Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν μετά από το χτύπημα του ransomware Dharma .wallet σε ξένα φορουμ διάβασα για το εν λόγω πρόγραμμα. το κατέβασα από το σιτε τους και βλέπω ότι το αρχείο mdf της βάσης το ξεκλειδώνει.
Αυτό που βλέπεις εντός του προγράμματος είναι τα tables και άλλα που δεν κατανοώ με τις λίγες γνώσεις που έχω. δεν ξέρω αν υπάρχουν όλα τα δεδομένα ή αν πχ έχουν καταστραφεί π.χ τα οικονομικά στοιχεία.

το πρόγραμμα διαφημίζει τον εαυτό του ότι γενικά κάνει επιδιορθώσεις παντός τύπου στις βάσεις δεδομένων και ότι σε απαλλάσσει και από όλη την σειρά των ιών .wallet που έχουν βγει.
Εκεί που κολλάω είναι στο εξής, επειδή όπως είναι λογικό η free version του προγράμματος δεν σου επιτρέπει να κάνεις export το αρχείο, εγώ τι να κάνω για να ξέρω σίγουρα ότι το αρχείο που θα μου βγάλει θα είναι λειτουργικό? ότι θα σηκώνετε στον server? το πρόγραμμα κοστίζει 130$ κάπου. αλλά δεν σκοπεύω να ρισκάρω να τα βάλω από την τσέπη μου και ο πελάτης άμα δεν ξέρει ότι θα γίνει η δουλεία δεν πρόκειται να πληρώσει. 

Πάμε στο ερώτημα. Το έχει δουλέψει κανένας σας αυτό το πρόγραμμα? Είναι αποτελεσματικό? Κάνει όσα υπόσχεται? Άμα φέρνει αποτέλεσμα, χαλάλι του τα λεφτά. 

Ευχαριστώ πολύ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...