Braveheart1980 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Αντε να δω και ποτε κάποιος "δημοσιογραφος" εκ των "αρθογραφων" του ινσομνια-νιντυ-εντερνιτυ θα παρει οτι γραφουμε εδω, θα μεταφρασει 1-2 αρθρα απο Polygon και θα "δημοσιευσει" και καλα "νεα" στο πρωτοσελιδο των ιστοσελιδιων τους. {edit} done: http://www.ninty.gr/home/news/12246-gnoriste-to-new-nintendo-2ds-xl/ παρεμπιπτόντως, ποιος χρησιμοποιει ΠΑΝΤΑ-ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ το 3d στο 3DS του; να κανουμε ενα γκαλοπ ; καλα ειδα και αυτο...http://www.ninty.gr/showthread.php?t=14098&page=73 ο προεδρος ΝΟΑ δηλωσε οτι ουσιαστικα διαφορα new 2ds XL / new 3ds XL ειναι το 3d...αρα... Εγω θελω να δω τι firmware θα φοραει το μηχανακι... Φίλτατε Καταρχήν σε ευχαριστώ για τη διαφήμιση του ninty.gr το fan site μονόδρομο για τους έλληνες φαν της Nintendo εδώ και μια δεκαετία και βάλε. Αναφορικά με τους σε εισαγωγικά δημοσιογράφους μας να σου διευκρινίσω πως όπως όλοι αναπαράγουμε προφανώς ειδήσεις από άλλα site που με τη σειρά τους αναπαράγουν από άλλα κλπ. Εμείς μάλιστα δε ασχολούμαστε ερασιτεχνικά δεν πληρωνόμαστε από κανέναν και λογοδοτούμε μόνο στην κοινότητά μας. Αυτό που σίγουρα μας διαφοροποιεί είναι τα ελληνικά video reviews (πχ Site: 1 , Site: 2 , Site: 3 , κ.ά.), η μεγάλη μας κοινότητα (άνω των 3.500 μελών) και σαφέστατα τα άρθρα και οι απόψεις μας ( Site: 1 , Site: 2 , κ.ά) Από την ενασχόληση μας μάλιστα όχι μόνο δε βγάζουμε χρήματα, αφού όπως μπορείς να δεις ΔΕΝ έχουμε καν διαφημίσεις (σκέψου το κόστος συντήρησης) αλλά και το χρόνο μας για να δώσουμε ενεργά στην κοινότητα ότι καλύτερο μπορούμε Μάλιστα σου απευθύνω ανοιχτό κάλεσμα για συμμετοχή όχι μόνο σαν μέλος αλλά και σαν συντάκτης με το δικό σου παρόμοιο ή ακόμα και καλύτερο πρωτότυπο υλικό. PM me για περισσότερα Σας ευχαριστώ όλους για την ανάγνωση του παρόντος Φιλικά Γιώργος ΥΓ Ειδικά για το θέμα με το 2ds xl έχουμε επίσημο δελτίο τύπου ;-) 6
panther_512 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Χαίρομαι πολύ που κάτι που ξεκινήσαμε τότε με τον "poromeno" εξελίχθηκε σε κάτι τόσο ωραίο Βέβαια η προσπάθεια και το μεράκι ήταν όλο δικό του. Εγώ απλώς στήριζα οικονομικά το site τα πρώτα χρόνια μέχρι να σταθεί στα πόδια του. Κρίμα που η δουλειά μου δεν μου άφησε περιθώρια να ασχοληθώ περισσότερο. 3
mansa2k Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 @panther_512 Και γιατί δεν γράφεις στο ninty τότε με τόσα χιλιάδες μέλη; Αν θυμάμαι πάντως καλά αυτός που βοηθούσε οικονομικά το site ήταν από την Κύπρο. Κατά τα άλλα όταν το θυμηθούμε να γράψουμε και κάτι για το new 2ds...... 1
panther_512 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Καλά θυμάσαι, Κύπρο είμαι Για το 2DS XL τώρα, βασικά είναι το τελευταίο στάδιο του "Product Cycle". Ουσιαστικά είναι η αρχή του τέλους του 3DS. Βέβαια κανένας μας δεν περίμενε το συγκεκριμένο hardware revision. 3
najinblue3 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Εγω με το 1ο 3DS θα παω μαλλον για αγορα, ειναι ιδιο υποτιθεται με το new 3ds ?
najinblue3 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Με το new ετσι? Ειχα ψηθει να παρω το new 3DSΧL αλλα τωρα με αυτο ψηθηκα..
Bourdoulas Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Είναι ακριβώς ίδιο με το New 3ds xl οπότε αν δεν σε ενδιαφέρει το 3d πας για το 2ds. 1
najinblue3 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 thx Bourdoulas, αυτο δεν ειχα καταλαβει, μιας και στο 1ο δε χρησιμοποιω το 3δ αρκετα εως καθολου, παω για αυτο
Moderators Malthador Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Moderators Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Το New 2DS θα φοράει το τελευταίο firmware. Just sayin'...
Fulgore Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Αντε να δω και ποτε κάποιος "δημοσιογραφος" εκ των "αρθογραφων" του ινσομνια-νιντυ-εντερνιτυ θα παρει οτι γραφουμε εδω, θα μεταφρασει 1-2 αρθρα απο Polygon και θα "δημοσιευσει" και καλα "νεα" στο πρωτοσελιδο των ιστοσελιδιων τους. {edit} done: http://www.ninty.gr/home/news/12246-gnoriste-to-new-nintendo-2ds-xl/ παρεμπιπτόντως, ποιος χρησιμοποιει ΠΑΝΤΑ-ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ το 3d στο 3DS του; να κανουμε ενα γκαλοπ ; καλα ειδα και αυτο...http://www.ninty.gr/showthread.php?t=14098&page=73 ο προεδρος ΝΟΑ δηλωσε οτι ουσιαστικα διαφορα new 2ds XL / new 3ds XL ειναι το 3d...αρα... Εγω θελω να δω τι firmware θα φοραει το μηχανακι... Δεν νομιζω να προκαλουν σε καποιον εντυπωση τα παραπανω περι ninty. Οι μισοι(περιπου)που σχολιαζουν στο παρον θεμα,σχολιαζουν και στο αλλο forum. 1
cupra20vt Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Αν κάνετε κάποιο group buy ενημερώστε εγώ τα έβαλα είδη στην άκρη τα χρήματα 1
Fulgore Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Αντε να δω και ποτε κάποιος "δημοσιογραφος" εκ των "αρθογραφων" του ινσομνια-νιντυ-εντερνιτυ θα παρει οτι γραφουμε εδω, θα μεταφρασει 1-2 αρθρα απο Polygon και θα "δημοσιευσει" και καλα "νεα" στο πρωτοσελιδο των ιστοσελιδιων τους. {edit} done: http://www.ninty.gr/home/news/12246-gnoriste-to-new-nintendo-2ds-xl/ Τελος εισαι λαθος γιατι εχει ανεβει ηδη σχετικη ειδηση για τα περι 2ds xl και στο insomnia μια μερα πριν το σχολιο σου κιολας http://www.insomnia.gr/topic/643206-%CF%84%CE%BF-%CE%BD%CE%AD%CE%BF-nintendo-2ds-xl-%CE%BA%CF%85%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%AF-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-28-%CE%B9%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%AE-14999/ Οσο για το ninty αλλα και αλλα παρομοια site,προσωπικα η αποψη μου απο την προηγουμενη κονσολα της nintendo(το wii u),ειναι πως κακως δεν ειχα γραφτει στο αλλο forum μπας και γινει καμια κουβεντα/διαλογος,και περιμενα απο το κεντρικο του wii u(στο insomnia) που ηταν τραγικο απο πλευρας συμμετοχης και σχολιων. Ακομα και στο δημοφιλεστερο και πιο εμπορικο θεμα του ps4 μια απο τα ιδια. Ολη η κουβεντα γυρω απο τις τιμες των ps4 και ps4 pro,και ελαχιστη κουβεντα για τα παιχνιδια αυτα καθαυτα. Ειδικα τα παιχνιδια του 2017 περαν του mainstream horizon,εχουν ελαχιστη συμμετοχη,πραγμα τραγικο αφου υποτιθεται οτι επεφτε κραξιμο επειδη δεν υπηρχαν παιχνιδια να παιξει ο κοσμος περαν των remastered. Αρα αν και δεν ειμαι υπερ του να συμμετεχεις σε πολλαπλα forum,γιατι περαν του μπερδεματος να θυμασαι ποιος εγραψε τι(+οτι θελει παραπανω χρονο να παρακολουθεις ταυτοχρονα forum)καμια φορα μπορει να υπαρξει και συγκρουση απο συμφορουμιτες που συμμετεχουν και στα δυο forum. Οποιος ομως θελει οντως να κουβεντιασει και να κανει διαλογο δυστηχως ή ευτυχως τετοια forum ειναι μονοδρομος.
christos_75 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Αρα στην αγορα θα μεινουν ενεργες 3 κονσολες με τιμες απο 99-219 99€ 2ds απλό 159,99€ NEW 2DS XL 219,99€ NEW 3DS XL Πινακακι με διαφορες. 1
rallistas Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Αν ειχε καλυτερη αναλυση θα το σκεφτομουν.Εχω το 2DS οποτε μονο και μονο η λιγο μεταλυτερη οθονη δε με ψηνει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα