Fulgore Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Ασε ολα τα σκρουτζομαγαζα ολο τον καιρο που δεν υπηρχε αντιπροσωπια χορευαν και εβαζαν τις τιμες στα υψη. Τωρα μπορεις να βρεις απλο 2DS με τιμη στα 99 Δεν ειναι μονο στο 2ds xl αυτο. Και στην συλλεκτικη του pokemon σου λεει ο αλλος(μονο εγω το εχω απο skroutz αρα την βαζω οσο θελω την τιμη) https://www.skroutz.gr/s/10237721/Nintendo-New-3DS-XL-Solgaleo-Lulana-Limited-Edition-New-3DS-XL.html http://www.plaisio.gr/games/nintendo/2DS-3DS-consoles/Nintendo-New-3Ds-xl-Solgaleo-And-Lunala-Lmt-ACC-3DS--0013.htm http://www.public.gr/product/gaming/consoles/nintendo-2ds-3ds/new-nintendo-3ds-xl-solgaleo-and-lunala-limited-edition-mayro/prod8270442pp/
Greygore Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Με ψήνει πάντως, λίγο το Xenoblade Chronicles, λίγο κάποια απο τα SNES VC games, νομίζω θα είναι καλό upgrade απο το (παλιό) 3DS XL που έχω αλλά... αυτά τα secondary triggers ZL και ZR φαίνονται τοποθετημένα κάπως άβολα. Ξέρει κανένας αν παίζει πολλή χρήση στο Xenoblades για τα συγκεκριμένα κουμπιά (μια και βλέπω πως είναι το μόνο "exclusive" που με ενδιαφέρει);
Edel Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Με ψήνει πάντως, λίγο το Xenoblade Chronicles, λίγο κάποια απο τα SNES VC games, νομίζω θα είναι καλό upgrade απο το (παλιό) 3DS XL που έχω αλλά... αυτά τα secondary triggers ZL και ZR φαίνονται τοποθετημένα κάπως άβολα. Ξέρει κανένας αν παίζει πολλή χρήση στο Xenoblades για τα συγκεκριμένα κουμπιά (μια και βλέπω πως είναι το μόνο "exclusive" που με ενδιαφέρει); Αλλαγή target στη μάχη,στρατηγικές εντολές στην ομάδα κατά τη διάρκεια της μάχης , άνοιγμα χάρτη στο explore. επειδή το παίζω και γω τώρα, αυτή τη περίοδο, παίζουν αρκετά στο συγκεκριμένο παίγνιο 1
christos_75 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Θα ειναι συμβατο με NEW 2DS XL? γιατι θυμαμαι οτι ηταν μονο για NEW 3DS/XL....
Greygore Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Είμαι με την εντύπωση πως, εκτός απο την λειτουργία του στερεοσκοπικού 3D της άνω οθόνης, τα τεχνικά χαρακτηριστικά θα είναι τα ίδια με το New 3DS, οπότε απο θέμα hardware λογικά δεν θα έχει θέμα να το τρέξει στο New 2DS XL. @Edel ευχαριστώ για τις πληροφορίες!
christos_75 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Αφού και το 2DS XL "NEW" είναι. Νew ειναι και τα δυο μηπως ομως ειχε και κολλημα για το 3d για αυτο ρωτησα. Ενδιαφερον παντως εαν ειναι να παιζει και το Xenoblade Chronicles, γιατι καποιοι που ειχαν απλο 3ds θα εχουν την ευκαρια να το παιξουν στην νεα κονσολα!
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Το παίζει κανονικότητα. Το πρόβλημα με τα old ήταν ότι δεν μπορούσαν να το σηκώσουν και όχι για το 3ds.
Satanochio Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Θα ειναι συμβατο με NEW 2DS XL? γιατι θυμαμαι οτι ηταν μονο για NEW 3DS/XL.... Ναι θα είναι.Έχει τα ίδια specs με το new3ds χωρίς τη λειτουργία 3d. Θα το πάρω μόνο αν γίνει καμιά στραβή και βγάλουν το dragon quest XI μόνο για new και 2ds xl.Διαφορετικά δεν το αλλάζω το κανονικό 2ds με τίποτα.Προτιμώ να ξαναπάρω 2ds παρά xl.Είναι η πιο βολική φορητή κονσόλα για εμένα.Πλέον τα δάχτυλα μου μετά από πέντε λεπτά με πονάνε στο dsi xl.
Fulgore Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Ενταξυ για να πουμε και την αληθεια εχει διαφορες αγαπητε το 2ds xl αξιες αναφορας σε σχεση με το 2ds. 1)Μεγαλυτερη οθονη,δεν νομιζω να χρειαζεται να πουμε κατι σε αυτο. 2)Ειναι αναδιπλουμενο,ενω το απλο 2ds παλι οχι. 3)Καλυτερη αυτονομια μπαταριας 4)Καλυτερη ποιοτητα κατασκευης. 5)Και φυσικα τα καλυτερα specs. Βαζουμε σε ολα αυτα και το γεγονος οτι οντως υποστηριζει περισσοτερα παιχνιδια σε σχεση με το 2ds οπως το παραπανω και δεν θελει και πολυ για να καταλαβουμε γιατι το 2ds βγαινει τοσο φθηνα,ειδικα σε bundle με παιχνιδι. Το 2ds πλεον αξιζει κυριως για οποιον θελει να παιξει λιγα παιχνιδια(κυριως pokemon)με σχετικα μικρο κοστος.
Greygore Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Μιλώντας για exclusives, εκτός απο το Xenoblade Chronicles και το Fire Emblem Warriors, υπάρχει κάποιο άλλο παιχνίδι που τρέχει αποκλειστικά στα New 3DS/2DS (εκτός SNES VC); Ακούω επίσης πως το Hyrule Warriors σε ορισμένα σημεία είναι unplayable σε vanilla 3DS λόγω frame drops. Με ψήνει η αναβάθμιση αρκετά, εφ'όσον η τιμή δεν παραφουσκώσει Also, κάπως offtopic, αλλά αναρωτιέμαι αν η Nintendo αποφασίσει τελικά να κυκλοφορήσει στο VC του New 3DS κανένα GBA game, πολύ θα ήθελα να παίξω ξανά κανένα Minish Cap ή το Golden Sun χωρίς να πρέπει να ξεθάψω το GBA SP απο την αποθήκη...
Fulgore Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Με ψήνει η αναβάθμιση αρκετά, εφ'όσον η τιμή δεν παραφουσκώσει Αφου εχεις ηδη εσυ κονσολα να κανεις την δουλεια σου,πιο πολυ κερδισμενος θα βγεις απο την λιγο μεγαλυτερη οθονη και μπαταρια βασικα και μπορεις να περιμενεις και για black friday δεν τρεχει τπτ. Για τα αλλα που αναφερεις δεν γνωριζω δυστηχως. 1
Satanochio Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Το 2ds πλεον αξιζει κυριως για οποιον θελει να παιξει λιγα παιχνιδια(κυριως pokemon)με σχετικα μικρο κοστος. Αυτό δεν ισχύει.Έχω παίξει ήδη καμιά 20 αριά jrpgs από όταν το αγόρασα με μέσο όρο το καθένα τις 40-50 ώρες(και σε περιπτώσεις όπως monster hunter 4,pokemon moon,dragon quest 7,smtiv πάνω από 100 ώρες) και συνεχίζω να παίζω στο 2ds.Με τόσες ώρες δεν θα μπορούσα να παίξω σε κανονικό ή xl μοντέλο.Θα με πονάγανε τα δάχτυλα. Η μεγαλύτερη οθόνη και τα ελαφρώς καλύτερα specs δεν επηρεάζουν σε κάτι το παιχνίδι.Για παράδειγμα στο mh4u δεν είχα κανένα πρόβλημα να παίξω ακόμα και online χωρίς c stick.Θέμα συνήθειας είναι.Όσον αφορά την ποιότητα κατασκευής το κανονικό 2ds υπερτερεί έναντι του κανονικού γιατί δεν θα σου χαλάσει ή χαλαρώσει με το άνοιξε κλείσε την οθόνη. Η διαφορά για εμένα είναι καθαρά το design.Το 2ds xl και το new 3ds είναι πολύ πιο ωραίες εμφανισιακά.Ειδικά κάποιες ειδικές εκδόσεις.
Mazinga Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Τιμη 159 ευρω και στην ελλαδα για την νεα κονσολα. 1
christos_75 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Τιμη 159 ευρω και στην ελλαδα για την νεα κονσολα. Ναι ειχα ανεβασει και link απο Media εδω και μια εβδομαδα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα