Mazinga Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δεν προλαβα το edit.... Τωρα θα δουμε να πεφτουν οι τιμες των μεταχειρισμενων Ν3DSXL....Παλι καλα που δεν εχουμε τρελλη αποκλιση απο αλλου στην ΕΕ...
Mazinga Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 και με γνώμονα το περασμα του χακαρισματος από a9lh σε boot9strap. (δεδομενου οτι το luma3ds θα είναι μόνο σε boot9strap πλέον) https://3ds.guide/up...g-to-boot9strap ξερετε τι θα γινει με την καινουργια κονσολιτσα που θα φοραει μαλλον 11.4 λογισμικο...
Moderators Malthador Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Θέλετε να μου εξηγήσετε με απλά ελληνικά τη διαφορά θα έχω στο N3DS μου αν περάσω μέσα αυτά τα καινούρια κόλπα που λέτε; Τώρα έχω Luma3DS και a9lh, παρέα με το 3.1.0 fork του freeshop. Τι θα αλλάξει αν αναβαθμίσω; εντιτ: Ουπς, λάθος νήμα, τώρα το είδα, να μεταφερθεί plz.
orck Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Φυσικα και υπαρχει αλλα και παλι κατω απο 160ευρω-170ευρω δεν το βλεπω. Και αυτο γιατι στην Ελλαδα συνηθιζουμε να τσιμπαμε σε αρκετα πραγματα λιγο παραπανω τις τιμες απο τους αλλους. Η προτεινομενη τιμη ειναι τα 160ευρω. Εστω οτι η τιμη πεσει στα 165ευρω πχ θεωρεις προσωπικα οτι αξιζει σε σχεση με τα σχεδον 190ευρω του 3ds Xl που βλεπουμε τωρα? Απο οσο διαβαζω οι περισσοτεροι δεν χρσιμοποιουν συχνα το 3d η και καθολου. Εαν τα υπολοιπα μεσα ειναι ιδια τοτε γιατι να δωσεις αυτη την μικρη διαφορα για να παρεις το ανωτερο new 3ds xl, απλα για να εχεις να λες οτι ειναι ανωτερο απο το new 2ds xl; Τι ονοματα ειναι αυτα; Εαν βγει επομενη γενια πως θα το πουνε; NEW new 3dsl XL;
Moderators Malthador Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δεν θα βγει άλλη 3DS γενιά.
Mazinga Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Στοιχημα οτι μολις σταματησει η παραγωγη του 3DS θα βγουν πολλοι και θα κλαυτουν για το κακομοιρο το μηχανακι που ηταν μπροστα....
Braveheart1980 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Στοιχημα οτι μολις σταματησει η παραγωγη του 3DS θα βγουν πολλοι και θα κλαυτουν για το κακομοιρο το μηχανακι που ηταν μπροστα.... Γιατί δεν ήταν; 1
Mazinga Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Γιατί δεν ήταν; Αλλο αυτο. Εννοώ οτι ενα καινοτομο χαρακτηριστηκο που δεν το εκτιμησαν στην ζωη του μηχανηματος θα το ζητουν μετα... ααα, εχεις ΠΜ.
Fulgore Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 ααα, εχεις ΠΜ. Λατρευω παντως οταν διαβαζω ontopic πραγματα να γραφονται σε pm οταν ειμαστε σε forum....
Moderators Malthador Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Αλλο αυτο. Εννοώ οτι ενα καινοτομο χαρακτηριστηκο που δεν το εκτιμησαν στην ζωη του μηχανηματος θα το ζητουν μετα... ααα, εχεις ΠΜ. Εγώ πάντως ήδη στεναχωριέμαι που στο NSw παίζω φορητά Zelda και Mario Kart χωρίς στερεοσκοπικό 3D. Εκτός κι αν εννοείς το «άλλο» χαρακτηριστικό που έχει το 3DS και δεν το έχει το NSw, το οποίο επίσης μου λείπει.
Fulgore Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Βασικα αν ειναι η μπαταρια/αυτονομια αισθητα καλυτερη χωρις το 3d τοτε χαλαλι. Το λεω γιατι ειναι μεγαλο προβλημα η αυτονομια μπαταριας γενικα στις φορητες συσκευες. Και το προβλημα δεν ειναι μονο στο αν κραταει λιγο ή πολυ αλλα σε βαθος χρονου απο τις πολλες φορτισεις ποσο θα φτασει να κραταει.
panther_512 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Εγώ προσωπικά λατρεύω το 3D του 3DS και είναι κάτι που σίγουρα θα μου λείψει.
Moderators Malthador Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Τα έχουμε ξαναπεί, για το NSw δεν ισχύει ότι ισχύει στις περισσότερες φορητές συσκευές, εκτός κι αν κάποιος το αγοράσει αποκλειστικά για φορητό. Από τη στιγμή που ο κύριος gaming όγκος θα γίνεται στην τηλεόραση, τότε θα είναι πάντα full-charged για φορητή χρήση. Από εκεί και πέρα το θέμα της αυτονομίας σε gaming συσκευές (δηλαδή σε συσκευές με heavy χρήση οθόνης) ποτέ μου δεν το κατάλαβα. Ας υποθέσουμε ότι το NSw κρατάει 3 ώρες, τότε το επιχείρημα κάποιων είναι «αν πάω 4 ώρες ταξίδι δεν θα μου αντέξει». Με την ίδια λογική, και 10 ώρες αυτονομία να είχε, αν πήγαινες 12 ώρες ταξίδι πάλι δεν θα άντεχε. Γενικά, οι gaming συσκευές είναι κατ' αρχάς είναι είδος ψυχαγωγίας (και άρα όχι εργαλεία δουλειάς) και κατά δεύτερον είναι για συνεχόμενη χρήση οθόνης (όχι για αποσπασματική όπως τα smartphones π.χ.). Αν θέλει κάποιος να παίζει 20 ώρες σερί ας αγοράσει έναν έξτρα φορτιστή ή ένα έξτρα powerbank, τι να κάνουμε δεν γίνεται αλλιώς τεχνικά με τα μέχρι τώρα δεδομένα.
Mazinga Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Εχουμε πουθενα σε ιντερνετ καποια συγκριση σε διαστασεις μεταξυ του Ν3δσΧΛ και της νεας κονσολας;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα