεση που αφορά στις αποστολές smartphones για τους πρώτους τρεις μήνες του νέου έτους.

Οι αριθμοί που έδωσε στην δημοσιότητα η γνωστή εταιρεία ερευνών της αγοράς αποκαλύπτουν ότι οι αποστολές των Samsung και Apple παρέμειναν στάσιμες από έτος-σε-έτος, ωστόσο οι δύο εταιρείες συνεχίζουν να βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις της αγοράς σε παγκόσμιο επίπεδο.

Παρόλα αυτά, ενδέχεται σύντομα να αρχίζουν να νιώθουν σημαντική πίεση από τις τρεις Κινέζικες εταιρείες που ακολουθούν και βρίσκονται μέσα στην πρώτη πεντάδα. Η Huawei από τις 28,1 εκατομμύρια αποστολές το πρώτο τρίμηνο του 2016 έφτασε τις 34,2 εκατομμύρια τους τελευταίους τρεις μήνες και αύξησε το ποσοστό της κατά 1,5% πλησιάζοντας ακόμα περισσότερο την Apple. Οι αποστολές της Oppo γνώρισαν ακόμα μεγαλύτερη αύξηση, 29,8% από έτος-σε-έτος, κερδίζοντας 1,5% όσον αφορά στο ποσοστό της στην αγορά σε σύγκριση με το πρώτο τρίμηνο του 2016.

Η εταιρεία Vivo βρέθηκε στην 5η θέση της κατάταξης, με περισσότερες από 18 εκατομμύρια αποστολές και μερίδιο αγοράς 7,4%. Όσον αφορά στις αποστολές σε παγκόσμιο επίπεδο, αυξήθηκαν κατά 4,3% στις 347,4 εκατομμύρια μονάδες.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Link.png Site: GSMArena
Δημοσ.

Ο ανταγωνισμός κάνει καλό στην (οικονομική) μας υγεία και την τεχνολογική πρόοδο. Προς το παρόν δηλώνω πίστη στη Sammy, αλλά ποιος ξέρει αργότερα;

Δημοσ.
Ο ανταγωνισμός κάνει καλό στην (οικονομική) μας υγεία και την τεχνολογική πρόοδο. Προς το παρόν δηλώνω πίστη στη Sammy, αλλά ποιος ξέρει αργότερα;

Εγώ δεν δηλώνω πίστη σε κανέναν.

Προς το παρόν αγοράζω Xiaomi αλλά αργότερα κανείς δεν ξέρει

• Like 18
Δημοσ.

δηλωνω πιστη στην επιστημη-τεχνολογια.

να δουμε ποσο γρηγορα θα εξελισονται τα κινητα. προς το παρον αντε να βαλουν μια καμερουλα ακομα, κανα πυρηνα ακομα. κατι πιο χρησιμο ρε παιδια?

Δημοσ.

Εγώ δεν δηλώνω πίστη σε κανέναν. Προς το παρόν αγοράζω Xiaomi αλλά αργότερα κανείς δεν ξέρει

Το γενικότερο σχόλιό μου απηχεί αυτό που λες εσύ. Μην τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς.

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται καν να διαβάσεις το άρθρο, ο τίτλος τα λέει όλα!

έχουμε γεμίσει *#$%^ες που φτιάχνουν κινητά χωρίς ουσία. Λες και θα τρέξουμε εφαρμογές πυρηνικής φυσικής στα κινητά.

• Like 1
Δημοσ.

Τους τα λεγα εγώ ότι τα κινητά των 800 ευρώ είναι βλακείες και ότι δεν θα πάνε μπροστά έτσι αλλά δεν με ακούγανε.

Δημοσ.

Τους τα λεγα εγώ ότι τα κινητά των 800 ευρώ είναι βλακείες και ότι δεν θα πάνε μπροστά έτσι αλλά δεν με ακούγανε.

Δηλαδη η huawei που πηγε μπροστα εχεις δει τι τιμες εχει στα νεα της κινητα?

Να σε βοηθησω...

https://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?keyphrase=p10&price_min=450.0

Δημοσ.

80+% των παγκόσμιων καθαρών κερδών από πωλήσεις κινητών το εχει η apple !!! Ολοι οι άλλοι μοιράζονται τα υπόλοιπα ...

Δημοσ.

80+% των παγκόσμιων καθαρών κερδών από πωλήσεις κινητών το εχει η apple !!! Ολοι οι άλλοι μοιράζονται τα υπόλοιπα ...

Όχι, 99.7% των παγκόσμιων καθαρών κερδών από πωλήσεις κινητών το έχει η Xiaοmi και όλοι οι άλλοι μοιράζονται τα υπόλοιπα. Δεν είναι καθόλου φανταστικό το ποσοστό! :D

• Like 2
Δημοσ.

Πολύ καλό νέο αν είσαι μέτοχος.

Οι μέτοχοι όμως έχουν αντιστρόφως ανάλογα συμφέροντα με τον καταναλωτή.

Αν το έχω καταλάβει λάθος διόρθωσέ με.

• Like 4
Δημοσ.

Όταν βγάζεις κινητό κάθε χρόνο που κοστίζει 800€ με ελάχιστες έως καθόλου διαφορές με το ακριβώς προηγούμενο μοντέλο πως ακριβώς θα κάνεις περισσότερα νούμερα;

Και ειδικά όταν έχεις την Xiaomi και την κάθε Xiaomi να βγάζει κάθε χρόνο ναυαρχίδα με πολύ λιγότερο κόστος γιατί πολύ απλά όταν αγοράζεις Xiaomi αγοράζεις τηλέφωνο όταν αγοράζεις Samsung - Apple - LG κτλ. αγοράζεις τηλέφωνο + φίρμα

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...